Stelijum

Pa da, i optimista si sigurno? A ovo za verovanje, razumem skroz...to je taj vladar Jupiter koji je sav divan, hehe :)
Da da, za osobine znaka gde se nadje nekoliko planeta to stoji, i tacno se oseca... mada bih ja dodala, pre licne planete.. mozda gresim.
A sta mislite o stelijumu u 6.? A pritom osoba ne radi... nije ni nesto ambiciozna.. ok je zdravlje..

Pa da, i optimista si sigurno? A ovo za verovanje, razumem skroz...to je taj vladar Jupiter koji je sav divan, hehe :)
Da da, za osobine znaka gde se nadje nekoliko planeta to stoji, i tacno se oseca... mada bih ja dodala, pre licne planete.. mozda gresim.
A sta mislite o stelijumu u 6.? A pritom osoba ne radi... nije ni nesto ambiciozna.. ok je zdravlje..

Ja imam stelijum u 6, i to 3 malefika. :lol: Koncentracija mora da bude usmerena na tu oblast. Ako nije ambiciozna, verovatno ima neke veze sa Neptunom.

Da li moze znaciti da je osoba hipohondar? Ili je mozda jos previse mlada, pa posto ne radi, nije se aktiviralo ....studije idu prilicno lose (Vladar 9. otisao u 6. .. mozda bi bolje bilo i ne studirati, nego raditi? Lupam :))
Saturn, Sunce, Pluton i Venera sve u 6. kuci... prva tri u Skorpiji a Venera u Vagi :)

A kad imas stelijum u nekom znaku, jako su izrazene osobine toga znaka,ya strelac:mrgreen:

Ja ga imam u strelcu.Kada je stelijum planeta u znaku Strelca, ili u devetom polju, ljudi putuju, nekad po čitavom svetu(moj san :D )

A šta kažete za stelijum u Strelcu:Sunce Mjesec Merkur Venera Neptun Mars Sjeverni čvor Podznak u strelcu i sve ovou prvoj kući:worth::dontunderstand:
uz to konkjukcije Sunce-Mjesec, Sunce-Merkur, Mjesec-Venera, Mjesec- Mars :ok:

Auuuu... pa ti si okrenuta najpre sebi.. ;) mozda licis na majku, intuitivna si, boris se za sebe..?
Mada, konjukcija Sunca i Meseca kazu da nije najsjajnija, ali kako je dispozitor Jupiter, mislim da i nije tako lose. :) Sunce-Merkur, trebalo bi da si pametnica.. ne znam da li imas brace/sestre po ocu?
A mozda znaci i da si sklona gojenju?

Auuuu... pa ti si okrenuta najpre sebi.. ;) mozda licis na majku, intuitivna si, boris se za sebe..?
Mada, konjukcija Sunca i Meseca kazu da nije najsjajnija, ali kako je dispozitor Jupiter, mislim da i nije tako lose. :) Sunce-Merkur, trebalo bi da si pametnica.. ne znam da li imas brace/sestre po ocu?
A mozda znaci i da si sklona gojenju?

ALAL VJERA! :super:

I te kako sam okrenuta sebi: uzdaj se u se i usvoje kljuse...
Jako intuitivna, žestoki borac u životu....
Ljudi kažu da sam velikapamtnica, pa čaki oni koji me ne vole;
Užasno sam sklona gojenju i po tome ličim na majku!
Ja da znam, nemam braće/sestara po ocu, ali ko zna :-) ?

Heheh, eto lepo ;)
A ovo za gojenje je mislim Mesec konjukcija Venera, dispozitor konjukcije Jupiter, a moze da se uzme i da dolazi po majci (Mesec) :) plus ASC u Strelcu, i izrazen znak Strelca zbog toliko mnogo planeta ...

Искрено, ја не волим да видим стелијум у Стрелцу...због галактичког центра који је у Стрелцу...људи преосетљиви који углавном имају кризе у животу, пре или касније.

