Stelijumi u uporednim

sherie_lady

Obećava
Poruka
84
Dragi moji,

Otvorila bih temu o kojoj sam malo informisana, a to je uticaj stelijuma u sinastriji i njihov značaj. Ne znam da li je bilo negde, ali ja bih konkretno pricala o situacijama kada planete iz horoskopa jednog partnera prave konjukciju (padaju) tacno na stelijum planeta drugog partnera. E, to me interesuje.

Prateci uporedne horoskope poznanica koje su isle kod raznih astrologa, koji su im rekli da im je njihov partner "karmicki i sudbinski" primetila sam jedan NZS, a to je konjukcija neke planete sa stelijumom planeta partnera. Imam utisak da astrolozi, kada tu kombinaciju vide, automatski kazu "sudbina!".

Kakvo je vase iskustvo? Dakle, ne stelijum u kucama, nego u konjukciji sa nekom partnerovom planetom.

Temu zapocinjem jer me je zbunila jedna situacija. Drugarica me pitala za uporedne sa 2 momka. Kada sam otvorila jednog, super, odlicna povezanost, dve njegove licne planete prave konjukciju sa njenim stelijumom i jos neka slaganja, reko mirise na sudbinu. Kad, ja otvorim drugog, ono i kod njega isto, relativno ok, postoji povezanost, ali i dve njegove (samo druge) licne planete na njenom stelijumu... I, sta sad??? Da li to znaci da su joj oba sudbinski zapisana???

Hajde malo da pricamo o tome...

Nije uopšte neobična pojava, stelijum planeta, aspekti sa stelijumom u uporednim analizama ljudi koji su nekoj vrsti ljubavnih odnosa. U suštini, aspekti su ono što nas i podstrekava da reagujemo na nekoga.
Kao drugo, ta dva momka se tvojoj drugarici dopadaju, pa je pitala za oba, takođe je profunkcionisali stelijumi...
Sudbinski? To postaje otrcana fraza kojom se poštapaju olako. Karmički, bla bla...Toliko odnosa u našim životima iz ugla karmičke astrologije su karmički odnosi, počevši od roditelja, itd...
I najbitnije, ako i jeste ,,sudbinski" to po automatizmu ne znači: živeli su srećno do kraja života. Lekcije su bitne u sudbinskim odnosima, lekcije koje se uče ( ko ne nauči, dobije iznova priliku :lol:)
Nije isto ako npr njegov stelijum Sunce, Venera, Merkur ,,pada" na njenu neku ličnu planetu, ili na njen Saturn. I zaista zavisi šta je u tom stelijumu, ljudi 82. godišta rođeni u proleće imaju uz Saturn i Pluton (što je generacijski) dodatno i bržu planetu Mars u Vagi. Samo jedan primer, jer trenutno gledam jedan takav čart.

Dobar dan i ovde. Sinoc sam postavio kartu na drugoj temi ali mi niko ne odgovara. Moze li mi ovde neko reci nesto ?Dama je dosta starija od mene a mene nije briga za to. Problem je sto me odlucno odbija a ja izgiboh. Pocinjem da vladam materijom :),oboje imamo stelijum u Skorpiji i mnogo konjukcija na koje moja prijateljica cokce i kaze da trazim pomoc ovde.Jel mi ima pomoci? Sta mi se desava ? Hvala unapred!

Prilozi

• 317239239_10221065436001652_8775977590272268252_n.jpg
    317239239_10221065436001652_8775977590272268252_n.jpg
    109,8 KB · Pregleda: 32
  • 316686468_10221065434881624_4859438291628152523_n.jpg
    316686468_10221065434881624_4859438291628152523_n.jpg
    114,6 KB · Pregleda: 31
Dobro je starija. Ali covjece, mjeseci su vam u konjukciji! Ko blizanci ste u majcinoj utrobi! I njena venera je tu. Tvoj Pluton u sextilu je o ocarava, ali i brine njen Saturn u kvadratu.
Ja nisam verovao da joj je vise od 30 godina. Progutao sam ostatak. Upravo prijateljica suflira da su i mesec i venera i mars u konjukciji sa mojim Plutonom . Zasto mi je nedostizna? Ako sam dobro shvatio konjukcija je najjaca veza. Nama je svasta u konjukciji i vecina je u Skorpiji. Ja sam u ova 2 meseca od kad sam je upoznao zaoravio i da sam imao do sada druge devojke a kamoli kako izgledaju.

Ja nisam verovao da joj je vise od 30 godina. Progutao sam ostatak. Upravo prijateljica suflira da su i mesec i venera i mars u konjukciji sa mojim Plutonom . Zasto mi je nedostizna? Ako sam dobro shvatio konjukcija je najjaca veza. Nama je svasta u konjukciji i vecina je u Skorpiji. Ja sam u ova 2 meseca od kad sam je upoznao zaoravio i da sam imao do sada druge devojke a kamoli kako izgledaju.

