Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.367
To sam pročitao na nekom hardcore bodybuilfin forumu pod FAQ za početnike.To su suvremeni mitovi yt gurua.
Po tebi znači prehrana ne igra ulogu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam pročitao na nekom hardcore bodybuilfin forumu pod FAQ za početnike.To su suvremeni mitovi yt gurua.
Pa pojasni mi poentu, mozda sam ja nesto lose shvatio.Onako, iz drkanja
Masis poentu.
Jok, masis poentu ponovo.
Opet masis poentu.
Ishrana igra najvecu uloguTo sam pročitao na nekom hardcore bodybuilfin forumu pod FAQ za početnike.
Kaže Gajo da je izmišljotina, pa da ga čujemo što ima pametnoga reći u vezi toga.Ishrana igra najvecu ulogu
Pravilna ishrana, trening i genetika koja ne treba zanemariti.Da ali lik je prirodan 100/100, iako to su godine truda, treninga i pravilne prehrane.
Meni stoput ljepše građen od onih balona na kemiji, doslovno vidiš da je tijelo zdravo.
Svašta se piše i govori u svijetu fitnesa, pogotovo jer mnogi od tih imaju svoje interese za to.To sam pročitao na nekom hardcore bodybuilfin forumu pod FAQ za početnike.
Istina, ali mislim da bi i najveći žgoljo trudom polučio barem solidne rezultate da se tako striktno drži zdravog načina života.Pravilna ishrana, trening i genetika koja ne treba zanemariti.
Otkud znas da su ljudi pre 1000 god izgledali dobro? ISvašta se piše i govori u svijetu fitnesa, pogotovo jer mnogi od tih imaju svoje interese za to.
Znam da je prehrana važna, ali se ne slažem s takvim mišljenjima gdje se navode određeni postotci 70%, a ti si naveo još ekstremniji primjer od toga.
Na prvom mjestu trening pa sve ostalo. I prije interneta, svi smo znali, barem onog jednog koji je dobro izgledao, a nije se pridržavao xy savjeta o prehrani koji su danas pod obavezno u gotovo svakom planu prehrane kod većine njih koji ganjaju izgled. Naravno da je za optimalne rezultate važno posložiti dobru prehranu, no i prije nekoliko tisuća godina ljudi su dobro izgledali, bez steroida i prehrane koju danas mi konzumiramo.
Ukratko, htio sam samo reći da je to precijenjena stvari da treba staviti naglasak na trening i pustiti da proces ide svojim tokom.
I to je tacno. Menjati svoj fizicki izgled uz pomoc tegova je dug i tezak postupak, presudna je volja i zelja.Istina, ali mislim da bi i najveći žgoljo trudom polučio barem solidne rezultate da se tako striktno drži zdravog načina života.
Pa ako pogledaš grčke i rimske skulpture, na nekima od njih možeš vidjeti razvijeno muško tijelo. To nisu onako bez-veze napravili. I tada su neki težili dobrom izgledu.Otkud znas da su ljudi pre 1000 god izgledali dobro?
Stvar se zapravo svodi na pitanje dostupnosti resursa. Antički sportaši imali su pristup mnogim namirnicama koje i danas konzumiraju suvremeni sportaši, ali s jednom značajnom razlikom - nisu imali isti pristup resursima kao mi danas. Nisu bili opterećeni praćenjem dnevnog unosa proteina po kilogramu tjelesne mase, niti su svi imali mogućnost priuštiti si sve potrebne nutrijente kao što to mogu ljudi danas.I koju mi to danas ishranu koristimo,a koju nisu koristili ljudi pre 1000 god? pirinac, belo meso,orasasti plodovi,ribu ?
Nece sigurno dobro izgledati od bureka i pice i tako tih nekih gluposti, ljudi pre 1000 god su se zdravije hranili nego mi danas.
Pa pojasni mi poentu, mozda sam ja nesto lose shvatio.
Cesto cujem na ulici pa i medju svojim drustvom kad vide nekog ko trenira u teretani prokomentarisu u fazonu dzaba njemu misici ja kad bih ga puko pesnicom obalio bih ga, mislim ne vidim svrhu takvog komentarisanja, ne idu svi u teretanu(ovo vazi i za koriscenje steroida) da bi se tukli i glumili opasne momke i ako ima takvih.
Inace za postavljaca teme: Mislim da nema potrebe da koristis steroide nego prvo sredi ishranu pa tek posle mozes ubacis neku dijetu kao sto je rotacija ugljenih hidrata pa na kraju ako budes hteo mozes keto dijetu.
I steroide ne smes koristiti na svoju ruku moras imati nekog strucnog pored sebe da ne bi sjebao svoje telo.
