STEPENOVI ZODIJAKA

Slazem se za copy/paste! Na kraju moja je ideja Mendy- nemoj da me kopitras:)))) Salim se! Ili me bar stavi pod navodnike!:)))
Mislim da je to pitanje kulture OPSTE! Cak treba naglasiti pre nego napises ciji je i staviti tekst pod navodnike! Tako su mene u skoli ucili kad citiram nekoga!! Pozdrav!

6 Raka
Stepen discipline,narocito ako je dobro aspektovan.Ukoliko je lose aspektovan ponekad naglasva sklonost navikama.Ne daje uvek diplomatiju,ali ceni diplomatiju kod drugih.Fizicki neustrasiv ali lako emotivno ranjiv.

Mars u Vagi.

Vaga predstavlja Vazdusni znak i zbog toga mentalna dimenzija seksa predstavlja vazan faktor za ove osobe. One su radoznale i u stalnom traganju za komunikacijom i verbalnom razmenom bas kao i oni koji imaju Mars postavljen u znaku Blizanaca.

Vaga se vezuje za ravnotezu i zato seksu pristupa kao iskustvu u kome treba da uzivaju oba partnera. Kao i kod drugih Vazdusnih znakova, i kod Marsa u Vagi osnovni motivacioni seksualni impuls je nedodirljive i nevidljive prirode, a ne strogo fizicki nagon.

Mars se ne oseca bas najprijatnije u znaku kojim vlada Venera, bilo da je u pitanju Bik ili Vaga. Ne moze se reci da Mars u Vagi ispoljava neku naglasenu verbalnu, ili cak fizicku agresivnost ali je zbog perfekcionizma kome Vaga tezi, Mars ovde izuzetno kriticki nastrojen.

Sunce u 12. kući

Ovo je pečat usamljene duše koja se zatvara pred prijateljima. Ovaj položaj sa sobom nosi opasnost konflikta s autoritetima ili nesposobnost da se uklopi u obiteljske uvjete i da bi izbjegla sukobe, osoba se povlači u dobrovoljni ili prisilni egzil, živeći tako svoj život kao stranac među strancima. Čak i kada tako ekstremne situacije ne prevagnu, prva trećina života je često potrošena na uzaludne pokušaje da se nađe ravnoteža i skrasi u nekoj vrsti životnog posla. Slično u 6. kući, Sunce u 12. kući favorizira rad s bolesnima u bolnicama, kemijski i laboratorijski rad ili rad sa zatvorenicima; ono daje ljubav prema okultnom i vodi k znatiželjnim istraživanjima.

KOD MENE:Sunce u 10 kuci U STRELCU...pozicija:
1°14' 53 10

KOD PARTNERA: sunce u 10 kuci u SKORPIJI pozicija;
10°06' 56 direct

ne mogu da rastumacim ovo ...pa kao neko moze da mi pomogne..unapred zahvalna..pozz :D

Back