Stavljanje sifre na ruter?

WPA moze jako lako da se hackuje, potrebna je samo dobra lista sa siframa, a WPA2, to je kompletno druga prica!

Samo to toliko, a :hahaha:
Ja nemam te informacije uopste da ima liste uopste, ako ti imas nesto korisno odgovori na pp, posto kazes da moze jako lako da se provali..., a moje misljenje nije takvo...

Jesam svojim ocima video :) Imas programe i za iPhone 3, 3gs i 4 koji isto mogu da razbijaju sifre :) Mnogo duze vremena treba neko racunaru al ipak odrade posao :)

Imam ja jedan ovde Nokia rh 18 made in Germany :per: Dal se moze sta sa njim postici, al dok nadjes nacin da ga povezes sa racunarom, ne isplati se :rotf:

No markons, to me jako interesuje, ako bi mogao malo podrobnije da mi objasnis na pp ? Prvi put cujem pa sam zainteresovan jako :eek:

Pa to sto ti ne znas, nemoj da tvrdis da nije moguce! I zasto mi postavljas takvo glupavo pitanje, nije tu nista smesno, i jeste jako lako, ja za 2 sata maksimalno mogu wpa da ti crackujem! Ako hoces da budes haker, prva i osnovna stvar jeste, nauci neki programski jezik, a druga, zaboravi na windows, linux je zakon!!!

Pa to sto ti ne znas, nemoj da tvrdis da nije moguce! I zasto mi postavljas takvo glupavo pitanje, nije tu nista smesno, i jeste jako lako, ja za 2 sata maksimalno mogu wpa da ti crackujem! Ako hoces da budes haker, prva i osnovna stvar jeste, nauci neki programski jezik, a druga, zaboravi na windows, linux je zakon!!!

Da, svi ste vi jaki na jeziku tako a kada vas neko pita da to pokazete kako ide, zacutite ;) Tako da necu da se raspravljam, imam i ja linux i kazem da ne znam to da uradim, i ne verujem da moze za WPA a ako ti kazes da moze neka bude tako :ok:

Imam ja jedan ovde Nokia rh 18 made in Germany :per: Dal se moze sta sa njim postici, al dok nadjes nacin da ga povezes sa racunarom, ne isplati se :rotf:

No markons, to me jako interesuje, ako bi mogao malo podrobnije da mi objasnis na pp ? Prvi put cujem pa sam zainteresovan jako :eek:

Ja stvarno nemam pojma kako to ide, nisam ulazio u tematiku jer me iskreno nije zanimalo. U gradu ima toliko otvorenih router-a, kafica sa internet pristupom da mi nije potrebno da se njakam sa time :) A iskreno mislim da nije tesko, iPhone ima program koji sve radi sam, znaci nista ne radis ti...

A, ti si haker, jesam li u pravu...?

:hahaha: :worth: :ok: :klap:

Ja stvarno nemam pojma kako to ide, nisam ulazio u tematiku jer me iskreno nije zanimalo. U gradu ima toliko otvorenih router-a, kafica sa internet pristupom da mi nije potrebno da se njakam sa time :) A iskreno mislim da nije tesko, iPhone ima program koji sve radi sam, znaci nista ne radis ti...

Da ima i kod mene, samo sto ne mogu da doprem do njih tacno na tom putu mi stoje 3 velika bora od nekog komsije, i nema sanse da se probije signal :sad2:

A u leto sada kada olista i sa drugih strana je jako jako lose, mnogo lisce blokira u zimu skroz druga prica :ok:

Al eto kazem ja za to ne znam, i voleo bi da me neko uputi, jer sam cuo da ne moze WPA...

recimo zbog virusa je bitno da se stavi šifra na ruteru :rumenko:

način izkorišćenja vašeg rutera bi bio:
-učitate stranicu na kojoj je maliciozni flash
-potom on sa strane lokalne mreže isprobava razne šifre i upadne ti u ruter
-a potom vam promeni dns recimo ili tako nešto
-potom se vrši presretanje bankarskih šifri :rotf:

(ovo nema veze sa ovim lokalnim "pozajmljivanjem" interneta
već u globalu šta se radi ;) )

:hahaha: :worth: :ok: :klap:

Da ima i kod mene, samo sto ne mogu da doprem do njih tacno na tom putu mi stoje 3 velika bora od nekog komsije, i nema sanse da se probije signal :sad2:

A u leto sada kada olista i sa drugih strana je jako jako lose, mnogo lisce blokira u zimu skroz druga prica :ok:

Al eto kazem ja za to ne znam, i voleo bi da me neko uputi, jer sam cuo da ne moze WPA...

No comment za tebe!!!

:lol::lol::lol: Slatko se ismejah na ovoj temi.

Znači, ako nisi hakler, onda se ne razumeš u linux!? Jer linux je dobar za haklovanje, jel da!?
Moram i ja da naučim da haklujem, u suprotnom načisto ću da zaboravim ovaj moj linux, koji mi bezveze trči po laptopu!
A, eno ga bezobraznik jedan viri i iz desktopa. Šta li on pa tamo traži!? Možda sprema sačekušu, da navata nekog hakler-juneta?

"haklovalo june po linuxu, sve kobaje tragom nestadoše,
uh ti bedni terminalu prazni, gde bez xorga haklovat se može"

Back