Дакле, зашто не волим стелијум у Стрелцу: зато што се галактички центар налази на 27* Стрелца, тачније, на тој тачки се сустичу све могуће и немогуће енергије, што би значило да су управо особе које имају много планета у знаку Стрелца веома изложене шибању од стране разних утицаја/енергија.

Жвака је поменула Марију Калас- одличан пример за тежак и мучан живот;)
Та жена је у више наврата доживљавала нервне сломове.:(

Дакле, зашто не волим стелијум у Стрелцу: зато што се галактички центар налази на 27* Стрелца, тачније, на тој тачки се сустичу све могуће и немогуће енергије, што би значило да су управо особе које имају много планета у знаку Стрелца веома изложене шибању од стране разних утицаја/енергија.

Sofija,

zaista sam prilično bila izložena šibanju od različitih energija i nije mi bilo ni malo lako u životu (moj Mjesec je na 27.stepenu Strelca). Nikada nijesam imala dobar odnos sa roditeljima iako sam uvijek bila "dijete za primjer, vječiti odlikaš lučonoša i uvije najbolji student generacije). Žestoko sam se mučila na poslu iako sam bila "doktor nauka" za ljude oko sebe! :besna:

Месец на 27* Стрелца....верујем да си веома емотивна и емпатична.

Sofija,

pa jesam emotivna, ali ne pretjerano; empatična nikako! naprotiv !!! kao vesela otvorena i racionalna. Evo virni, kako to sve u kompletu izgleda...

Zodiac in degrees 0.00 Placidus Orb:0
Sun Sagittarius 21.48 Ascendant Sagittarius 3.23
Moon Sagittarius 27.41 II Capricorn 5.50
Mercury Sagittarius 18.40 III Aquarius 14.00
Venus Capricorn 1.02 IV Pisces 20.59
Mars Sagittarius 2.19 V Aries 20.49
Jupiter Pisces 10.41 VI Taurus 14.04
Saturn Cancer 17.14 R VII Gemini 3.23
Uranus Scorpio 1.10 VIII Cancer 5.50
Neptune Sagittarius 9.48 IX Leo 14.00
Pluto Libra 9.02 Midheaven Virgo 20.59
Lilith Aquarius 24.05 XI Libra 20.49
Asc node Sagittarius 10.12 XII Scorpio 14.04

Sun in Ascendant
Moon in Ascendant
Mercury in Ascendant
Venus in Ascendant
Mars in XII
Jupiter in III
Saturn in VIII
Uranus in XI
Neptune in Ascendant
Pluto in Midheaven
Lilith in III
Asc node in Ascendant
Aspects

Planet Aspect Planet Orb
Sun Conjunction Moon 5.53
Sun Conjunction Mercury 3.08
Sun Conjunction Venus 9.14
Sun Square Midheaven 0.49
Moon Conjunction Mercury 9.01
Moon Conjunction Venus 3.21
Moon Sextile Uranus 3.29
Mercury Conjunction Neptune 8.52
Mercury Square Midheaven 2.19
Venus Sextile Uranus 0.09
Mars Conjunction Neptune 7.30
Mars Conjunction Ascendant 1.04
Jupiter Trine Saturn 6.33
Jupiter Square Neptune 0.53
Saturn Sextile Midheaven 3.45
Neptune Sextile Pluto 0.46
Neptune Conjunction Ascendant 6.25

Stelijum planeta podrazumeva postojanje 3 ili više planeta u jednom znaku, ili polju. Stelijum naglašava osobine znaka ili polja u kome se nalazi. Zavisi od svega, kao i kod svake druge analize, počevši od toga u kom je znaku, kom polju, koje planete su u Stelijumu, i naravno kako je aspektiran, i dal' je aspektiran uopšte...

Izvini sto te gnjavim,je l' bi mogla meni da kazes nesto o stelijumu? ja imam sunce,jupiter i uran u vodoliji te 3 planete su u 6 a vodolija je u 7 kuci i medjusobno prave konjukcije takodje imam i neptun u jarcu koji je u 6 kuci koji je u tim konjukcijama medjusobnim

Back