stene na poklon

<(o.O)>

Aktivan član
Poruka
1.236
joooj, pa nazovi, moze prevoz da se organizuje sigurno ako si ozbiljan xD bisa (ona ga cuva) bi sigurno sredila nesto oko toga, ako vidi da si stvarno ok x)
naravno, pas nije za lanac.

Da sam ok?
Ima i prednje i zadnje dvoriste moze da bira, a ima i bastu :D

Problem je sto nema sanse da se organizuje prevoz... jer ja idem za KG zbog faxa, sad ce upis... ne znam... moram jos da pitam svoje... imali smo isto tako samo nije imalo zutu boju. auto je pregazio kad je istrcalo na ulicu :(
A sad trazimo novo, ovo je bas idealno! Taman da macke vise ne dolaze komsije imaju preko 29 macaka nakotile se :D
A kod nas se vode tuce i izlezavaju se, a ne moze niko da ih otera, osim psa :D

eeej, macke mi ne diraj! :azdaja: xD

da si ok u smislu da bi se odgovorno ponasao prema psu i da ga ne bi drzao na lancu xD
vidi sa svojima, pa ako su za nazovi bisu.
inace, nisam mislila da ti organizujes prevoz, nego moze da se nadje preko fb-a neko ko inace putuje na toj relaciji i ko bi za dz prevezao psa (nije to nista novo, stalno se tako radi) x)
inace, ako trazis psa, a ne uzmes ovog, mozes da pogledas na fejsu, na stranici mila - nas heroj, i da nadjes nekog ko poklanja psa u tvojoj blizini.

eeej, macke mi ne diraj! :azdaja: xD

da si ok u smislu da bi se odgovorno ponasao prema psu i da ga ne bi drzao na lancu xD
vidi sa svojima, pa ako su za nazovi bisu.
inace, nisam mislila da ti organizujes prevoz, nego moze da se nadje preko fb-a neko ko inace putuje na toj relaciji i ko bi za dz prevezao psa (nije to nista novo, stalno se tako radi) x)
inace, ako trazis psa, a ne uzmes ovog, mozes da pogledas na fejsu, na stranici mila - nas heroj, i da nadjes nekog ko poklanja psa u tvojoj blizini.

E, bas ti je ovaj komentar u skladu s nickom na koji se pozivas non-stop

ima jos ljudi koji bi im pomogli, ali (uvek postoji neko "ali") cesto ne mogu da udome vise zivotinja zbog drugih ukucana (moj slucaj i slucaj nekih mojih prijatelja).
mene najvise nervira sto imam i volju da udomim jos neku zivuljkicu, ili bar da ih cuvam privremeno, a imam za to i prostora za to, ali sta cu kad zivim s osobom koju nervira i sto nosim ostatke hrane napolje da nahranim zivotinje (mada, konacno je skapirala da nije u redu bacati hranu u kantu kad vec mozes nekog da nahranis), ali i dalje misli da sam malo "udarena" :lol:

Back