A jel se važi beli 'lebac, namesto čokolade?
Ako se važi, ja imam jedan...hmmm... problem. Sinoć sam za večeru pohovala tikvice, pa je ostalo i za jutros. Mislim, bilo je do malopre... a do malopre je bilo i belog 'leba, kupljenog oko 8 jutroske.
Sunce ti žeženo, slistila sam punu činiju pohovanih tikvica i skoro ceo hleb, ostala samo jedna krajka

I celo kiselo mleko uz to
Standardno, godinama imam 55 kila na moju visinu od 170. Dobro, sada imam 64 kg, i još, otprilike, 2,5 meseca ili koji dan više do porodjaja. Mislim, sve je ok, trudnice jedu kao ... pa trudnice, ali...
Pitam se...
To je masnoća, jaja, mleko, sve je jako. A ja tako jedem svaki dan, u trudnoći, naravno, više, ali i van trudnoće kao mećava jedem. Dobar metabolizam, pa se ne gojim. Ok. A srce, a krvni sudovi?
Na kukovima, guzi i stomaku se ič ne vidi, a trpi li srce i arterije, npr?
Mislim, ipak je to ogromna uneta količina goriva u organizmu, uspe li on u potpunosti to da sagori, da preradi, ili ostavlja tragove na pomenutim organima, dodajući na spisak jetru, bubrege, žuč...? 
Fino je klopati i ne gojiti se. Eto, čisto se pitam, palo mi na pamet kada sam videla šta je ostalo iza uragana Atakualpa
Koliko će organizam platiti kada dodje vreme za naplatu? Ili se jednostavno sagori ta energija i nikom ništa?

Sunce ti žeženo, slistila sam punu činiju pohovanih tikvica i skoro ceo hleb, ostala samo jedna krajka

Standardno, godinama imam 55 kila na moju visinu od 170. Dobro, sada imam 64 kg, i još, otprilike, 2,5 meseca ili koji dan više do porodjaja. Mislim, sve je ok, trudnice jedu kao ... pa trudnice, ali...
Pitam se...

Fino je klopati i ne gojiti se. Eto, čisto se pitam, palo mi na pamet kada sam videla šta je ostalo iza uragana Atakualpa