Štene na deponiji

Natasa, da li si ga nasla??? :roll:
Bas se brinem!
Hajde molim te samo javi kada ga dovedes kuci, pa da stvarno odahnemo!

Hvala moderatorima sto su sinoc tako brzo reagovali i omogucili da se moje poruke odmah vide na forumu! Svesni ste da ste upravo vi znacajno doprineli ovom udomljavanju! Jos jednom HVALA! :D

Kuca je kod nas i upravo se susi i spokojno spava. :)
26530_389355099694_581349694_3758807_6838242_n.jpg

Divno, divno!
Jutros sam videla na fb (pre nego sto sam posla na posao, jer ovde nemam pristup)!
Mnogo se radujem, videle ste sigurno vec poruku na fb grupi!
Kada ga Anja preuzme, mocice da predje u grupu za srecno udomljene!
Jedva cekam!
Ako neko stigne, neka stavi i ovde novosti koje se budu danas desavala, a ja cuveras, naravno, citati sve na fb!
Jos jedan ogroman pozdrav svima!
:cao:

Jao Natasa, strasno!
Mozes li molim te da ga pricuvas par dana, mi cemo se svi danonocno truditi da mu sto pre nadjemo dom!
Imaces priliku i da ga povedes u nedelju na protest (ako do tada ne nadjemo nikoga), pa mozda tamo bude imao srece!
Mozes da se cujes i sa Borislavom, ona je u kontaktu sa Brunom Medicem (tako se on predstavlja na fb). Decko je pomoga da privremeno zbrinu onu zenku vucjaka sa 5 prezivelih stenaca! Ostalo je samo jedno za usvajanje, pa mislim mozda ce pristati da privremeno pricuva Malisu?

Na zalost ova prica nema srecan kraj! Verovali ili ne, ljudi sa kojia sam se dogovorila da im odnesem psa danas su naprasno odustali! Sta da kazem! Sramota i greota prema jadnoj zivotinji!

Ma Nataša ne se kiraj se, udomiće se on brzo. I bolje što su odustali, ti bi ga verovatno već pri prvom problemčiću, frknuli nazad na ulicu.....Muka mi je više od tih ljudi što ne znaju šta hoće! Budi sigurna da će Džoni naći brzo dom! :super:

Kako je ovo na cemu lezim mekano! Na deponiji nije bilo niceg ni slicnog!!!!
Ovo je uzivancija! Toplo, sve lepo mirise, ja okupan, nahranjen, na mekanom jorgancetu (kazu da se to tako zove i da znate, to mi je od sada omiljena stvar)!

Mooolim Vas nemojte da me vratite na deponiju!
Moooolim Vas! Ne morate da mi date jorgance! Evo pristajem - ne trazim jorgance! Samo nemojte na deponiju!
Pa mali sam da bih te hladne noci provodio sam, palseci se da li cu ziv docekati jutro!

Ima li iko na ovom svetu ko je spreman da me voli bar toliko da ne dozvoli da me vrate na deponiju!

Kazu da ako postoji taj neko, moze da zove Jelenu MP na 064/17-24-766 ili Natasu na 062/128-02-25 i kaze da zove povodom malenog Johnnyja koji se panicno plasi deponije!!!

http://www.noa.rs/index.php?topic=662.0

index.php

Poslednja izmena:
Ova kuca je privremeno smestena kod zene koja vec ima puno zivotinjica i nece tu moci da ostane dugo!
Obzirom da se razbolela zbog ujeda krpelja (dok je zivela na deponiji), sada je lece, a izgleda da terapija ok deluje.

Na zalost stvari stoje ovako: dok bude bio bolestan - imace dom, kada ozdravi - mora da ide odatle, a pojma nemamo gde, jer se za to preslatkooooo bice niko ne javlja! :sad2:
Iskreno se nadam ne nazad na deponiju!

Za sada su ga prozvali DJ (od Johnny Depony, sto je meni jako tuzno, pa ga cesce zovem Dzoni ili DJ)!

Nadam se da ce se naci neko ko ce zeleti Johnnyja! Svi koji su ga upoznali kazu da je vise nego presladak, predivan, velika maza isl.
Jedino se panicno plasi izlazaka iz kuce, jer se boji da ga ne ostave!
Ima obicaj da se sakrije ispod kreveta ako oseti da mu se sprema setnja!
Lili kod koje je DJ, je jedno vreme prestala da ga izvodi, da se jadnicak ne traumira!
Vise o Johnny-ju mozete saznati na fb (Johnny Depony ......)!

Hvala svima koji mislite o njemu! Nadam se da cete nam pomoci da nadjemo neko resenje!

Back