STEFANOVIĆ: Već dugo slušam laži Đilasa, Jeremića, Obradovića!

Patata Caliente

Buduća legenda
Poruka
33.679

https://www.novosti.rs/vesti/politi...-dugo-slusam-lazi-djilasa-jeremica-obradovica

Već dugo slušam najneverovatnije laži koje o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i meni plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni. Očigledno polazeći od činjenice da su se, dok su vršili vlast, bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbeđujući sebi lagodan i luksuzan život dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom.

"Neću mirno gledati dok iznose laži protiv Vučića"

A ti sine, dok ih iznose protiv tebe?

Ja ne znam, da ga je Gospodar trazio ispod kamena, ne bi nasao boljeg poltrona.
Iako godinama imam prilike da se svakom posetom forumu uverim u nivo svesti smradikalnih ulizica,

****** je istinski sampion discipline

Poslednja izmena od moderatora:
Smradikali bez bedza su razvili tu dupeuvlakacku tehnologiju pisanja ziliona komentara po portalima, plus i minus

Ko zna na koliko njih operise ***** licno, cak i ovde, na forumu. Zato nije ni znao sta se dogadja u MUP, bio je zauzet botovanjem

Mada iskreno, kad bi morao da kazem ko se naj naj uvlaci Vucicu na forumu, to bi bila ostra konkurencija, gotovo nemoguce za odrediti ko odrzava koji nalog i koji je veci ass kisser

Teško razočarenje *******a!
Ništa og toliko očekivanog prljavog veša.

Ово је финта Неше Силног, да се противник опусти, и кад се опусти, да му га овај крне.

Џаба вам је све, глупи *******и, Вучић пада, а након пада следи масовни плач и масовна самоубиства вас *******а.

Тешко да ће Вучић дочекати на власти почетак лета.

Snimci su na sigurnom mestu..polako samo haha.

*******и се и даље надају да неће испливати снимак са наплатне рампе, као и да је Палма невин и да му то намештају неки зли људи, а он је домаћин човек.

Ово је финта Неше Силног, да се противник опусти, и кад се опусти, да му га овај крне.

Џаба вам је све, глупи *******и, Вучић пада, а након пада следи масовни плач и масовна самоубиства вас *******а.

Тешко да ће Вучић дочекати на власти почетак лета.

:hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:
Nada poslednja umire!

Teško razočarenje *******a!
Ništa og toliko očekivanog prljavog veša.
Pa ves je vec napolju, gde si ti bio, u Aljbaniju na more?

Ne znam dal si cuo, Jovanjica, Ritopek, Belivuk, Dijana, Kokeza, Krusik i izvoz oruzja, spisak je dugacak

Prljave gace se samo bacaju kroz prozor, masina ne staje

Zvoncica i Slina podmecu afere jedan drugom punom parom vec duzi period, nisi primetio?

Ova pisana izjava **** za Tanjug, to je čisto zlato Pošto su mu stotine odbora njegove rođene stranke izglasali nepoverenje, njemu su za sve krivi opozicioni mediji i normalno, Đilas :eek::bljuc:

Sad mi jasno zašto ga zovu slina i zašto se Vučić okružio slinama !!!!???

Ova pisana izjava sline za Tanjug, to je čisto zlato Pošto su mu stotine odbora njegove rođene stranke izglasali nepoverenje, njemu su za sve krivi opozicioni mediji i normalno, Đilas :eek::bljuc:

Sad mi jasno zašto ga zovu slina i zašto se Vučić okružio slinama !!!!???

Одбори Пржиловице Кмечкавца ......а ЊЕГОВ матични одбор је на Води ?!

Мекећу козе и овце са планина .... на вукове по градовима ....

Које је то мрцварење.

Вучић не сме да га избаци, чека његову оставку, овај неће ни оставку, а ни сам да оде из снс-а,...

Кретенска ситуација у СНС-у - баш лепо !...:manikir:

Исто су и Карађорџевиши .. имали користи од лифераната шпекуланата .... ќритиковали их' , али 'нису смели'да их избаце

Све је ово једна монархистична престава где је АВ КРАЛА .. а ови около ДВОРЈАНКЕ И ДОРЈАНИ

Ви Конфузни и 'обрезовани' бар би требали да будете 'свесни'идентичности сценарија ?!

https://www.novosti.rs/vesti/politi...-dugo-slusam-lazi-djilasa-jeremica-obradovica

Već dugo slušam najneverovatnije laži koje o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i meni plasiraju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni. Očigledno polazeći od činjenice da su se, dok su vršili vlast, bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbeđujući sebi lagodan i luksuzan život dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom.

"Neću mirno gledati dok iznose laži protiv Vučića"

A ti sine, dok ih iznose protiv tebe?

Ja ne znam, da ga je Gospodar trazio ispod kamena, ne bi nasao boljeg poltrona.
Iako godinama imam prilike da se svakom posetom forumu uverim u nivo svesti smradikalnih ulizica,

****** je istinski sampion discipline
A mozda samo ne zeli da ga zale takvi kao ti, koji ga nazivaju slinom oduvek, i nasladjuju se ispod toboznjeg sazaljenja.

P.S. Neverovatno kako neko sa tako simpaticnim i naizgled, maltene decjim avatarom, u sebi moze da krije toliko mrznje i zla.

A mozda samo ne zeli da ga zale takvi kao ti, koji ga nazivaju slinom oduvek, i nasladjuju se ispod toboznjeg sazaljenja.

P.S. Neverovatno kako neko sa tako simpaticnim i naizgled, maltene decjim avatarom, u sebi moze da krije toliko mrznje i zla.
On je mnogo zaheban igrač !
Kad vidiš malog čoveka ! Nije on mali što je jadan ,već zato što tu Bog pravi ravnotežu !
Vidiš kako se Bog zahebo za Vučuća !
Bedevija , a još zahebana i podmukla !

Back