Став једног Руса о Србији!!

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Русија ће:

• опет издати Србију као деведесетих

• направити од Србије балканског тигра

• распарчати Србију са америком

• пропасти

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ko ti unistava ekonomiju vidi se iz mog vec nevedenog....premijera smo sami ubili, a to bombardovanje...hm...pa zar nismo imali zastitu rusije? ja se ne secam da nas je iko bombardovao, svi se prepucavali preko nasih ledja, a nas opalili....

Sta je bilo, bilo je, Rusia su sada realnost i treba im se prikloniti, i uzeti pravoslavni sistem vrednosti koji promovise putin umesto pedera i pedofila sa zapada.....

Ko ti unistava ekonomiju vidi se iz mog vec nevedenog....premijera smo sami ubili, a to bombardovanje...hm...pa zar nismo imali zastitu rusije? ja se ne secam da nas je iko bombardovao, svi se prepucavali preko nasih ledja, a nas opalili....

Daj ne lupaj unistili su je komunjare jer su uvele zakon da uspesne firme moraju da pokrivaju troskove neuspesnih i nastao je haos jer prve nisu htele da rade i da pokrivaju druge,a druge nisu radile jer im drugi sve pokriva! Potom su usledile sankcije i ratovi od 91-95 i drugo bombardovanje i rat od 98-99,pa drzavni udar 2000,pa rasprodaja i unistenje mnogih drustvenih preduzeca koja su bila uspesna,pa recesija! Za ovo su sve krivi ili Zapad ili MI!!!
Da,mi smo kljucna zemlja na Balkanu i nikad to nismo umeli da iskoristimo za nasu korist i svaki rat mora preko nasih ledja da pukne jer smo na nezgodnom polozaju! Nama samo radi 30% preduzeca i oni izdrzavaju celu drzavu i budzet pune pa ti vidi ko ce da radi puteve!

Jos kad bi samo i Putin sam znao gde li mu je taj kljuc. :roll:

A sta, ti bi malo i kupusa, po mogucstvu vec ukiseljenog, i zelene salate? :D

Vec 10 godina nas zamlacuju i ucenjuju sargarepom, dosad bi ih i zecevi odyebali, samo mi verujemo. E pa nema vise, ili neka nas prime u sledecih 3 godine, ili dovidjenja!! Tadic nece moci da dobije sledece izbore ako se cvrsto ne poveze sa Rusijom:rtfm:

A ameri nas obozavaju?Oni cim se probude razmisljaju kako ce da nas zaje*u 2 puta tog dana.Ja bi lepo stopirao sve odnose Beograda i vasingtona(namerno malo slovo),pa nek nas to i unisti.Blje dostojanstveno da odemo,nego da nas ameri sramote i ponizavaju! :rtfm:
Idi begaj bre,sta ti mislis,ameri ce sa nama?
Oce,kur*c!

Ovo je toliko glupavo da necu ni komentarisati:hahaha:

Русија има свој интерес у Србији, и стрпљиво ради на њему. Већ су купили велике индустријске комплексе, а имам утисак да ће наставити са улагањем, Србија је њихова стратешка база за успостављање новог система безбедности.

Русија има свој интерес у Србији, и стрпљиво ради на њему. Већ су купили велике индустријске комплексе, а имам утисак да ће наставити са улагањем, Србија је њихова стратешка база за успостављање новог система безбедности.

shvatili su to domaci eUrounijati, vidi se po njihovim panicnim reakcijama, koje su ravne sizofreniji:per:

Donekle se slazem,ali mnogi prave frapantnu gresku kada kazu "bio sam u Moskvi i tamo ljudi ne znaju nista o Srbima ili ne inetersuje ih nista o Srbima".Moskva je ogroman grad,zivi svoj zivot i njih uistinu ne interesuje nista drugo,pa cak ni unutrasnjost Rusije.Moskva je kao Njujork,London,..i neke druge metropole koje su otudjene od okruzenje.U Moskvi zivi tri miliona ljudi koji nisu Rusi.Moj brat je radio sa firmom na jugu Rusije i on kaze da nas tamo tako vole da je ono sto mi osjecamo prema njima smijesno u odnosu koliko oni nas vole.Jos su mu rekli da u Rusiji postoje dva otoka koji nisu Rusija ,jer su to nacinom zivota prestali biti,a to su Moskva i Petrograd.

Сасвим тачно. Москва град који је телом у Русији, а душом негде у западној хемисфери. Сами Московљани о себи имају опако мишљење, и пуно ствари разматрају утилитаристички (поготово млада популација). Али покушај остати равнодушан кад у неком разговору са такође младим Москвичима, сретнеш огроман број њих који имају невероватно познавање ''до танчине'' о историји и савремених политичких прилика у које се налазе или се налазиле све земље Балканског полуострова.
А о СПб-у................................ ех кад би био Санкт Петербург, Петроград

Сасвим тачно. Москва град који је телом у Русији, а душом негде у западној хемисфери. Сами Московљани о себи имају опако мишљење, и пуно ствари разматрају утилитаристички (поготово млада популација). Али покушај остати равнодушан кад у неком разговору са такође младим Москвичима, сретнеш огроман број њих који имају невероватно познавање ''до танчине'' о историји и савремених политичких прилика у које се налазе или се налазиле све земље Балканског полуострова.
А о СПб-у................................ ех кад би био Санкт Петербург, Петроград

Мени млади руси делују као веома информисани и упућени у збивања на балкану.:mrgreen:

Мени млади руси делују као веома информисани и упућени у збивања на балкану.:mrgreen:

Једина балканска држава која је успела да превари руски сенс за пријатељску земљу је Бугарска. Руси о њима све најбоље, а Бугари би их удавили у чашу воде..........наравно, кад би могли:)

Једина балканска држава која је успела да превари руски сенс за пријатељску земљу је Бугарска. Руси о њима све најбоље, а Бугари би их удавили у чашу воде..........наравно, кад би могли:)

Da, i ja se pitam da li su Rusi pogresili oko bugarske, meni se cini da jesu:sad2:

хехе.. прво морају да знају д'и и ко смо, а онда долази у обзир мишљење..
а судећи да вероватно, нарочито ови млађи, нове генерације и тако ти, немају појма..
онда ништа ни од става

Али зато наши млади све знају о Русији :mrgreen:

Back