Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dok kod tvojih Knjiga skripti i postoje naucna saznanja i mou se i empiriski dokazati, dotle u njegovoj knjizi koja pripada u literaturi" Naucne Fantastike" se ne moze ista dokazati a evo preko 2000 god se pokusavalo bar nesto da se dokaze pa ono cvrc. NEMA ali naucni ljudi su i kroz pokusajeva da dokazu nesto uspevali da otkriju stvari koja je CRKVI BILA mrska; kao primer ZEMLJE, Zemlja odjednom postde Okrugla zar ne- nije vise ravna ploca, Centar Vasione nije Zemlja?????????.
I zemlja nije stara samo 15000 god.
A da ne pricamo o drugim stvarima.
STO SE TCE JEDNOGA JA SAN U VELIKOJ DILEMI I TREBA MI NEKO DA MI POJASNI ZASTO ME OVA MOJA A KAZU LEPSA< PAMETNIJA POLOVINA ZUUUUUUUUUULJA.

Da li je zato sto mi je jedno rebro uzeto , pa postalo to sto se zove EVA, i tako ja imam neka pitanja a GDE JE ONO MOJE DRUGO REBRO, koja zenska je to postala, ja budala dok sam bio mlad trazio po celom svetu ali eto jos je ne nadjoh.

Ma Fali mi dva revra i dan danas??????

Bojim se da ne mogu da te ispratim :confused: .

Zakone imaš svuda, dragi moj.
Poenta je da čovek sam treba da odabere koji će sistem zakona da sledi (mislim na duhovne zakone, ove zemaljske moraju svi :lol: )
Ok, samo cekam progon Hriscana, pa cemo da vidimo ko mora a ko ne !! ;) :D
Je l znaš da je zabranjeno obelodanjivanje ličnih podataka drugih korisnika? Nemoj da me vučeš za jezik... :lol:
Daj molimte, nemas pojma pa se vadis, Valerija nece da te kazni jer zna da sam te pitao!
Nemoj, šalim se malo.
Tebi treba malo zabave, dragi moj, tu se uopšte ne šalim :)
Znam i ha sam se salio, kakve zabeve?

Pa kad dodje taj NWO i kad bude da mora da se primi zig zveri i kad nastupi sjedinjenje svih nacija (jedna drzava i jedna religija) Ekumenizam...
I pravi hriscani to nece da prihvate i onda ce da nas proganjaju i moracemo da bezimo

Oprosti, ali to zvuči kao fantastika...
Posebno što danas hrišćani nisu u "bežećem" fazonu, naprotiv...

A, ne mora da znači.
Ako neko lepi etikete kako je neko kurvar, bludnik, nemoralan... ne moram JA da se prepoznam u tome da bih se osetila pozvanom da dignem glas protiv nepravednog etiketiranja :).
"Da ponovim" - :lol: ipak bolje da citiram :lol: " Za mene nije isto kada se polni odnos koristi za ono za šta je namenjen i odnos zbog zadovoljstva bez svrhe." E sad, ovaj prvi mi je moralan čovek, a ovaj drugi deo nemoralan čovek. Ako je to deljenje etikete sagovorniku...onda sam ja baba Stoja.
Nije problem, ja mogu ovako cele noći :lol: .
Možeš ti slobodno...:lol: nego se bojim da ću ja smalaksati... :lol:

"Da ponovim" - :lol: ipak bolje da citiram :lol: " Za mene nije isto kada se polni odnos koristi za ono za šta je namenjen i odnos zbog zadovoljstva bez svrhe." E sad, ovaj prvi mi je moralan čovek, a ovaj drugi deo nemoralan čovek. Ako je to deljenje etikete sagovorniku...onda sam ja baba Stoja.

Možeš ti slobodno...:lol: nego se bojim da ću ja smalaksati... :lol:

Evo ti jedan veštičiji poljubac ,da te energizira :lol: :cmok:

Jeste, nazivati nekoga kurvarom, nemoralnom osobom (i koje sve reči nisu upotrebljavane u diskusiji), jeste etiketiranje.
Ne bi bilo da je to podcrtano da je to SAMO tvoj lični stav.
Ali ne, iza tebe stoji čitav sistem religioznih dogmi, i sve to je prožeto idejom da onda lični stav i nije lični, nego opšti.

Onda i ti lepiš etikete jer iznosiš svoje mišljenje. :roll:

Evo, iznad sam baš to komentarisala.
Ja iznosim svoj stav.
Ne krijem se iza religioznog sistema, ne delim citate (ako niste primetili, citiram Kroulija i Knjigu Zakona samo da pokažem koliko je to besmisleno, mislim diskutovati na taj način).
I što je najbitnije ne smatram da je ono što ja mislim neka opšte prihvaćena i jedina kosmička istina, Bogom data.

U tome je, kanda, razlika.

Oprosti, ali to zvuči kao fantastika...
Posebno što danas hrišćani nisu u "bežećem" fazonu, naprotiv...
Pa to je realnost koja dolazi, uostalom videcemo, evo u otkrivenju imas zig zveri i ko to primi odrice se Hrista!
Da li si siguran da si dobar "provodnik" božije reči i dovoljno duhovno uzvišen da možeš da sagledaš šta je greh, a šta ne?
Ja vidim i znam sta je greh, a sta ne.
Imam 18 godina :eek: el vam to dovoljno da se razumeju neke stvari?
Sve mi se čini da veze nemaš o čemu pišeš, zato si i štedljiv na rečima.
ajd da probam ponovo, a ti pokušaj da budeš malo precizniji...
Upozoravaš na šta?
Ukazuješ na šta?

p.s. Ovo nije takmičenje "ko će brže postuje"... polako, diši malo i fino odgovori :)
Precizno sam ti rekao, ja sam u staru na dugoj temi lepo upozorio da su sve to demonske sile, a na vama je da li ce da prihvatite ili ne!

Pa to je realnost koja dolazi, uostalom videcemo, evo u otkrivenju imas zig zveri i ko to primi odrice se Hrista!

Ja vidim i znam sta je greh, a sta ne.
Imam 18 godina :eek: el vam to dovoljno da se razumeju neke stvari?

Precizno sam ti rekao, ja sam u staru na dugoj temi lepo upozorio da su sve to demonske sile, a na vama je da li ce da prihvatite ili ne!

Više nego dovoljno... :lol:

Evo ti jedan veštičiji poljubac ,da te energizira :lol: :cmok:

Jeste, nazivati nekoga kurvarom, nemoralnom osobom (i koje sve reči nisu upotrebljavane u diskusiji), jeste etiketiranje.
Ne bi bilo da je to podcrtano da je to SAMO tvoj lični stav.
Ali ne, iza tebe stoji čitav sistem religioznih dogmi, i sve to je prožeto idejom da onda lični stav i nije lični, nego opšti.
E sad si me uspavala...:dosadno: Nešto si pogrešila...očigledno.. :zzzz:

Ja sam navodio primere....ja sam novio primere, tj ja sam navodio primere. Ovaj, ja sam samo navodio primere...i samo da kažem da sam navodio primere. :dosadno:
p.s.
čujemo se sjutra odoh da spavam....e si nešto pogrešila u činima....pa nemoj do brišeš postove...budi dobra noćas. :)

Back