Meda Brundo
Primećen član
- Poruka
- 841
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ti unistava ekonomiju vidi se iz mog vec nevedenog....premijera smo sami ubili, a to bombardovanje...hm...pa zar nismo imali zastitu rusije? ja se ne secam da nas je iko bombardovao, svi se prepucavali preko nasih ledja, a nas opalili....
bice od tebe krasan DS-ovac , vec vidim![]()
Treba poslusati putina, on ima kljuc za spasavanje Srbije, ]
A sta, ti bi malo i kupusa, po mogucstvu vec ukiseljenog, i zelene salate?dosta je bilo sargarepe sa zapada
Ko ti unistava ekonomiju vidi se iz mog vec nevedenog....premijera smo sami ubili, a to bombardovanje...hm...pa zar nismo imali zastitu rusije? ja se ne secam da nas je iko bombardovao, svi se prepucavali preko nasih ledja, a nas opalili....
Pa valjda tipa zanima jezik, kultura itd...imao je mogucnost da putuje itd..Sta mislis koliko obicnih Rusa ima materijalne mogucnosti da putuje ?
Jos kad bi samo i Putin sam znao gde li mu je taj kljuc.
A sta, ti bi malo i kupusa, po mogucstvu vec ukiseljenog, i zelene salate?![]()
A ameri nas obozavaju?Oni cim se probude razmisljaju kako ce da nas zaje*u 2 puta tog dana.Ja bi lepo stopirao sve odnose Beograda i vasingtona(namerno malo slovo),pa nek nas to i unisti.Blje dostojanstveno da odemo,nego da nas ameri sramote i ponizavaju!
Idi begaj bre,sta ti mislis,ameri ce sa nama?
Oce,kur*c!
Ovo je toliko glupavo da necu ni komentarisati![]()
Русија има свој интерес у Србији, и стрпљиво ради на њему. Већ су купили велике индустријске комплексе, а имам утисак да ће наставити са улагањем, Србија је њихова стратешка база за успостављање новог система безбедности.
Donekle se slazem,ali mnogi prave frapantnu gresku kada kazu "bio sam u Moskvi i tamo ljudi ne znaju nista o Srbima ili ne inetersuje ih nista o Srbima".Moskva je ogroman grad,zivi svoj zivot i njih uistinu ne interesuje nista drugo,pa cak ni unutrasnjost Rusije.Moskva je kao Njujork,London,..i neke druge metropole koje su otudjene od okruzenje.U Moskvi zivi tri miliona ljudi koji nisu Rusi.Moj brat je radio sa firmom na jugu Rusije i on kaze da nas tamo tako vole da je ono sto mi osjecamo prema njima smijesno u odnosu koliko oni nas vole.Jos su mu rekli da u Rusiji postoje dva otoka koji nisu Rusija ,jer su to nacinom zivota prestali biti,a to su Moskva i Petrograd.
Сасвим тачно. Москва град који је телом у Русији, а душом негде у западној хемисфери. Сами Московљани о себи имају опако мишљење, и пуно ствари разматрају утилитаристички (поготово млада популација). Али покушај остати равнодушан кад у неком разговору са такође младим Москвичима, сретнеш огроман број њих који имају невероватно познавање ''до танчине'' о историји и савремених политичких прилика у које се налазе или се налазиле све земље Балканског полуострова.
А о СПб-у................................ ех кад би био Санкт Петербург, Петроград
Мени млади руси делују као веома информисани и упућени у збивања на балкану.![]()
Једина балканска држава која је успела да превари руски сенс за пријатељску земљу је Бугарска. Руси о њима све најбоље, а Бугари би их удавили у чашу воде..........наравно, кад би могли![]()