"Штета што ниси Србин, а баш сам данас хтео неког да убијем"

на саветовању Америчког Савета за Косово у Израелу, на коме су учествовали Џим Џатрас, Џорџ Бизет и Џулија Горин, где је тема била „Независно Косово је опасност за Израел”, издвојио се један случај.

Јули Еделштајн, члан Ликуда и Кнессета, испричао је догађај у коме је потврдио мржњу Палестинаца и Муслимана према Србима.
Наиме, Еделштајнов отац је свештеник Руске Православне Цркве.
Г. Еделштајн се сећа догађаја у Јерусалиму када је његовог оца, убеђеног свештеника Руске Православне Цркве на улици зауставио палестинац и упитао га
„Ти си Србин?”
-„Не ја сам Рус”- одговорио је отац г. Еделштајна
Муслиман је деловао разочарано „Штета, а баш сам данас неког хтео да убијем”

http://www.serbianna.com/news/2007/02193.shtml

Muja se izvinjava nakon bratimljenja Zemuna sa Palestincima :D

Прича ми један Јевреј из израела на интернету "Када год чујем реч `Дрезден`- мени се појави осмех на лицу."

Алузија је на савезничко бомбардовање Дрездена када је за једну ноћ запаљивим бомбама побијено 150,000 махом жена и деце и то када је град био крцат избеглицама који су бежали од Руса.

И што да жалим Дрезден и 150,000 када је онај 150,001-и напао Србију ПОНОВО 1999!?!?!?!?!

И опет коомо кажем, мало, мало!

Претпостављам да и тај Јевреј нема ништа против кад се неком Палестинцу на вијест о детонирању бомбе у Тел Авиву појави блажени осмјех на лицу.
Иначе бомбардовање Дрездена је најобичнији злочин и иживљавање над недужним цивилима по добром старом Америчко-Енглеском обичају,

Претпостављам да и тај Јевреј нема ништа против кад се неком Палестинцу на вијест о детонирању бомбе у Тел Авиву појави блажени осмјех на лицу.
Иначе бомбардовање Дрездена је најобичнији злочин и иживљавање над недужним цивилима по добром старом Америчко-Енглеском обичају,

Хммм... Знаш како ме боли ку*ац за цивиле у Дрездену? Требало је целу Немачку спалити до темеља и побити немце, па не би било рата 1991 ни 1999!

Хммм... Знаш како ме боли ку*ац за цивиле у Дрездену? Требало је целу Немачку спалити до темеља и побити немце, па не би било рата 1991 ни 1999!

Ма да,не би било рата,колико знам ни Клинтон ни Олбрајт ни Холбрук нису Њемци,Зар ти стварно мислиш да се сад Њемци нешто пуно питају,нису они бомбардовали Републику Српску а бомбардовања Србије не би било да није славом опјеваних демократа Амера.
Ти ко да живиш у 1945 па свугдје видиш зле Њемце,а људи изузено фини,посебно Њемице:-D А сад што си ти заслијепљен мржњом друга ствар.
А кад би таманили све народе због учињених злочина мислим да би ријетко ко остао на овој планети,почевши од Јевреја.

Ма да,не би било рата,колико знам ни Клинтон ни Олбрајт ни Холбрук нису Њемци,Зар ти стварно мислиш да се сад Њемци нешто пуно питају,нису они бомбардовали Републику Српску а бомбардовања Србије не би било да није славом опјеваних демократа Амера.
Ти ко да живиш у 1945 па свугдје видиш зле Њемце,а људи изузено фини,посебно Њемице:-D А сад што си ти заслијепљен мржњом друга ствар.
А кад би таманили све народе због учињених злочина мислим да би ријетко ко остао на овој планети,почевши од Јевреја.

Не би било признавања СЛО ХР да ниеј било притиска немачке и ти то добро знаш!
А што се тиче Дрездена, тамо ми је неко страдао, али опет немци боље нису заслужили.

