zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
Stambolić...još jedan parazit i ništa više...srećom pokojan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Докле ћемо људе из комунистичке номенклатуре делити на добре и лоше када су сви били изразито негативне личности? Шта ме брига да ли је то Слоба или Стамболић, из исте су мутне воде изронили. Знамо како нас је први упропастио, други би то учинио другачије али нам пропаст не би гинула.
Да ли си свестан да је ово што си рекао савршено примењиво у обрнутој ситуацији, за вас "десне", кад се примени на црвеном пољу...
Докле ћемо људе из комунистичке номенклатуре делити на добре и лоше када су сви били изразито негативне личности? Шта ме брига да ли је то Слоба или Стамболић, из исте су мутне воде изронили. Знамо како нас је први упропастио, други би то учинио другачије али нам пропаст не би гинула.
Doveka.
Naša zemlja je u prošlosti bila komunistička država i ništa istoriju neće prekrojiti.
Разрање СФРЈ није био чемерички пројекат већ швабски и руски, побркао си лончиће јбга.
Немаш појма ни о чему само лупаш безвезе чемерика па чемерика.
Југославија је била највећи чемерички пројекат у Европи 20. века.
Конфучије...О5 ******ИШ........
![]()
![]()
Разрање СФРЈ није био чемерички пројекат већ швабски и руски, побркао си лончиће јбга.
Немаш појма ни о чему само лупаш безвезе чемерика па чемерика.
Југославија је била највећи чемерички пројекат у Европи 20. века.
Оснивач Слободне европе је Хитлеров генерал мајор Рајхард Гехлан и потоњи шеф злогласне западнонемачке шпијунске агенције БНД..............
pu pedercine komunisticke opet jasu
al na kurcini
Nije.
Nikad nigde na svetu nije postojala komunistička država jer tako nešto ne može da postoji.
Komuna ukida državu.
Naša zemlja je bila okupirana i na njeno čelo je dovedena marionetska feudalna monarhija.
Može se slobodno reći in vivo eksperiment orvelovske varijante .
Ljude iz komunističke nomenklature je pobio tito još pre rata a dokusurio do pslednjeg za vreme i neposredno nakon rata.
Ove preživele nazovikomuniste treba nazivati sotonističkom nomenklaturom jer suštinski je to to.
Rogati ili repati, prilično je zanemarljiv detalj kad se posmatra ukupna slika drezdensko avnojevskog plana.
Stefanović: Nisam učestvovao aktivno, nisam podržavao, nisam bio protiv, izmakao sam se iz nekih mojih oportunističkih razloga.