Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ima li neko iskustva sa ispadanjem čašice i steznicima za kolena? Koji bi mi preporučili? Postoji gomila modela, različitih cena, svima je zajedničko samo da imaju rupicu napred. Ako neko ima neki predlog ili savet, dobro bi mi došao... Hvala!
Nabavi mlad kupus, uzmi jedan list, operi ga, istucaj ga da izađe sok, i neka tako onda premaži na list kanatrinovo ulje i stavi na obolelo mesto.Obmotaj ga folijom, zavojem, krpom ili snaćićeš se, šta imaš. Vezuj to i to dva put dnevno zamenjuj. Nosi to nedelju dana i može dve, ako pomaže da ti bol prestane.Trebalo bi da bol već prestane. Malo zaudara na istureli list kada ga vadiš, ali nije strašno. Najbolje noću da to nosiš. Što duže nosiš to bolje.
meni rekose da ne nosim steznik nikako, nakon povrede kolena, nego samo jacanje kvadricepsa. ta povreda koja je postojala je mogla da dovede do ispadanja casice.
Ako počneš da ga nosiš organizam se navikne na pomoć i nikada nećeš moći bez njega... To je kao da nosiš 50kg džak ali ti neko uvek pomaže noseći 25kg, pa zamisli kada prestane da pomaže...