Po Plutonu se vidi da je ne znam, nagadjam 15-20 godina starija. Da konjukcija najjaca. Imate i plutonske veze, one razvaljuju. Tvoja Lilith sarmira njeno Sunce. Tvoja Pluton je u konjekciji sa njenom Venerom, Marsu. Razvalice te. Imas sanse. Ne da se uprkos potrebi.
Za ove kozmicke veze, treba malo vremena, da se zblizite, da prorade.

Ali i ovo da ti kazem. Ja na vjerujem da je ovo danas vasa astralna karta. Ljudi se mjenjaju od rodjenja, i ja mislim da su vame karte pomjerene. Ali vucete ovaj astralni respored negdje duboko u sebi iz djetinjstva.

Poslednja izmena:
Po Plutonu se vidi da je ne znam, nagadjam 15-20 godina starija. Da konjukcija najjaca. Imate i plutonske veze, one razvaljuju. Tvoja Lilith sarmira njeno Sunce. Tvoja Pluton je u konjekciji sa njenom Venerom, Marsu. Razvalice te. Imas sanse. Ne da se uprkos potrebi.
Za ove kozmicke veze, treba malo vremena, da se zblizite, da prorade
18 godina je starija. I sta sada da radim ? Da je ostavim jedno vreme? Probao sam ali nalecem na nju gde god da krenem . A i ne mogu da je ostavim ako cemo iskreno. Par dana je ostavim na miru i ne moze vise od toga . . Blokirala me je na drustvenim mrezama ali ne moze da spreci slucajne susrete . Ruku na srce, s pravom me je blokirala, ponasam se kao debil kad sam u kontaktu sa njom. Ne znam sta mi je .

18 godina je starija. I sta sada da radim ? Da je ostavim jedno vreme? Probao sam ali nalecem na nju gde god da krenem . A i ne mogu da je ostavim ako cemo iskreno. Par dana je ostavim na miru i ne moze vise od toga . . Blokirala me je na drustvenim mrezama ali ne moze da spreci slucajne susrete . Ruku na srce, s pravom me je blokirala, ponasam se kao debil kad sam u kontaktu sa njom. Ne znam sta mi je .

Mozes biti nenametljiv. Ove veze rade za vas dok god ste u kontaktu. Ako hoces da rade i da ih osjeti i ona moras biti pazljiv sa kontaktom da ga ne prekines. Hocu i ovo da ti kazem, posto se astralna po mom misljenju pomjera kako staris, a ti si dosta mladji od nje, tvoja vezanost po astralnoj karti datuma rodjena je jaca, jer si blizi tom uticaju. Osjecas je jace.
Posalji mi datume rodjenja na PP da vidim gdje ste danas. Postavicu ovde kartu ili ti poslati na PP, kako hoces.

Nije cudo sto te razvaljuje. Imate Pluton Mjesec u konjukciji. Najmocnija astralna veza. Ti si gotov, imas leptirice u stomaku. Dusa ti se cjepa. Ako niste zajedno, moguce da vidis magicne stvari u malim stvarima, da se osjecas zacaranim. I ona osjeca, 100%, topi se njen mjesec. Kad ste zajedno mirna je, dusa joj je na mjestu. Ali nece. Strah je. Ako ste u kontaktu.
To je duboka i jaka intenzivna duhovna, energetska, intelektualna, fizicka povezanost astralnim okovina, kao ni sa kim prije.
Imate vrlo finu konjukciju njenog Jupitera i tvoje Venere. To je veci problem za tebe.
Losija kombinacija je tvoj Mjesec i njena Venera u opoziciji pod 180 stepeni.
Ova natalna ce se opet pomjeriti sljedece godine malko. Ona je naradzasta, ti si plav. Pogledaj.

Takodje, da ti kazem iz licnog iskustva, ja sam 1973. i gonjaju me cure vec sedam godina rodjene izmedju 1987. i 1990. Ta godista imaju astralne veze.

1669763084486.png

Poslednja izmena:
Nije cudo sto te razvaljuje. Imate Pluton Mjesec u konjukciji. Najmocnija astralna veza. Ti si gotov, imas leptirice u stomaku. Dusa ti se cjepa. Ako niste zajedno, moguce da vidis magicne stvari u malim stvarima, da se osjecas zacaranim. I ona osjeca, 100%, topi se njen mjesec. Kad ste zajedno mirna je, dusa joj je na mjestu. Ali nece. Strah je. Ako ste u kontaktu.
Imate vrlo finu konjukciju njenog Jupitera i tvoje Venere. To je veci problem za tebe.
Ova natalna ce se opet pomjeriti sljedece godine malko. Ona je naradzasta, ti si plav. Pogledaj.

Takodje, da ti kazem iz licnog iskustva, ja sam 1973. i gonjaju me cure vec sedam godina rodjene izmedju 1987. i 1990. Ta godista imaju astralne veze.

