Stav

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kriva je iskljucivo i samo ta zena pa spram toga treba i dete kad odraste da je krivi .Cenim da ce se naci neko iz okruzenja da tom detetu objasni ko mu je majka.Moj ujak je jednom liku iz komsiluka uz casicu rakije potanko ispricao ko mu je majka i sta je sve radila kad je bila mlada.Lik se zaprepastio kad je to cuo i nije mogao da se sastavi od besa jer ga je njegova keva sve vreme trovala i pricala mu neku potpuno drugu pricu.Kad je sve to cuo i kad mu je ujak rekao kod koga treba da ode i da cuje pravu istinu lik je odjurio kao furija kod tog lika koji mu je najverovatnije otac.E tu je dobio potvrdu da mu je keva droca i sta je sve radila.Lik je posle toga zeznuo drocu najstrasnije ubedio je da prodaju imovinu pokupio je sav novac isfolirao je da se isti ulozi u biznis pa je taj biznis satro pao u neku dubiozu i ona je zavrsila na ulici .Video sam ga prosle godine kad sam bio u Segedinu lik zivi u Madjarskoj i ne zarezuje kevu ni malo.

čovek nije siguran da je dete njegovo jer je žena qurva. ja ne znam koji još razlog treba neko da ima da bi se udaljio iz te bolesne priče.
a sasvim je lako biti fer prema detetu ako je njegovo. prosto povede dete sa sobom i ćao.

pa lako je to resiti ,mogla je da ga posrami i utice da je uradila test ocinstva ,izgleda da ni ona nije bas sigurna :lol::hahaha:

al pazi njen rezon umesto da se osudi jasno i ocigledno droljasto ponasanje ona napada musko, nema veze ,sta god da zensko zasere nekako uvek ove feministkinje izvrnu pricu da je musko krivo... cudo,.....sa zenama raspravljati je gubljenje vremena....

Cije god da je dete, trebalo je da je ostavi pre trudnoce, ako je vec nameravao da to uradi. Samo se trebalo udaljiti ranije. Ovako je iskomplikovao zivot svima bez ikakve potrebe.

a ko je reko da je planiro da je ostavi? ja? pa ja se zajebavah gore, otkud znam dal je to bio plan za osvetu. što si se uvatila toga sad jbte :lol:
možda recimo zna da je jalov ili je baš stalno i uredno vadio na vreme, pa kad mu ona došla sa stomačinom odma znao da to nije njegovo te mu prekipelo.

.E tu je dobio potvrdu da mu je keva droca i sta je sve radila.Lik je posle toga zeznuo drocu najstrasnije ubedio je da prodaju imovinu pokupio je sav novac isfolirao je da se isti ulozi u biznis pa je taj biznis satro pao u neku dubiozu i ona je zavrsila na ulici .Video sam ga prosle godine kad sam bio u Segedinu lik zivi u Madjarskoj i ne zarezuje kevu ni malo.

tako treba .nauciti zene da budu odgovorne za svoje postupke.ako ne moze drugacije- na surov nacin.
ko pedalira zenske ustvari cini uslugu zenama -uci ih pameti !

Poslednja izmena:
Kriva je iskljucivo i samo ta zena pa spram toga treba i dete kad odraste da je krivi .Cenim da ce se naci neko iz okruzenja da tom detetu obhasni ko mu je majka.Moj ujak je jednom liku iz komsiluka uz casicu rakije potanko ispricao ko mu je majka i sta je sve radila kad je bila mlada.Lik se zaprepastio kad je to cuo i nije mogao da se sastavi od besa jer ga je njegova keva sve vreme trovala i pricala mu neku potpuno drugu pricu.Kad je sve to cuo i kad mu je ujak rekao kod koga treba da ode i da cuje pravu istinu lik je odjurio kao furija kod tog lika koji mu je najverovatnije otac.E tu je dobio potvrdu da mu je keva droca i sta je sve radila.Lik je posle toga zeznuo drocu najstrasnije ubedio je da prodaju imovinu pokupio je sav novac isfolirao je da se isti ulozi u biznis pa je taj biznis satro pao u neku dubiozu i ona je zavrsila na ulici .Video sam ga prosle godine kad sam bio u Segedinu lik zivi u Madjarskoj i ne zarezuje kevu ni malo.
Majka nije duzna da mu polaze racune o tome sta je radila. ako je nekome kriva, to je muz/partner, a ne sin. Babe i zabe... Nije posao tvog ujaka da "otvara oci" komsijama i da komplikuje tudje zivote. Verovatno je dobio priliku da se oseca superiorno u tom trenutku. Svasta ljudi sebi dozvoljavaju.

