- Poruka
- 2.497
steper ili lag magic sta je bolje? i zasto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel tacno da od cucnjeva stradaju kolena?
Jel tacno da od cucnjeva stradaju kolena?
Cucnjevi bilduju noge (a ja ih redovno radila u sasvim druge svrhe)![]()
Dakle nema salame, kobasica,pljeskavica, raznjica...Koliko ces se dovesti u red, zavisi od hrane koje jedes, pa tek onda od vezbi. Jer ako imas losu hranu, mozes raditi vezbe i neces imati ama bas nikakve rezultate.
I sa moje strane preporuka za Billy-ja. Mada je ipak najbolje da skoknes do nekog centra koji se bavi Tae Bo-om.Prelistaj i temu Tae BoTakodje nije lose da naprimer skines trening Billy Blanksa - Tae Bo (pustis na dvd i svaki drugi dan odradis trening)
https://www.youtube.com/results?search_query=tae+bo&search_type=&aq=f
Steper, bez dileme.
Eeeeeee...za ekonomsku krizu si u pravu!
mislim da ce mi steper malo vise pomoci zato sto sam pretrazivala razne sajtove...i svi kao uuu to je super...bas pricaju da su zadovoljni...a ja se mukica naprzila na sve to
...I da...ti kazes da ti je laksa varijanta ti i pod...medjutim kada ja odradim 15 pravih...znaci pravilnih trbusnjaka hocu da padnem u nesvest koliko mi se vrti u glavi.
.. a posle pola sata mi se strasno spava
... cucnjevi su mi nocna mora...posle njih ne mogu da sednem ko covek na stolicu.
..i onda kada me sve to strefi izgubim zelju da vezbam...
Sto se tice hrane...moji svi u kuci rokaju meso, cipsevi su na sve strane...
kada odem u skolu idem u pekaru...i naravno testo...
ali zato kada citam novine i vidim sve one cice sa lepim "vretenastim nogama"
, oblim
(znam ja da je to photoshop ali sta cu?)
opet krenem da vezbam i sve tako...
![]()
Zavisi od intenziteta treninga i od kvaliteta hrane.ivanaekv:I NE MOJ DA ME SHVATIS POGRESNO!!!...ali za koliko od prilike mogu da ocekujem bar neke malo vidljive rezultate?...mozda godinu dana ili vise???