Штета па...

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
У духу песме која ће ићи на крају теме решио сам да продискутујемо о овоме јелте...

Да ли треба избегавати људе који се не радују животу, који немају тај неки мотив, и шта уопште можете добити са неким ко на све то гледа црно или ајде бар тегет нећемо да будемо у блек фазону, и овако је мрак напољу па неко да нам се уплаши пу пу далеко било...

Реално људи изгибоше као да те промене, да ти ово и оно а на крају од тога немају ништа... Ево опет ме ваше мишљење занима, у уво сам се претворио.

И сад ступа на сцену онај шупачки менталитет хејтерски, нико неће обратити пажњу на тему већ ће сви почети да пљују песму, ал шта ћеш сад...

malopre sam gledo kako seva, misim predveče i očekivo da vim enelo kako puni baterije...ko onaj u moskvi piramidalni...

- - - - - - - - - -

malo ću ti spamujem temu...računam ako mogu modovi što da ne možemo i mi obični smrtnici...:ok:

realno skroz nisu u fazonu

А откуд знам... Мислим ако неко има времена за бацање то је ок..

malopre sam gledo kako seva, misim predveče i očekivo da vim enelo kako puni baterije...ko onaj u moskvi piramidalni...

- - - - - - - - - -

malo ću ti spamujem temu...računam ako mogu modovi što da ne možemo i mi obični smrtnici...:ok:

Срам те било, па што моју?

vidi potpis :mrgreen:

a ne verujem da ima bas crnih ljudi, pa majku mu uvek imas neku nadu, neko svetlo kome ides, taj kome se smraci zavrsi na pancevackom ne verujem da seta delta sitijem
sivo i teget ima....kupih bas sad sive patike :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ps: ne vidim pesmu ne moze da ocita, to je vec napredna tehnologija za mene :lol:

- - - - - - - - - -

[Ne_Vazim_Se];25324274:
nishta ovu pesmu cu da odvrnem vecheras kad se ponapijamo svi :mrgreen:

dobra je :)

de si ti jjebo te mis

[Ne_Vazim_Se];25324274:
nishta ovu pesmu cu da odvrnem vecheras kad se ponapijamo svi :mrgreen:

dobra je :)

У то име ја као проналазач очекујем бар неко пиће, бар нешто, није у реду ако не буде тако :lol:

vidi potpis :mrgreen:

a ne verujem da ima bas crnih ljudi, pa majku mu uvek imas neku nadu, neko svetlo kome ides, taj kome se smraci zavrsi na pancevackom ne verujem da seta delta sitijem
sivo i teget ima....kupih bas sad sive patike :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ps: ne vidim pesmu ne moze da ocita, to je vec napredna tehnologija za mene :lol:

Па ево конкретно мене за све боли уво, ал добро ја нит идем на панчевац, а нисам ни у делту улазио, тамо кад видиш цене то ти дође као подстицај за самоубиство хаха

А жалиш се како немаш паре? ццц срам те било :lol:

Песма се и не гледа, већ се слуша : )) (шалим се, нисам дебил) :)

ajde ne lazi niko ovde nema stvaran zivot

shta cesh malo sam se oteo kontroli :mrgreen:

У то име ја као проналазач очекујем бар неко пиће, бар нешто, није у реду ако не буде тако :lol:

imash pivo od mene u reputaciji! :mrgreen:

- - - - - - - - - -

osam...2005...

- - - - - - - - - -

pa jes smešno...tužnosmešno...

beda brate :lol:

a chekaj shto to ne snalazish se po tach skrinovima il je gnusna plata pandurska? :lol:

Па ево конкретно мене за све боли уво, ал добро ја нит идем на панчевац, а нисам ни у делту улазио, тамо кад видиш цене то ти дође као подстицај за самоубиство хаха

А жалиш се како немаш паре? ццц срам те било :lol:

Песма се и не гледа, већ се слуша : )) (шалим се, нисам дебил) :)

e kad bih ti rekla da je sponzor platio jel bi mi verovao :zcepanje:

vidi imas u uscu radnju sa obucom, ogromna nesto na d se zove, imas patike super za 2 000 ....pazi kod kineza su toliko a ogavne...kvalitet nije neki al nema veze izdrzace, skromnost je vrlina:mrgreen:

zezam se za sponzora, drug platio ima covek karticu :cool: pa cu mu dati, ja radim sa kesom, ta prozapadna propaganda me ne zanima ;) ( satro, nego stvarno nemam kartice, sva primanja su mi u kesu :aha:)

[QUOTE='[Ne_Vazim_Se];25324370'
beda brate :lol:
a chekaj shto to ne snalazish se po tach skrinovima il je gnusna plata pandurska? :lol:[/QUOTE]

neam pojma s tač skrinom...i svi kao da mi pokažu a ja sve kao aha, dobro, razumem...a pojma neam i ne uzimam u ruke jer ću se iznerviram koko sam osto zatucan po pitanu tehnologije...
ni da otključam neumem...:I sve neka prevlačenja prstima...

osam...2005...

- - - - - - - - - -

pa jes smešno...tužnosmešno...

На ку*цу те носам.. А шта ћу, јаче од мене.. :lol:

e kad bih ti rekla da je sponzor platio jel bi mi verovao :zcepanje:

vidi imas u uscu radnju sa obucom, ogromna nesto na d se zove, imas patike super za 2 000 ....pazi kod kineza su toliko a ogavne...kvalitet nije neki al nema veze izdrzace, skromnost je vrlina:mrgreen:

zezam se za sponzora, drug platio ima covek karticu :cool: pa cu mu dati, ja radim sa kesom, ta prozapadna propaganda me ne zanima ;) ( satro, nego stvarno nemam kartice, sva primanja su mi u kesu :aha:)

Да си рекла другарица ја бих се ту убацио, овако да ти мувам друга, баш ми и не иде уз карактер хахаха

neam pojma s tač skrinom...i svi kao da mi pokažu a ja sve kao aha, dobro, razumem...a pojma neam i ne uzimam u ruke jer ću se iznerviram koko sam osto zatucan po pitanu tehnologije...
ni da otključam neumem...:I sve neka prevlačenja prstima...

ma to je lako burazeru ja bih te nauchi za 10 min keve mi... nachi sve ti je isto ko sa obichnim telefonom samo shto ti dugmici nisu plastichni nego nacrtani... i onda bodesh po ekranu io to ti je to :lol:

ne, ozbiljno.,.. toliko je jednostavno... je8ote ako je moja keva kojoj je siemens s35 bio vrhunac tehnologije :lol: mogla da se navikne mozesh i ti veruj mi :)

[Ne_Vazim_Se];25324453:
ma to je lako burazeru ja bih te nauchi za 10 min keve mi... nachi sve ti je isto ko sa obichnim telefonom samo shto ti dugmici nisu plastichni nego nacrtani... i onda bodesh po ekranu io to ti je to :lol:

ne, ozbiljno.,.. toliko je jednostavno... je8ote ako je moja keva kojoj je siemens s35 bio vrhunac tehnologije :lol: mogla da se navikne mozesh i ti veruj mi :)
šalim se prijatelju...:ok: nisam toki tupson...
štaznam, nisam uzimo te pakete...ja sam i dalje na pripejdu, broj mi još iz 2000...:lol:

Back