Zanima me znacaj stelijuma u necijem horoskopu. Od cega zavisi da li je dobar ili los? Samo od planeta koje ga cine ili od njihovih aspekata, kuca i slicno... Zna li neko nesto o tome ili neki sajt na kome bih mogla da pronadjem nesto vise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chiara:Zanima me znacaj stelijuma u necijem horoskopu. Od cega zavisi da li je dobar ili los? Samo od planeta koje ga cine ili od njihovih aspekata, kuca i slicno... Zna li neko nesto o tome ili neki sajt na kome bih mogla da pronadjem nesto vise?
Chiara:Okic, hvala.
Sunce, Mesec, Merkur i Venera u Vodoliji, s tim sto su Sunce, Mesec i Merkur u 8., a Venera u 9. kuci. Ako to ima nekakve veze sa tim da li je stelijum aspektovan, Sunce, Mesec i Venera imaju identicne aspekte sa Uranom (kvadrat), Neptunom (sekstil) i Plutonom (trigon), Sunce u konjukciji sa mesecom i Venerom, Mesec u konjukciji sa Venerom. Po cemu se gleda da li je stelijum aspektovan?
Chiara:Okic, hvala.
Sunce, Mesec, Merkur i Venera u Vodoliji, s tim sto su Sunce, Mesec i Merkur u 8., a Venera u 9. kuci. Ako to ima nekakve veze sa tim da li je stelijum aspektovan, Sunce, Mesec i Venera imaju identicne aspekte sa Uranom (kvadrat), Neptunom (sekstil) i Plutonom (trigon), Sunce u konjukciji sa mesecom i Venerom, Mesec u konjukciji sa Venerom. Po cemu se gleda da li je stelijum aspektovan?
Ej Sibriskasibirska:Chiara:Okic, hvala.
Dakle ovako...stelijum u Vodoliju ti ne govori ništa drugo do toga da si tipičan predstavnik tvog znaka, I po karakteru, i po senzibilitetu, i po inteligenciji. Tvoj manjak...dopuniću text kasnije...
Obećala sam ti, smatraj obavljenim... :wink:Queen_:Ja opet ponizno podižem ovu temu u nadi da će neko da odgovori na moj upit...
sibirska:Obećala sam ti, smatraj obavljenim... :wink:Queen_:Ja opet ponizno podižem ovu temu u nadi da će neko da odgovori na moj upit...
Queen_:Sibirska, Sunce, Mesec, Merkur i Neptun (čini mi se) u Strelcu u konjukciji. sve u 7. kući. Reci nešto
Chiara:Sibirska, opet jaops: , i opet o mom 8. polju. Citam nesto ovih dana i uglavnom nailazim na prilicno deprimirajuce stvari. Naime, potencira se da 8. polje, kao polje smrti, uglavnom ubija sve planete, tj. ono dobro u njima. A ta zastita koju si pomenula, koju ja imam od Plutona (za koji sam zaboravila da navedem da je retrogradan) i Neptuna... zar nije malo ublazena, tj. potisnuta kvadratom od Urana? Prilicno sam ubijena u pojam posle ovoga sto sam citala, tako da... bas ne kapiram kako se uopste manifestuje polje, a kako znak. Naime, stelijum u Vodoliji je super, ali u 8. polju bljaks. Sta je onda bitnije?
Hvala. Da, bila si konkretna.I, Sibirska, ako pitam da mi se pojasni, znaci da imam zesci problem sa tim stvarima o kojima te pitam, zato ako smaram, ne moras odgovarati, ali ebga, nemoj mi pisati kao da te prisiljavam. Evo, kraj...ok, nemam nista protiv.sibirska:Ajd' za kraj...ako nemaš ništa protiv... 8)
Jako 8. polje je smrt, sex, fatalizam, intezivne emocije, intezivni nagoni, borba protiv površnosti, gluposti, foliranja, glupiranja, čednosti, naivnosti, smaranja! Pitanje "kože", čula, vatrometa u spavaćoj sobi, nesvakidašnje percepcije, STRAST!!! U SVEMU!!!
Elem, vodolija je genijalna, ali beztelesna, filozofska, tehnička, ona putuje u "svemir"... Ti imaš mogućnost da svoju genijalnost upotrebiš na "drugačiji način"...teži, rekoh: sve ima svoju cenu...već sam objasnila...bila sam poprilično konkretna prošli put, čini mi se... :wink:
Kad je rec o stelijumu, to je definitivno nesto cemu ste usmereni, pa je stelijum u 1. kuci pokazatelj usmerenosti ka sebi... i sl.
Ja imam stelijum u 9. u oduvek me je privlačilo inostranstvo, a i vladar ASCa mi je u 9. kući..![]()
A kad imas stelijum u nekom znaku, jako su izrazene osobine toga znaka,ya strelacKad je rec o stelijumu, to je definitivno nesto cemu ste usmereni, pa je stelijum u 1. kuci pokazatelj usmerenosti ka sebi... i sl.
Ja ga imam u strelcu.Kada je stelijum planeta u znaku Strelca, ili u devetom polju, ljudi putuju, nekad po čitavom svetu(moj sanJa imam stelijum u 9. u oduvek me je privlačilo inostranstvo, a i vladar ASCa mi je u 9. kući..![]()
Hehehe, ja mislim da se to kod mene ispoljilo samo kad je rec o inostranstvu, mada ok, student sam, ali nisam nesto odusevljena cinjenicom da mora da se uci i to ...ej a ovo za religiju zanimljivo da si pomenulasvuda nekako ukazuje na veliku duhovnost, a iskreno, vernik sam, ali duboko u sebi...
![]()