Stefanović: Podneću tužbe protiv medija koji me dovode u vezu sa mafijom!

Zato sto je gospodin covek za vecinu i zato sto mu je to "Nesa iz Beograda" jedini "greh", sve ostalo je isfabrikovano.
lol nevolja divlja a Nesa Slina ministar policije jadan nemoćan i neupućen da on postoji....daj molim te...isfabrikovano lol.
Ja bi baš voleo da bude što žešći sukoba izmedju hunte ali izgleda da dr slina opravdava svoj nick.

lol nevolja divlja a Nesa Slina ministar policije jadan nemoćan i neupućen da on postoji....daj molim te...isfabrikovano lol.
Ja bi baš voleo da bude što žešći sukoba izmedju hunte ali izgleda da dr slina opravdava svoj nick.
Ne znamo mi mnogo toga ali ja za razliku od tebe necu da se pravim da znam, jedino sto znam to je da steceno poverenje a imala sam ga u Stefanovica tesko napustam i sa debelim dokazima pa i to kad prodje neko vreme, kad nema ni nade ni demantija, pa mozda cak ni tad.

Ni u jednom segmentu vlasti dok je bio na celu policije me nije razocarao, sad ispadose sve neke novine.

Ali ti koji sve "znas", zato lako i vredjas i sudis, uzivaj, blago tebi kad si takav ne znam sta drugo da ti kazem.

Ne znamo mi mnogo toga ali ja z arazliku od tebe necu da se pravim da znam, jedino sto znam to je da steceno poverenje a imala sam ga u Stefanovica tesko napustam.

Ali ti koji sve "znas", zato lako i vredjas.
Ma dobro je da imaš stečeno poverenje u naprednjake ...to je next lvl ipak.
Da ti pozavidim, šalim se.

:lol:

20210620_235215.jpg

Ma dobro je da imaš stečeno poverenje u naprednjake ...to je next lvl ipak.
Da ti pozavidim, šalim se.
Imam poverenje da dobro zele, ili bar vecina, da li i dobro rade druga je stvar ili kako ko, ali ne kukam svakodnevno kao ti jer znam da je svako smenljiv pa i ova vlast.

TI si taj koji im dajes moc nesmenljivosti svojim besomucnim i bespomocnim pisanjem a narocito vredjanjem protiv.

Orevuar.

Imam poverenje da dobro zele, ili bar vecina, da li i dobro rade druga je stvar ili kako ko, ali ne kukam svakodnevno kao ti jer znam da je svako smenljiv pa i ova vlast.

TI si taj koji im dajes moc nesmenljivosti svojim besomucnim i bespomocnim pisanjem a narocito vredjanjem protiv.

Orevuar.
Ma ja sam kriv što je ova vlast mafijaska, samo ti simpatiši slinu i veruj da je će Vučić da ode tako slučajno 🤣
Kao da sam ti dečka uvredio lol

Back