- Poruka
- 494
Kako tumacite lik Hermine u ovo sjajnom delu Hessa? Sta za vas znaci smrt Hermine na kraju romana? Molim filozofska obajsnjenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truman:Sad se setih da sam Misanthroposu preporucio da procita ovu knjigu.AKo se ne varam Hermiona je na neki nacin njegova izgubljena polovina, zena koja treba da mu pomogne da se ostvari u ovom svetu. Njihov odnos je odnos simbioze. Cisto sumnjam da je ovo filozofski odgovor, ali morao bih da se podsetim dela za bolju analizu.
scharfschuetze:Da, fino.
Ne isplati ti se da mu preporucujes da cita to. To je ipak filozofsko delo, a M. je samo istoricar filozofije.
scharfschuetze:Kako tumacite lik Hermine u ovo sjajnom delu Hessa? Sta za vas znaci smrt Hermine na kraju romana? Molim filozofska obajsnjenja.
Možeš. Samo nemoj da otvaraš temu koja te ne zanima ili jednostavno nemoj komentarisati ako nemaš šta da odgovoriš na nju. Pozdrav.Lexa:Ne mogu da ne primetim da si odgovorio sam sebi...
Znam, pa šta onda?Lexa:Pazi - nisam se obraćala tebi...
Marginalni čoveče,LePiaf:@Lexa
ne obracaj paznju na njega. Vidish da je vec stigao da bude crvenbanovan![]()
Truman:Sad se setih da sam Misanthroposu preporucio da procita ovu knjigu.AKo se ne varam Hermiona je na neki nacin njegova izgubljena polovina, zena koja treba da mu pomogne da se ostvari u ovom svetu. Njihov odnos je odnos simbioze. Cisto sumnjam da je ovo filozofski odgovor, ali morao bih da se podsetim dela za bolju analizu.
anakin:nisam to shvatila kao ljubavnu pricu...
kad se na kraju obuce kao muskarac da bi ga zavela (tako je rekla) mislim da to treba da predstavlja pomirenje Harijevih aspekata licnosti...u smislu, da je ona neka unutrasnja veza izmedju slojeva na koje se podelio Hari...
ona je pre simbol nego osoba...link koji treba da poveze sve te delove koji se svadjaju medjusobno unutar jednog neurotika...
i zabranite mi da pisem ovako rano...
Ha ha... Bem ti misha, pa shto se na ovom podforumu toliko okupljaju ovi likovi koji misle da manjak intelektaulnog kapaciteta mogu nadoknaditi vishkom ega? Dovodite filozofiju ni krivu ni duznu na losh glas. Gre'ota...Anaksagora:Marginalni čoveče,
mislim da tvoji "prijateljski" saveti, domunđavanja i došaptavanja sa Lexom nikoga ovde ne zanimaju pa te molim da ubuduće to (kao i ogovaranje mene) obavljate preko privatnih poruka, čisto da ne remetite smisao teme.
Pozdrav,
Da, da, delići njegove ličnosti! Potpuno sam zaboravio na to, iako mi se sad čini da je taj deo ključan za razumevanje.anakin:nisam to shvatila kao ljubavnu pricu...
kad se na kraju obuce kao muskarac da bi ga zavela (tako je rekla) mislim da to treba da predstavlja pomirenje Harijevih aspekata licnosti...u smislu, da je ona neka unutrasnja veza izmedju slojeva na koje se podelio Hari...
ona je pre simbol nego osoba...link koji treba da poveze sve te delove koji se svadjaju medjusobno unutar jednog neurotika...
i zabranite mi da pisem ovako rano...
Pa i ti si se udostojio da kažeš nešto i o samoj temi! 'Ajde sad, nastavi da ispituješ svoju dušu u tišini i ne smaraj nas svojim unutrašnjim monolozma, samo ti znaš zašto si ovde.LePiaf:Ha ha... Bem ti misha, pa shto se na ovom podforumu toliko okupljaju ovi likovi koji misle da manjak intelektaulnog kapaciteta mogu nadoknaditi vishkom ega? Dovodite filozofiju ni krivu ni duznu na losh glas. Gre'ota...