Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Stefanović: Vučić je moj prijatelj
https://nova.rs/vesti/politika/stefanovic-vucic-je-moj-prijatelj-mnogo-mu-dugujem/
On je naglasio da je „apsolutno izmišljotina“ informacija nekih medija da osniva svoju stranku i da su sumnjičenja koja se mogu čuti da se bavio prisluškivanjem Vučića deo „kampanje“ protiv njega, a kako je dodao, nikad nije počinio nikakvo krivično delo.
„Već dugo postoji politička hajka od Šešelja i sličnih protiv mene. Apsolutno me ne interesuje da ulazim u njihove motive. Mene ne napadaju iz stranke, ja imam vrlo dobru saradnju sa svojim kolegama iz stranke. To što smetam pojedincima koji mogu da pripadaju SNS i ne moraju, to je njihova stvar“, rekao je Stefanović.
-------------------------
Znaci Nesa izgleda ima poodmaklog Alchajmera i ozbiljan Stokholmski sindrom.
Jer nije Djuka visoki funkcioner SRS optuzivao da je Nesa prisluskivao Gospodina Predsednika nego su to neciji (SRS) mediji vodili hajku na njega a Djuka samo preneo sta je procitao tamo. Nije ni Tetkin Miljenik Vulin mahao tamo nekim papirima kako MUP/BIA prisluskuje, dal je rekao neovlasceno, protivzakonito, zloupotrebama, sta god, Gospodina Predsednika i to na hiljade poziva. Nisu ga ni gradski odbori iz stranke iz koje ga ne napadaju smenjivali sa tim istim pismenim obrazlozenjem.
Sve je to izmislio Djilas, vlasnik para u ugasenoj banci a plasirala Olja Beckovic tajnim signalima
Poslednja izmena od moderatora: