STEFANOVIĆ: Već dugo slušam laži Đilasa, Jeremića, Obradovića!

Stojkov dobro upamti ovu vlast, nemoj posle da kažeš da su lopovi 🤭
slušaj ti sad mene...

ja sam glasao Žilasa kao i mlogi drugi od kojih je samo neke lebom tovijo iako Božić bijo daleko... domaćin, krenuo na vreme...

e, i gledam ja Studio B i on tamo kaže:
'Mi smo prva gracka vlas koja zapošljava Beogradžane"

To rodjo! Takojee! Dosta ljomberi da nam gase bijoskope i prave sarajevske fastfood-ove...

Sav srećan šibnem emajl
"Dragi Poštovani, suze radosnice za onu hrabru izjavu. Ja evo Beogradžanin koji se nije snašo i ne znam ša da odgovorim ljomberima koji mi se unesu u lice kako su se oni odma snašli po silasku sa autobuske, sve neke platurine. Jer možeš ti mene zaposliš u neko gracko kumunalno nije bitno koje jer mi nekoliko poslovodja reklo das ne pita ni njihov direktor nego im ga ti odlučuješ a ja moram plaćam račune"

dobijem kratak odgovor:

"Tražite od mene protivzakonito delo"

tad mi pokojni čale bijo živ i crko od smeha kasam mu ispričao ali me posavetovao za drugi emajl:

"Dragi Poštovani, nije mi ni na kraj oameti bilo da vas kriminalizujem što bi radikalska opizicija jedva dočekala, ali evo uznite me za savetnika kad može onaj... (čik pogodi koji)... mogu i ja. To je vaše pravo i po zakonu je"

- nikad idgovor -

Znači buraz, ako si se snašao skidam donju kapu, ali ispao si susetina - ha ti pomognem glasanjem a ti me ispališ???

jel to lepo?

Савез комуниста је у складу са трансформацијом југословенског друштва ка социјалистичком самоуправљању и раскиду са стаљинизмом, 1952. године престао да буде партија и постао невладина организација, као Социјалистички савез радног народа или Савез социјалистичке омладине. Ти би као члан Marx21 то требао да знаш, а не да поредиш Савез комуниста са СНС.
Da, savez SNS bratije je demonsko zlo

Da, savez SNS bratije je demonsko zlo
никад не бих могао да се бламирам са неколико клон нслога истовремено

ипак је ово локација којој приступа маргиналан број психопата у нади да че изиграва брејнвош медиј за масу...

шта заболе неког нормалног за овде?

Ђорђе Вукадиновић: Дакле, неће бити никаквог – бар не директног – слабљења и осипања, а поготово не неког „сукоба“, „расцепа“ и „раскола“. То је напросто незамисливо у поретку какав је Вучић успоставио у СНС-у. И какав постоји у свим сличним творевинама
Нпр. Коза ностра,Ла Еме, Јакуза , Тријада, Братва.
:namcor:

Pivljanin: Stefanović utvrđuje cenu „omerte“, Vučić vaga garancije tog ćutanja​

VESTI Autor:N1 Beograd23. maj. 202111:16 > 11:184 komentara
Podeli:

Novinar Ranko Pivljanin kaže da se funkcioneri SNS, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar odbrane Nebojša Stefanović, drže za vratove i da se cela priča vrti oko toga što "Stefanović utvrđuje cenu svoje "omerte", a Vučić vaga garancije tog njegovog ćutanja", pa zato čitav slučaj toliko dugo traje. Ako Stefanović ne hibernira u Tomu Nikolića, on bi bio zaštićeni svedok i to bi bila, kako ocenjuje, katastrofa, jer, dodaje - on nema moći, ali ima argumente koji su "sigurno negde pohranjeni". Smatra da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić uradio za opoziciju više od nje same.

https://rs.n1info.com/vesti/pivljan...voje-omerte-vucic-vaga-garancije-tog-cutanja/
Pivljanin kaže da je on demonstrirao ono što nije viđeno. „Dok ga napadaju svi njegovi partijski kamaradi, dok postoji jedna organizovana partijska hajka kojom koordinira čovek bez čijeg „amina“ ništa ne može da bude, on brani njega – dakle čovek koji je napadan sa svih strana, brani se tako što napada neku opoziciju koja nema više veze sa njegovom sudbinom“, kaže. Stefanovićev motiv je, kaže, možda poslednji pokušaj ili tvrđenje pazara. „Oni su u jednom odnosu trgovine i oni se drže za vratove. Očigledno da Stefanović ima neke argumente, jer inače bi to bilo drugačije rešeno. Ono što je suština – verovatno će biti smene Stefanovića samo je pitanje da li će biti i odgovornosti. I tu se vrti cela priča. On utvrđuje cenu svoje „omerte“, Vučić vaga garancije tog njegovog ćutanja i tu se cela priča završava“, smatra Pivljanin.

