- Poruka
- 89.439
Veze nisam imao da je bila slična tema. Ja uopšte ne dolazim na LjiS ni da čitam pa zato nisam znao, a znači ti si fenomen a ja šovinistički plagijator![]()
Setih se ove teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veze nisam imao da je bila slična tema. Ja uopšte ne dolazim na LjiS ni da čitam pa zato nisam znao, a znači ti si fenomen a ja šovinistički plagijator![]()
pa mora stenjat kad primi dobar komad, tako ti pokazuje da nastavis, da si na dobrom putu, trebas je iscrpit, dusa od pamuka, qurac od celika i ne boj se tiKako naslov kaže. Šta vas loži, šta vas ohladi?
Ja sam to pitanje sebi postavio pre 3 dana, bez veze kolega bio u fazonu "morate ovo da vidite", u prvi mah naravno pomislim da sam do sad sve što izjeb'o što video sa mojih 40+ kad ono...riba, neka debeljuškasta plavuša između 28 i 30-31 odokativno bukvalno cvili i to nekim glasom nešto piskavo i toliko iritantno da bi svako mislim izgubio svaku želju, jednostavno nije moguće ni gledati koliko cura nervira...nikad u životu nisam čuo tako nešto. Cvili.
Na drugom mestu mi je vrištanje. Kakve sve zvukove proizvode, nekima sam svojevremeno stavljao jastuk preko glave. (Bukvalno).
Stide se da pričaju o tome,razumljivo ali je činjenica,ako dama uzdiše,stenje,vrišti ujutru za ručak je uz rakiju i vino sarma sa suvim mesom,supa juneća,baklava...pa mora stenjat kad primi dobar komad, tako ti pokazuje da nastavis, da si na dobrom putu, trebas je iscrpit, dusa od pamuka, qurac od celika i ne boj se ti![]()
Kaze, kada je bila student rentirala je stancic od jedne, isto tako mlade, stanodavke koja zivi u toj zgradi, kojoj je, svako-malo, u goste dolazio lokalni momak, iako je imala decka, mozda vec i verenika, tada.
Izmedju ostalog, kaze da je ona sa tim momkom bila toliko glasna, da je cesto morala da napusti stan i ode u setnju, sat, dva, koliko joj je bilo neprijatno. Elem, kada ju je pitala zasto to i tako radi kada ima decka/verenika, odgovor je bio da joj je decko/verenik jako los u sexu!
Sve drugo je vise neko OK, dobra osoba, uspesan, lep, zgodan, super izgledaju i svima se svidjaju zajedno, njeni prezadovoljni... samo je jako los u sexu. Videla ju je posle par godina i saznala da je i dalje sa svojim deckom, tada muzem. I nakon udaje je nastavila sa istim ponasanjem.
Nas zanimaju tvoji zvukovi dobrodoslice♡Apsolutno razumijem decka koji je zapoceo temu sta je htio da kaze. Sa deckom sam zivjela kao podstanar u jednoj kuci i imali smo pored komsije koji imaju oko 40ak god a soba je bila samo pregradjena regipsom. Ljudi moji tog ludila, godinu dana smo po cijeli dan slusali svaki detalh njihove intime (preko dana, ali i uvece probude se oko 4 i krenu...) to je trajalo po 2 h BEZ pretjerivanja. Vristanje, cvilenje, plac... u pocetku je bilo zanimljivo a posle toliko iritantno, da smo morali da se iselimo...![]()
Da li pričaš o zvukovima koje ispuštaju tokom orgazma ?Kako naslov kaže. Šta vas loži, šta vas ohladi?
Ja sam to pitanje sebi postavio pre 3 dana, bez veze kolega bio u fazonu "morate ovo da vidite", u prvi mah naravno pomislim da sam do sad sve što izjeb'o što video sa mojih 40+ kad ono...riba, neka debeljuškasta plavuša između 28 i 30-31 odokativno bukvalno cvili i to nekim glasom nešto piskavo i toliko iritantno da bi svako mislim izgubio svaku želju, jednostavno nije moguće ni gledati koliko cura nervira...nikad u životu nisam čuo tako nešto. Cvili.
Na drugom mestu mi je vrištanje. Kakve sve zvukove proizvode, nekima sam svojevremeno stavljao jastuk preko glave. (Bukvalno).
Pa sa 40+ ljudi se oslobode pi prepuste. Isključe kočnice.Apsolutno razumijem decka koji je zapoceo temu sta je htio da kaze. Sa deckom sam zivjela kao podstanar u jednoj kuci i imali smo pored komsije koji imaju oko 40ak god a soba je bila samo pregradjena regipsom. Ljudi moji tog ludila, godinu dana smo po cijeli dan slusali svaki detalh njihove intime (preko dana, ali i uvece probude se oko 4 i krenu...) to je trajalo po 2 h BEZ pretjerivanja. Vristanje, cvilenje, plac... u pocetku je bilo zanimljivo a posle toliko iritantno, da smo morali da se iselimo...![]()
Ne tokom orgazma to je vec i okej prihvatljivo i normalno, nego tokom citavog trajanja sexa koje traje po par sati... Na kraju je zavrsavalo bitkom, plac "makni se" "prestani" i ostalo. Da ne znam da su vise godina zajedno pomislila bih da je silovanjeDa li pričaš o zvukovima koje ispuštaju tokom orgazma ?
Mislim, ovo vrištanje me malo buni.![]()
"...stvarno ima žena koje su jako bučne gde ni ruka preko usta a ni jastuk preko glave ne pomaže. "
a?Stide se da pričaju o tome,razumljivo ali je činjenica,ako dama uzdiše,stenje,vrišti ujutru za ručak je uz rakiju i vino sarma sa suvim mesom,supa juneća,baklava...![]()
nisam razumeo pisca sta je onim hteo da kaze...eto i kuva![]()
romantika,mož se žališ na vreme![]()
Ne razumem ni ja Ajnštajna,Empedoklea,jbg..IQ...on zeza...nisam razumeo pisca sta je onim hteo da kaze...
kad si kod iq vec tvoj je na visini temperature u dnevnoj sobiNe razumem ni ja Ajnštajna,Empedoklea,jbg..IQ...on zeza...![]()
Moj jeste veći,osetio si ga...kad si kod iq vec tvoj je na visini temperature u dnevnoj sobi
Moj jeste veći,osetio si ga...![]()