Чуј, 50,000,000 мртвих, а "невини немачки цивили"!

Па тих 50 милиона није убила нека баба из Дрездена или нека клинка од 3 године која није ни знала шта је бомба док је Енглези нису спалили да се покажу фаце пред Русима.

Па тих 50 милиона није убила нека баба из Дрездена или нека клинка од 3 године која није ни знала шта је бомба док је Енглези нису спалили да се покажу фаце пред Русима.

Мање живих немаца- више живих Срба!

А што се тиче Дрездена, тамо ми је неко страдао, али опет немци боље нису заслужили.

Ја сам ти говорио за бомбардовање јер си то споменуо.Мислиш да не би било признања Хрватске и Словеније,били би они признати и овако и онако,колико знам нико се није бунио због њиховог признања.
Не знам шта се толико пјениш на њих,ја имам само позитивна искуства са њима,почевши од цура,преко фамилије,једна wolksdeutscherka је помогла мојима у 2 свјетском и спасила их,никакве замјерке.Кажем није ово 1945.

Не. Знам ко су били и шта су радили немци и акко је моја породица због њих могла да прође.

Ако већ говориш о 2 свјетском рату,па више смо си ми људи побили међусобно него Њемци.И они су се чудили кад су видјели гдје су доспјели.

Ако већ говориш о 2 свјетском рату,па више смо си ми људи побили међусобно него Њемци.И они су се чудили кад су видјели гдје су доспјели.

Не него кад ме вучеш за језик деда-стриц ми је био у Вермахту, и по званичној верзији погинуо у Дрездену. А породицу је стрељања спасло то што му је рођени брат, мој деда био у партизанима.
Ето ти немци ****** те они!

Не него кад ме вучеш за језик деда-стриц ми је био у Вермахту, и по званичној верзији погинуо у Дрездену. А породицу је стрељања спасло то што му је рођени брат, мој деда био у партизанима.

Ustasmo mi, USTASHE oni:wink:

Ми? Моји ми? Мислиш "ми" Усташе или?.......

Мислио сам на све тада у Југославији.Наравно на првом мјесту усташе,али најжалосније је у свему томе што се ни партизани ни четници нису нимало штедили.Онда разне багре типа балисти,зелени кадар,домобрани,ови,они.Па онда злочини Бугара,Маџара.Тако да је много више страдало људи тако него од Њемаца.
А колико знам људи су из НДХ бјежали у Недићеву Србију под њемачком војном управом а не обрнуто.

Шта се нервираш,моји су из НДХ истјерани у Недићеву Србију,спадали срећом у ону једну трећину Срба за протјерати.И када је била нека рација у том селу у ком су били смјештени због хапшења комуниста,а мој дјед је тад био у партизанима моју бабу тада од хапшења спашава управо једна Њемица.Ето ти злих Њемаца.

Za Nemce vazi izto ko i za Hrvate,svaka "demokratija" kod nijih je samo deklarativna i odnosi se samo na njih same-jednom fashistichko g.ovno,uvek fashistichko g.ovno,samo se metodi menjaju.

Глупости.Мада о њемачкој политици би се дало расправљати,али причати како све Њемце треба побити и како сви они ето мрзе Србе јер немају паметнијег посла је блесаво и наравно нетачно.
А у Њемачкој није био фашизам већ нацизам.

Opet ti žališ za Jugoslavijom...

Slušaj, za ratove 1991. - 1999. kao i raspad Jugoslavije nisu krivi ni Amerikanci, ni Nemci, ni Francuzi, ni Rusi, ni Marsovci - krivi su Jugosloveni, tj, ljudi koji su živeli na područiju tadašnje Jugoslavije. Veliki su se umešali kasnije i prišli strani koja bi im donela najveće koristi...

Ali tipično ono komunjarsko-jugoslovenski mentalitet - krivi su drugi, nismo mi, mi ima da pevamo o bratstvu u jebinstvu. Fuj.

Back