:think::think::think:

"Sve sam u politici naučio od Vučića, pričaćemo bez posrednika"​

"Odnosi unutar Srpske napredne stranke su samo naši, a takav je i odnos sa Aleksandrom Vučićem, sa kojim ću razgovarati o svom radu i problemima, ali bez 'dobronamernih' posrednika", poručio je ministar odbrane Nebojša Stefanović u izjavi dostavljenoj medijima.

- A mi smo dovoljno jaki i mudri da probleme rešavamo kao i uvek do sada u otvorenoj, prijateljskoj raspravi iz koje smo uvek izlazili jači i mudriji. I to bez obzira kakve su odluke koje donosimo, a pripadam grupi ljudi koji nisu deo tima samo kada je dobro i samo kada se neka kritika ili uskraćivanje podrške ne odnosi na njih lično - naveo je Stefanović napadajući opoziciju rečima da se već duže, kako je naveo, "bavi odnosima u Srpskoj naprednoj stranci".
- I moj odnos sa Aleksandrom Vučićem je, takođe, samo naš. Taj odnos je iskren i podrazumeva zajedničku borbu za bolju i jaču Srbiju, ali i bolju i jaču Srpsku naprednu stranku.

Stefanović je dodao i da je u politici sve naučio od Vučića, te da ni njemu ni stranci nisu potrebni posrednici, kao ni, kako je naveo, Aleksandru Vučiću.

- Mogu da razimem opoziciju jer nema nikakvu drugu ideju ni sposobnost da uradi bilo šta za Srbiju, osim što želi da se vrati na vlast i ponovo sebi napuni džepove. Ne mogu, međutim, da razumem zašto se toj zaludnoj i očajničkoj kampanji, svesno ili nesvesno pridružuju neke kolege i prijatelji iz SNS-a koji šalju preko medija savete i preporuke šta bi trebalo da uradi stranka ili ja kao jedan od članova Predsedništva i osnivača - rekao je Stefanović i dodao:
https://direktno.rs/politika/353743/nebojsa-stefanovic-aleksandar-vucic-sns-sukob.html

:ok::ok::ok:

Boško Obradović nedeljom: Zašto Vučić i Stefanović moraju da se pomire?​

Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović su dva najmoćnija čoveka u državi: prvi zato što je autokratski predsednik Republike i najveće vladajuće stranke, a drugi zato što je šef Biroa za koordinaciju svih službi bezbednosti, što u prevodu znači čuvar svih tajni vladajućeg režima. Staljinistička čistka Stefanovića u SNS putem javnih izjašnjavanja svih opštinskih i gradskih odbora u kojima se traži njegova smena sa svih stranačkih i državnih funkcija ne može biti slučajna i jasno je da je pokrenuta preko Izvršnog odbora SNS na osnovu naloga predsednika stranke.
Da li bilo ko može da poveruje da bi tako nešto bilo moguće pokrenuti iz stranačke baze a mimo volje vrhovnog vođe? Naravno da ne, jer Stefanović je i do sada bio predmet nameštenih javnih prozivki preko režimskih medija, ali je stranačka baza mirovala. Zašto je sada najedanput rešeno da se pokrene kompletna stranačka mašinerija? Iz dva razloga: prvi je da bi se Stefanoviću oduzela vlast nad gradskim odborom SNS u Beogradu i stranka očistila od Stefanovićevih kadrova uoči nastupajućih lokalnih izbora u prestonici. Očito je da između dva najmoćnija čoveka u državi više nema poverenja i da Vučić ne želi da se upusti u za njega veoma važne beogradske izbore a da stranku u prestonici vodi njegov donedavno najbliži saradnik za koga više nije siguran za koga radi. Drugo, i još važnije, obračunom unutar stranke izbegava se obračun u vrhu države koji bi bio mnogo skuplji i opasniji po vladajući režim. Ovako će vlast sve predstaviti kao smene unutar stranačkog rukovodstva, i neće dozvoliti da se postavi pitanje političke i pravne odgovornosti najbližeg predsednikovog saradnika i predsednika SNS lično za kadrovsku politiku.
https://direktno.rs/kolumne/353350/...andar-vucic-nebojsa-stefanovic-pomirenje.html

E2a9wJeWYAg6LSE

Back