Vernost jednog bota

Prvi botovi su se pojavili sa dolaskom DOS-a na vlast ovde , prekopirano sa zapada.

Bili su dobro uigrani mada su i kod njih postojale razlike u zavisnosti od obrazovanja, sposobnosti pa i verovanja u samu ideju za koju botuju.

Neki su bili simpatični, neki vulgarni, neki pijani ili pod dejstvom supstanci ali su delovali zajedno ukoliko nagaziš jednog od njih ma i da ga sami necenili.

To je uređeno kao vojska.

Mislim da nisu bili mnogo plaćeni na početku mada je i među njima postojala hijerarhija i plaćanje im po učinku.

Pričalo se da im je uplaćivan mesečni adsl, internet i oko 10 eura, tako se pričalo , ne znam i ne tvrdim ništa.

Verujem da je dosta njih okrenulo ćurak, našlo sebe u toj im raboti i nastavilo da botuje za razne stranke pa i za vladajuće i tu se pominju veće cifre, neke dnevnice od 1000 - 3000 dindži, da imaju menadžera, koordinatora ali na to nailazim na mrežama kao i svi drugi i ništa ne mogu da tvrdim.

Da, verujem da menjaju strane u zavisnosti od ponude.

Па морају на Крстарици да пуштају ботове вучићевштине и додиковштине и то по налогу ДБ-а ...

Не зна исправно да кука, па иде около наоколо .... :kafa: ... мука је то сад њихова !

Између чекића и наковња !
muka je kako odbiti Vučićevo povećanje plate?
Šiptar Žvalja Nepomenik... PAREEE...
ćuti Jovo Bakić, ćuti prof. Sinani sa filozofskog...

Zavisi da li su verni novcu kao većina ili ideologiji.

kojoj ideologiji ?!? Ideologija je ozbiljna stvar !

ovo nisu ideologije, već mađijanje sirotinje, sluđivanj i ispiranje mozgova u cilju milenijumske pljačke.

ili bot ima interes da mu je nešto obećano ili mu je ispran mozak - u svakom slučaju i jedan i drugi su glupi - prvi dugoročno, drugi kratkoročno

a, mrtav i glup je isto !

da li znas da su sistem kapilarnih glasova, kol centre i botovanje izmislili demokrate?

mislim uveli kod nas na scenu..izmislili su neki drugi pre njih davno u inostranstvu.

Znamo, zato se (između ostalog) pojavio projekat B92, pa i Krstarica da botuje za evropu bez alternative, za DOS, DS, protiv SPS-a i DSS-a, protiv zaostalih tradicionalista, protiv zaostalih svetosavaca, protiv klasične porodice, a za civilno društvo, NVO, drugosrbijanerstvo, autošovinizam, LGBT, NATO i prekomerna ljucka prava, slobode i demokratije evroatlantističkim janjičarenjem , itd... :kafa:

Ne znam kako ćete se medijski uklapati posle SNS-a , žvаlavog i ovih medijskih GMO pacova i ostalog neotološkog nakota ?!?

Vecina to radi za jako sitnu i licnu korist tako da ce bez problema preci kada neko drugi zauzme kormilo ovog Titanika. Vecina vodecih nazadnjaka su bili DS, G17+ i DSS ranije.
Botina je smradina; kao nekad kapo u koncentracionom kampu, podskazuje na svoje zarad mrvica.

Razumem kad neko nesto radi zbog ideologije, takve mogu da postujem iako se sa njima ne slazem oko nekih stvari; npr. Duci Simonovic… ali on se odrekao licnih beneficija zbog svojih ideja - respect.

Bot se odrice svoje misli zarad sitne koristi - bot je žohar.

Back