Pogledajte prilog 1263527
Nismo zajedno, ne dozvoljava mi da joj pridjem. Pocetak nam je bio u raskoraku. Samo poznanstvo na dza bu. Ja htedoh odmah da joj dah udahnem, ona htela picence, pricu, zezanje... I sad djonom ide na mene. Realno, nisam ni navikao da me neka odbije, ali brate .. A znam da nije ravnodusna. Jednostavno znam. Ne znam ni sta ce mi sredovecna zena . Da me ubijes ako i sam znam sta hocu. Ona izgleda kao da joj je 30-35 godina. Prelepa je. Ali nije ni samo to. Britak jezik, izuzetan smisao za humor , jednostavno sve .

Nismo zajedno, ne dozvoljava mi da joj pridjem. Pocetak nam je bio u raskoraku. Samo poznanstvo na dza bu. Ja htedoh odmah da joj dah udahnem, ona htela picence, pricu, zezanje... I sad djonom ide na mene. Realno, nisam ni navikao da me neka odbije, ali brate .. A znam da nije ravnodusna. Jednostavno znam. Ne znam ni sta ce mi sredovecna zena . Da me ubijes ako i sam znam sta hocu. Ona izgleda kao da joj je 30-35 godina. Prelepa je. Ali nije ni samo to. Britak jezik, izuzetan smisao za humor , jednostavno sve .

Nemas kontrolu nad ovim, treba da znas. Sama dusa radi, igra se sa njenom, bez tvoje kontrole. Osim da se udaljis vremenom i prostorom i unistis astralne lance. Imate mjesec mjesec konjukciju u rodjenju, i danas Pluton Mjesec konjukciju. Proguglaj sam.

Ja na ovoj tvojoj karti ne vidim raspored planeta kao na ovom sto mi je Sandra napravila ? Sandra je moj frend ! :) Jesi dobro uneo podatke ?

To je duboka i jaka intenzivna duhovna, energetska, intelektualna, fizicka povezanost astralnim okovina, kao ni sa kim prije.

Pogledajte prilog 1263527
Skote,čitao sam razna tumačenja za razne sinastrije ali ovo...stvarno si Švarceneger transsaturnovske astrologije.Ovo je bildovanje sinastrije.Kad se čita ovo što pišeš,realno se vidi tvoj puni kapacitet,a to je : Milekić i Dupor u jednom čoveku.
 Leptirići...astralni okovi...pa astralna energetska veza...prava astrologija niske struje.Sve pucketa i pršti kao u Teslinim eksperimentima.
Konkretizuj to i kaži momku(i nama) jasno na šta će da izađe ova sinastrija.Ako ti je jasno.Njemu se žuri.A i mi ostali smo nestrpljivi kao da pratimo akcionu TV dramu.
Znači,Skote,budi određeniji.Je li veza ili su mađije?

Skote,čitao sam razna tumačenja za razne sinastrije ali ovo...stvarno si Švarceneger transsaturnovske astrologije.Ovo je bildovanje sinastrije.Kad se čita ovo što pišeš,realno se vidi tvoj puni kapacitet,a to je : Milekić i Dupor u jednom čoveku.
 Leptirići...astralni okovi...pa astralna energetska veza...prava astrologija niske struje.Sve pucketa i pršti kao u Teslinim eksperimentima.
Konkretizuj to i kaži momku(i nama) jasno na šta će da izađe ova sinastrija.Ako ti je jasno.Njemu se žuri.A i mi ostali smo nestrpljivi kao da pratimo akcionu TV dramu.
A ja imam utisak da se sa mnom sprdate.

Nije magija u smislu vjesticarenja. Ali je astralna dusa magicna po sebi, zacarana je kosmosom.
Sta ce da se desi? Za veze treba vremena i prostora. Ako se razdvoje, patice do nek puknu lanci. Ako provedu vrijeme zajedno, uzivanje u vezama. Imaju i negative aspekte, mogu se posvadjati, da neko nekom emotivno stance na zulj.

A ovo sto su rodjeni sa konjukcijom mjeseceva, to je kao da su blizanci. I Pluton mjesec konjukcija ce ih razvaliti ako se igraju, recimo ne mogu biti zajedno ali provode ne znam, sat dva zajedno svaka tri dana. Na primjer. Razvalice ih.
Rekao sam mu nek progugla: Pluto conjunct Moon in synastry.

Istina,identičan Mjesec je dobar za sinastriju.
Nego,još uvijek fali malo konkretnog ovdje.Razumljivo što ne izlažeš konkretan materijal jer te milekićevsko-duporska astrologija nije mogla poučiti tom prilazu.A jednostavno je.Postoje hronokratori,upravljači vremenom.I njihovi klikovi otvaraju vrata za ljubav ili karijeru ili putovanja ili svašta još.Dok dvoje to ne zakači da se oboma poklope faze nema ni pravog odnosa.Ipak,vidi se jesu li jedno za drugo i na ličnom nivou.To je misterija za MA,ne i za TA.Jer se ne gleda samo Mjesec naravno,šire je.Nije sve u aspektima kako uglavnom rešava MA.
Zato gledaj da svoj um otvoriš za znanje,manje je bitno što zaglupljena većina tvrdi da TA "mrači",kad se nešto ne poznaje najlakše je blatiti.Tako da... šteta je da ne nabilduješ još znanja ako imaš volje za to.Zanimljivo je svakako.

Back