ste emotivci ili logicari???

da li srljate u vezu bez razmilsjanja,i vodite se cistim emocijama ili suvise filozovirate ili analizirate...i koliko je to ponasanje uticalo na kvalitet vaseg ljubavnog zivota??;)

Ja sam logicharka a evo primera a ti odluchi jel utiche na svakodnevnicu :)

Odem na jezero i nakon prostiranja peshkira u ladovini i lezhanja odluchim da odem u vodu al najprije prochitam shta pishe na tabli koja je ubodena i oznachava da pochinje duboka voda ....gledam i razgledam ugledam na daleko patkice i kontam sigurno kake u vodu zatim donesem odluku da tju ipak odem iznad moje ladovine u bazen koji je u sklopu tog jezera dodjem do bazena i osetim jak miris klora svatim da je bazen vetj pun urina i odluchim da je sasvim dovoljno da stanem pod tush :) shto i uradim pa se vratim u svoju ladovinu pod drvo , jer je sunce jako opasno :)) ispod drveta razgledam i vidim da mi muzhitj mashe iz jezera i zove me da unidjem ja naravno ostajem na peshkiru chitajutji neki press ....

da li srljate u vezu bez razmilsjanja,i vodite se cistim emocijama ili suvise filozovirate ili analizirate...i koliko je to ponasanje uticalo na kvalitet vaseg ljubavnog zivota??;)

Oboje.

Kada sam isla emocijama,uvek sam placala.
A kada sam gledala samo logicki - nikad nisam dobila nesto za sebe.

Emocije ne smeju da budu u suprotnosti sa logikom i cinjenicama.
tj. tek kad je sve u redu,treba da se pusti emocijama na volju :)

Back