pa lako je to resiti ,mogla je da ga posrami i utice da je uradila test ocinstva ,izgleda da ni ona nije bas sigurna :lol::hahaha:

al pazi njen rezon umesto da se osudi jasno i ocigledno droljasto ponasanje ona napada musko, nema veze ,sta god da zensko zasere nekako uvek ove feministkinje izvrnu pricu da je musko krivo... cudo,.....sa zenama raspravljati je gubljenje vremena....

a ne ne, kako se on uopšte i usuđuje da sumnja da je dete njegovo i dovodi u pitanje njenu vernost i poštenje pa da ona sad treba da ide i radi dnk testove i blamira se tamo pred ljudima a i komšilukom. stvarno nije romantičan :lol:

a ko je reko da je planiro da je ostavi? ja? pa ja se zajebavah gore, otkud znam dal je to bio plan za osvetu. što si se uvatila toga sad jbte :lol:
možda recimo zna da je jalov ili je baš stalno i uredno vadio na vreme, pa kad mu ona došla sa stomačinom odma znao da to nije njegovo te mu prekipelo.
Ti rece da je covek car zato sto je ostavio trudnicu. Delovalo je da je samo to cekao da bi osveta bila kompletna. Reagovala sam na tu varijantu.

Nisam uopste komentarisala ponasanje zene iz ovog primera. Tu je prica sasvim jasna i to niko ne pravda. Ja samo rekoh da je za osudu svetiti se neduznom detetu zbog toga sta mu radi majka, cije god da je dete, jer ono nije ni za sta krivo. Ako je vec hteo da se osveti majci, trebalo je da to ucini tako da ne stradaju neduzni.

tako treba .nauciti zene da budu odgovorne za svoje postupke.ako ne moze drugacije- na surov nacin.
ko pedalira zenske ustvari cini uslugu zenama -uci ih pameti !
Da li smatras da bi trebalo hapsiti decu kriminalaca da bi roditelji izvukli pouku?

- - - - - - - - - -

zato sto je tu sve jasno - ne odobravam promiskuitet, kao ni vecina ljudi ovde
lepo ti pise u postu iz kog si citirao ovaj deo
Tu je prica sasvim jasna i to niko ne pravda.

a najgluplje od svega je sto je kaznio i sebe tim postupkom
samo bi ravnodusnost bila prava stvar, a ovako ce se celog zivota pitati da li je dete njegovo, da li je povredio neduzno dete, da li je (ako jeste njegovo) postupio pogresno sto mu je uskratio normalno detinjstvo...
samo je trebalo da ode, da nastavi svoj zivot, i da je zaboravi, a posledice ionako svakoga stignu i za dobro i za lose
cak i da je hteo osvetu, to bi nju zabolelo najvise - ravnodusnost.

Tu je sve jasno. Ne znam sta je trebalo da napisem?

- - - - - - - - - -

Uvek se mora znati šta se pogađa ako se promaši cilj. (M.Pavic) to je bila poenta mog ucestvovanja na ovoj temi

trebalo je da napišeš da je ona kriva što će dete rasti bez oca i biti qurva sa elektrinim sindromom ako bude žensko a feget ako bude muško. to je trebalo da napišeš

ajde napiši i ti kakvo tačno mišljenje imaš o njoj.
Ne znamo detalje, ali promiskuitet nije dopusten po mom misljenju. Ocigledno i njen partner ima isti stav i OK je sto je ostavio.

Mnogo toga tu nije zdravo: ni to sto mu se ona toliko puta vracala iako ga ocigledno ne voli i ne postuje dovoljno, niti to sto je on vise puta pokusao da tolerise nesto sto je bilo ocigledno da nece ici, a od svega je najludje bilo radjati dete pod tim okolnostima. Ne znamo detalje, ali znamo da ce se oni i jedno i drugo vremenom oporaviti i produziti dalje, a na svet dolazi nevini krivac koji ce ispastati tudje greske. Ni kada sve krene dobro nema garancije da ce brak biti OK i da ce detetu biti dobro, ali je po mom misljenju nemoralno zaceti zivot za koji se vec u startu zna da ce imati mnoga opterecenja.

Za varanje je odgovorna ona, a prema detetu su pogresili oboje, cije god da je dete. Ja jasnije od ovoga ne umem :)

Majka nije duzna da mu polaze racune o tome sta je radila. ako je nekome kriva, to je muz/partner, a ne sin. Babe i zabe... Nije posao tvog ujaka da "otvara oci" komsijama i da komplikuje tudje zivote. Verovatno je dobio priliku da se oseca superiorno u tom trenutku. Svasta ljudi sebi dozvoljavaju.

Ujak je ucinio pravu stvar i polovnjaca je dobila zasluzenu kaznu, sad je pravda zadovoljena posto je na ulici jedna ulicarka.

- - - - - - - - - -

Ujak je ucinio pravu stvar i polovnjaca je dobila zasluzenu kaznu, sad je pravda zadovoljena posto je na ulici jedna ulicarka.

Back