Stelijum u 4 kuci u jarcu ????

To je polje Raka.

Konzervativni, ograničeni, sebični tradicionalista, sa ambicijama za unutrašnju politiku (tipa predsednik mesne zajednice mada slabo i to)...
Neko ko radi u privatnom biznisu nasleđenom od roditelja, i to najviše od majke. I tu glumi boga i batinu.

U drugom selu već niko i ne zna za tu personu.

Nepotizan i oportunizam su mu glavne karakterne crte.

Cudno bi mi je bilo da vidim da meduza ovako ostrasceno opisuje neki polozaj. Ali mislim da sam skapirala o kome se radi.

Nisam uopšte ostrašćena.
Oduvek sam to mislila za tu kombinaciju, samo što nisam to toliko nabijala na nos. Ali jesam uvek govorila za stelijum u četvrtoj da je oličenje svega toga, što možeš i naći u mojim poslednjim porukama, koje nisu obrisane (tj. ako nisu)...

Ostrašćen je onaj ko banuje osobu koja uopšte više i ne dolazi... Hahah...

Jeste,ta persona sam ja z:mrgreen:

z:hm:

Nisi, ali nebitno, zaista to mislim nevezano za neku osobu. To mislim za kombinaciju tu goreopisanu.

- - - - - - - - - -

Ma nisam ni rekla da si ostrascena, nego sam navikla samo da kitnjastije opisujes karte, pa mi je ovo bilo cudno da po difoltu kazes sve najgore o nekoj karti, to je sve.

Ne sviđaju mi se kvaliteti osobe sa ovom kombinacijom u načelu, ali uvek postoje načini da se to ublaži... ALi osnovne crte... Hmmm...

Zavisi od još gomile stvari...

- - - - - - - - - -

Inače, danas mi je Mars egz na Marsu u trećoj, pa možda zato tako zvučim...
Jbg, bila sam fina ranije, jer nisam htela probleme ako nekome kažem da mislim da je to sve (jer sam htela da se družim sa nekima tu bez da mi se nakači neko)...
Mada ta persona je više puta sama za sebe rekla da je oportunista, i još sličnih stvari... Što je potvrda karte.

Nema veze, taj stelijum će preko dispozicije dosta drugih planeta (oblasti) dovesti tu.

To su osobine Raka, osoba koja retko napušta zonu komfora, stidljivo, i konzervativno u pogledu energije i svega. Jarac je takođe znak koji ne želi nešto da menja ako sve funkcioniše. Tj. ne želi da rizikuje, da proba nešto novo.
Ambicije postoje, u pogledu tradicije, porodice i očuvanja svog... Dosta nepokretljiva osoba, tj. vezana za kuću, dom ili poreklo. Ili se uvek tome vraća. Život joj se vrti oko toga. Rak/Jarac.

Poslednja izmena:

Back