Stelovanje glasova na IMDB

Poruka
21.519
Da li ste do sada primetili takve slucajeve? Ja skoro pa svakodnevno poslednjih ajde da kazemo 5 godina ulazim na ovaj sajt i prvi put sam se susreo sa ovim poslednjih par meseci...

Kako prepoznati da su ocena i glasovi stelovani? Pa veoma lako. Prvo ako je preko noci neverovatno uvecan broj glasova i ocena drasticno skocila, i drugo jos bitnije, imate ispod ako skrolujete deo u kom pise More Like This, tu su vam related projects, dakle srodni filmovi ili serije, i onda na primer ako ste usli u neku domacu seriju a dole nema drugih domacih serija slicnog datuma nego neki strani znj projekti za koje niko nije nikada cuo, e onda je to to.

Posto je ovo jako ruzno i neposteno raditi (ne tvrdim da to pod obavezno rade autori ili producenti projekata, mozda su u pitanju i neki samostalni frikovi) ja cu sada ovde okaciti linkove za filmove i serije gde sam video da su glasovi stelovani, i molim i vas da i vi to uradite i ovde okacite za neke za koje vi znate.

To su filmovi Ekipa i 4 Ruze.

https://www.imdb.com/title/tt9626764/

https://www.imdb.com/title/tt2181855/

I serija Svindleri.

https://www.imdb.com/title/tt10934170/

Hahahah da ta serija jeste slaba ali nisu namestani glasovi jer se masa zaista odusevila sto gleda srpsku seriju po zapadnim kalupima...
Brale kolko se tu preteralo u kalupima... Mene je toliko namučio gledanje Slavka Štimca kao odmerenog i finog patologa, pa ko to smišlja, de to ima... Ja lično poznajem četiri patologa, od toga jedan policijski i to su otprilike četiri najluđa čoveka koje znam. Al ne u smislu baš su ludi što su slatki, nego ludi za u Guberevac
Žika Todorović u Senkama, opijum I rakija, e to je patolog

Brale kolko se tu preteralo u kalupima... Mene je toliko namučio gledanje Slavka Štimca kao odmerenog i finog patologa, pa ko to smišlja, de to ima... Ja lično poznajem četiri patologa, od toga jedan policijski i to su otprilike četiri najluđa čoveka koje znam. Al ne u smislu baš su ludi što su slatki, nego ludi za u Guberevac
Žika Todorović u Senkama, opijum I rakija, e to je patolog

Kopirali su i The Wire i jos milion serija, realno nije ni evropska C klasa.. Ajde druga i treca sezona tu i tamo gledljivo, ali prva uzas... I ove serije sto su izasle posle nje Pet i Grupa nisu nista bolje... Besa jeste nesto bolja, Sluzbenik je isto bolji, a Senke su skroz druga kategorija, neuporedivo... Sad ce tih krimi ludila tek biti, da vidis kad nagrnu..

Ja sam IMDB profil napravio da bih Montevideu dao keca svojevremeno, jer su se svi proseravali kako je to nas najbolji film ikad i bukvalno niko koga poznajem nije imao negativno misljenje

Meni licno je to jedan lep i drag serijal i volim sve 3 sezone. Filmove nisam gledao jer kapiram da u njima nema nista sto vec nisam video u seriji... Slicno kao i film Dnevnik masinovodje koji je doduse mini serija ali posle gledanja iste, nisam imao potrebu da pogledam film, i ako naravno sasvim je moguce da je dozivljaj nesto drugaciji.. ali eto..

Pitanje je sad ako bih opet gledao Montevideo kakav bi bio utisak, verovatno bi nasao sto mana i propusta, ali u globalu odlicna je stvar sto je to snimljeno, bas je nekako u to vreme razdrmalo nasu kinematografiju, pa i televiziju...

Back