Stavljati veći novac na sigurice

Dobra je to stvar, ali i skup sport realno kad pogledaš, jer, evo, koliko je on vikenda naveo i padova, već naguraš na 3000 ulog, sledeći vikend 6200, ne znam ko to ima u šteku 20.000 da može da isprati toliko padova ako padne, još može da se desi da popadaš sve dok imaš love, onda shvatiš da si se zavalio 200e :)

U ovu avanturu se ne krece ispod 2-3k eur realno.
Nema prekidanja dok ne dodje X jer si se onda opasno zavalio.
Ja sam pre par godina cekao Valensiju 13 kola ... izracunaj koliko je to love :D

Treba dosta para ali je dobitak siguran, pa ko sta voli.

U ovu avanturu se ne krece ispod 2-3k eur realno.
Nema prekidanja dok ne dodje X jer si se onda opasno zavalio.
Ja sam pre par godina cekao Valensiju 13 kola ... izracunaj koliko je to love :D

Treba dosta para ali je dobitak siguran, pa ko sta voli.

Realno, ja ne znam zašto ljudi uopšte i igraju ako imaju 2-3 hiljade eura? :D

To ti pričam... A realno je vrlo moguće da zabodeš i po 15 kola... Pogotovo jureći X, oni su najređi, zato su jake i kvote. :)

Koliko si uložio i dobio? Može na rep. ne mora javno, čisto informativno da znam koliko bi mi trebalo love :D

Realno, ja ne znam zašto ljudi uopšte i igraju ako imaju 2-3 hiljade eura? :D

To ti pričam... A realno je vrlo moguće da zabodeš i po 15 kola... Pogotovo jureći X, oni su najređi, zato su jake i kvote. :)

Koliko si uložio i dobio? Može na rep. ne mora javno, čisto informativno da znam koliko bi mi trebalo love :D

Nesto preko 4k, a dobio oko 6.
Znaci 12 kola ... to je oko 3 meseca (pod uslovom da nema vanrednih kola izmedju).
Dobra je lova ako imas para da ispratis.
Ali kod engleskih nizih liga tesko da se desi da ne dodje X bar u 7-8 kola.

Ja jos uvek igram tu progresiju i do sada sam najvise cekao 9 kola.
Ova Valensija je bila ekstrem.
Kazem - hokej je jos bolji.

To je kao u kazinu da juris uvek crveno npr. i dupliras ulog svaki put kad ne dodje - samo sto te kazino ogranici i ne dozvoljava ti to da radis :mrgreen:

I jos jedna stvar, kad dodje do vecih uplata onda moras da podelis to na nekoliko kladionica ... nece sve da primaju tolike iznose.

Poslednja izmena:
a ako se juri kec, kako ide tada?

Ne mozes to da igras jer se ne isplati ako je kvota manja od dva (jer ti dupliras ulog svaki put).
Rec je o cistoj matematici - dupliras ulog a dobitak mnozis sa 3 (toliko je X otprilike).

- - - - - - - - - -

Pa to ti pričam, znaš ti šta je 2k eura danas...

Jedina opcija je da podeliš na par ortaka, to ja sad imam u glavi :D

Moze i tako.
Bitno je da se ne odustaje i ne preskace, jer Marfi nikad ne spava.
Bas kad bi preskocio dosao bi X.

To mi je poznato, to je kao ono "kad ima riba - ima na sve strane, kad nema - nema na mapi" :D

Tako i ovo, da jednom ne odeš bilo bi X, meni više "dođe" tiketa koje nisam uplatio, nego onih koje jesam :D

- - - - - - - - - -

Ali to nije ono "e, ovo bih igrao", nego stvarno imam i argumente zašto ta neka ekipa mora da dobije, kao što svima kažem tačno šta će ih oboriti :D

Šta mislite o toj kladioničarskoj strategiji?

Odigram ponekad siguricu, jedan meč za 1k din, i obično dobijem.
Čisto da imam negde da izađem u prošetku.
I onda kažem sebi, što nisi stavio više para.

Evo Čelzi sve gazi, zamislite da je neko ulagao100k din za svaki meč a da je izbegavao derbije.

neka je 30k po meču zarada, 300k bi za tri meseca imao.

Dakle, 100k mesečni prihodi, a ne radiš ništa...

Aha,sigurice,sigurice...Sigurice my ass! :besan2:
Mene su ovaj vikend tri sigurice odrale.Sahtjor,Dinamo Bukurest (1x) i sugava Zvezda.Pa ti igraj sigurice!

Evo Čelzi sve gazi, zamislite da je neko ulagao100k din za svaki meč a da je izbegavao derbije.

druže ja igram tako i veruj mi da sam u debelom minusu... Ne možeš verovati koliko puta padnem. Obično stavim 5 k dinara. Moraš imati dobru prolaznost da bi uopšte bio u plusu a kamoli da napraviš neke pare.

Ako imas para da mozes da ispratis onda je najsigurnija (i jedina dobitna) varijanta da juris X.
Dakle, na pocetku sezone izaberes jedan tim (najbolje nize engleske divizije jer ima dosta neresenih) i krenes da ga juris na X - kvota oko 3.
Ako ne dodje X, onda sledeci utakmicu dupliras ulog ... i tako dok ne dodje.
Siguran plus (pod uslovom da ne preskaces utakmice kada mislis da nece doci X i ako imas para da ispratis, jer brzo dodjes do velike sume).

Ako krenes sa 200 din slede kolo je 200 + 400 novih pa je trece 200+400+800, pa cetvrto 200+400+800+1600 ... i tako dalje.

Jos je bolja varijanta sa hokejom (jer je tamo X oko 4)

Pozdrav i srecno

To se zove Martingejl sistem a postoji i jedan drugi naziv...Bankrot sistem i to ne bez razloga. Za Martingejl jje potrebno mnogo početnog kapitala i još više strpljivosti...(Mutd i Roma su npr. pre par godina ušle u x prvi put posle 20 i nešto kola). Često se desi da igrač zbog lošeg niza ostane bez sredstava pre dobitka.

Pa misliš da su ljudi budale i da ne bi to radili da može tako da se uzimaju pare. Često ti je kvota 1.15 na te "sigurice" a kad pukneš jednom treba ti 3-6 utakmica samo da bi vratio stvari na 0.
Nema "sigurica"...

Kladionica je super stvar za razbibrigu i da ti malo skoči adrenalin...ako planiraš da živiš od kocke u startu si propao.

Poslednja izmena:
To se zove Martingejl sistem a postoji i jedan drugi naziv...Bankrot sistem i to ne bez razloga. Za Martingejl jje potrebno mnogo početnog kapitala i još više strpljivosti...(Mutd i Roma su npr. pre par godina ušle u x prvi put posle 20 i nešto kola). Često se desi da igrač zbog lošeg niza ostane bez sredstava pre dobitka.

Nikad i ne igraš timove kao Roma i Man Utd, igraš timove kao što su Aston Vila, West Ham... Normalno je da će pretendenti na titulu imati manje X utakmica.

Back