Pa ok, mozda nisu vodili racuna o unosu proteina i uh itd, i izgledali su fit, ali nisu jeli parizere,kobasice,bureke,pice itd namirnice koje lose uticu na organizam i od kojim telo nema nekih benefita.Pa ako pogledaš grčke i rimske skulpture, na nekima od njih možeš vidjeti razvijeno muško tijelo. To nisu onako bez-veze napravili. I tada su neki težili dobrom izgledu.
Stvar se zapravo svodi na pitanje dostupnosti resursa. Antički sportaši imali su pristup mnogim namirnicama koje i danas konzumiraju suvremeni sportaši, ali s jednom značajnom razlikom - nisu imali isti pristup resursima kao mi danas. Nisu bili opterećeni praćenjem dnevnog unosa proteina po kilogramu tjelesne mase, niti su svi imali mogućnost priuštiti si sve potrebne nutrijente kao što to mogu ljudi danas.
OkMetafora, prijatelju, metafora.
Ti ljudi su se kretali.Pa ok, mozda nisu vodili racuna o unosu proteina i uh itd, i izgledali su fit, ali nisu jeli parizere,kobasice,bureke,pice itd namirnice koje lose uticu na organizam i od kojim telo nema nekih benefita.
Pa ok, mozda nisu vodili racuna o unosu proteina i uh itd, i izgledali su fit, ali nisu jeli parizere,kobasice,bureke,pice itd namirnice koje lose uticu na organizam i od kojim telo nema nekih benefita.
Ok![]()
Zbog čega je manje štetan?Ma nemoj misliti da kažem da je zdrav, tek manje štetan, bogatuni poput Stallonea ga koriste, on ga već otvoreno reklamira unazad 15 godina, u Australiji ga zbog ampula zadržali na carini.
Nedaj bože da bi uzimao, samo kažem da je od svih tih anaboličkih govana najmanje štetan.
Pa Andreas Muenzer je zaglavio na pragu svoje tridesete, nije znao što je HGH ili ga je tek upoznao.Zbog čega je manje štetan?![]()
Ok, ako je manja šteta slabo srce, dijabetes, rak kolona, rak štitne.Pa Andreas Muenzer je zaglavio na pragu svoje tridesete, nije znao što je HGH ili ga je tek upoznao.
Objavljen je papirić iz njegove bilježnice, ili narudžbe dileru, tamo o HGH koliko se sjećsm riječi nije bilo, samo neki medicindki pojmovi.
Nemoj me držati za riječ, ali autopsija je pokazala da je nakon smrti preostali, zdravi dio jetre bio manji od veličine oraha.
Navodno je nastup u klubovima naplaćivao i po 30.000,00 DEM.
Znsči ne po teretanama, već noćnim klubovima, čijim je nastupima financirao svu tu kemiju.
Evo Wiki, nisam čitao što kaže, možda sam u krivu:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Andreas_Münzer
Pozdrav!
Da li je neko sa foruma koristio steroide? Ili znate nekog ko ih koristi?
Kakva su vasa iskustva?
Da li je istina da se od steroida postaje sterilan i da covjek celavi?
Gledao sam malo po youtubu o upotrebi ali najcesce mi iskace Nixa Zizu koji je debil i kojem nista ne vjerujem...
Nisam jos krenuo da uzimam, jos citam i raspitujem se o tome... ima razlicitih misljenja. Estetski izgleda lijepo ali po zdravlje je veliki problem i rizik. Ali sta nije?Sto bi to sebi neki privlacan mladic radio?
I da postaje i da ne postaje sterilan, svakako ce biti zdudaniji pa samim tim tromiji i manje osetljive koze...slabije ce reagovati, ako me razumes. Nemoj, nema potrebe, narocito ne estetske.
Bolje nemoj. Sigurno ces se kajati u poznijim godinama. Zdravlje nema cenu, steroidima ga sigurno neces poboljsati.Nisam jos krenuo da uzimam, jos citam i raspitujem se o tome... ima razlicitih misljenja. Estetski izgleda lijepo ali po zdravlje je veliki problem i rizik. Ali sta nije?
Hvala ti na iskrenom savjetuBolje nemoj. Sigurno ces se kajati u poznijim godinama. Zdravlje nema cenu, steroidima ga sigurno neces poboljsati.
Posle 40. počniPozdrav!
Da li je neko sa foruma koristio steroide? Ili znate nekog ko ih koristi?
Kakva su vasa iskustva?
Da li je istina da se od steroida postaje sterilan i da covjek celavi?
Gledao sam malo po youtubu o upotrebi ali najcesce mi iskace Nixa Zizu koji je debil i kojem nista ne vjerujem...