martta
Aktivan član
- Poruka
- 1.216
Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svađaju se, pa se pomire. i tako u krug po nekoliko meseci. ciganska posla.Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
Našao sam ovo po internetima.Znači to je ipak neko ko je u vezi?
Odlično sročenoСтатус везе - несрећно слободан, срећно неожењен
Pa to ti je nešto kao kad bi omogućila višestruko glasanje u anketiNije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
Ne znaju ni ti koji to pišu, ali videli od drugih to proseravanje.Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
Jede govna.Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
meni nije jasno da ljudi jos uvek koriste fejsbuk.Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
Oglasiš TV komodu i prodaš je u roku od 15 minuta.meni nije jasno da ljudi jos uvek koriste fejsbuk.
kupujem prodajem?Oglasiš TV komodu i prodaš je u roku od 15 minuta.
Koriste..medju mladjima je fb nesto poput online licne karte...meni nije jasno da ljudi jos uvek koriste fejsbuk.
Tako nekako, ima dosta sličnih stranica.kupujem prodajem?
To je ono samo što nismo počeli da furamo zajedno, na sledećem sastanku to rešavamo i formalno.Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
To obicno znaci da su oni komplikovani, neodlucni, dramaturzi i da ih treba izbegavati inace se moze desiti da i na tvom statusu jednog dana bude "komplikovano".Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?
Pa neki ljudi ne razmisljaju po plemenskim iskljucivim kategorijama: Zauzet, ne, udata mozda da.Nije mi jasno šta znači kad neko za svoj status veze na mrežama kaže komplikovano?