AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.846
moja neka komshinka....zhena ima 50tak....a inache je pomalo lakog morala...nije da je prostitutka al je bash ona raspushtenica shto voli kafane i mushkarce...e paz kako je ona jedno vreme zaradjivala novce....naime bila u kombinaciji s nekim doktorom....on joj pisao xylocaine gel na recept to je tad bilo na pozitivnoj...i ona je to prodavala lokalnim biznismenima...onim pravim srbendama shto drzhe privatno neki poso i gledaju da umoche penis u sve shto ima mindjushe i sise....profil velimira ilitja...e ona je taj gel prodavala kao neverovatan gel za produzhivanje erekcije...ishlo ko alva...valjda im od onog sr.anja utrni kita pa mogu da guraju duzhe...eto chega se sve domishljati ljudi sete...tema je za take neke ideje...zayebte ovo shto ovi oglashavaju da zaradish kintu za kompom za mesec dana otvaranja il slanja mejlova....ovo tje biti tema na kojoj tjemo iznositi konstruktivne predloge za sticanje novca....ili navoditi primere iz svakodnevnog zhivota...il je sad nedelja jutro a ja ne znam shta tju pa kao ajd da otvorim temu o mojoj komshinici...