Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se pre par dana vratila iz Stavrosa.Putovala sam sa ocrnjenom agencijom Monix i bila smestena u nacrnjenoj vili Lotos.
Moji utisci su super,sto se same agencije tice, tj. organizacije putovanja, prevoza i vodica./Sve je OK
Sama vila Lotos je na lepom mestu, tridesetak metara od plaze, prepuna je zelenila i ima prelepo dvoriste.
Sto se tice apartmana ,nisu losi.Nisu neki luksuz ,ali su sasvim solidni za letovanje.Ja sam bila smestena u aprtmanu A3 i za njega kazu da je najbolji.
Ostali gosti su bili zadovoljni.Uglavnom te apartmane iznajmljuju porodice sa malom decom i niko se nije pozalio ni na sta(osim na komarceU svakom apratmanu postoje klima uredjaji ,ali su potpuno bespotrebni. Noci su hladnjikave, a preko dana je prijatno.
Plaza je lepa,pescana a voda bistra.
Stavros je banja ,vazdusna banja za stitnu zlezdu.Nije nista posebno sredjen.Prepun je pasa lutalica(bezopasnih).Ima dosta klackalica ,tobogana,ljuljaski...
Dobar je za letovanje porodice sa malom decom.
Interesuje me da li si videla vilu MAKIS i kako izgleda tj. gde se nalazi. Kakve su cene hrane i rentakara. Za dve nedelje putujem pa me sve interesuje. Hvala ti u napred.![]()
Bila sam ja pre dve godine... i nisam se bas nesto provela...![]()
Pa ovako,to ti je jedno malo mesto.Ja sam bila u septembru i bilo je jako lose vreme,tako da ljudski nisam mogla ni da prosetam...Od diskoteka {ako ih uopste i imaju} nista nije radilo,a kafici su im onako bzvz..
Znaci nisam mogla da plivam,da se suncam...nisam mogla nista...jedina sreca je sto imaju par internet kafea...
Mozda tebe posluzi vreme pa ti ne bude kao meni,jer kada ima sunca i mora onda ti ne treba nesto puno preko toga...![]()
Trebaju mi klubovi![]()
Ok, hvala ti, valjda cu biti bolje srece, ako ne imamo auto pa idemo dalje.
Hvala![]()
E bas me obradova![]()
Nama to preporucili u Oktopodu preko njih idem sad sa drugaricom krajem juna. Daj nesto malo opsirnije..![]()
E bas me obradova![]()
Nama to preporucili u Oktopodu preko njih idem sad sa drugaricom krajem juna. Daj nesto malo opsirnije..![]()
Ja sam bila prosle god...Mesto je mirno,plaza duga,pescana,najlepsa je ona kod platana...More je bilo cisto,bar kad smo mi bili u avgustu.Ima 2 diskoteke,a jedna je imala organizovano vece sa nasom muzikom,mislim da je bilo petkomIma dosta kafica i restorana.Posto si rekla da si kolima,za neki zesci provod tu je Asprovalta,jako blizu,moze i pesice laganom setnjom
Ako se dobro organizujete i nadjete drustvo,letovanje ce vam biti extra
Solun je blizu sto se tice nekog sopinga,extra je
Pozzz i lep provod
Pa sugradjanko , ovo mi ulepsa put![]()