bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Mislim da zhivot u materijalnom svetu ima svojih prednosti, recimo mozhesh da se seksash i uzhivash, to u duhovnom svetu ne mozhe...dosadno im bilo jel![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da zhivot u materijalnom svetu ima svojih prednosti, recimo mozhesh da se seksash i uzhivash, to u duhovnom svetu ne mozhe...dosadno im bilo jel![]()
Jel.ima tamo nekog reda il vlada ono ko ce pre da uleti.kad se rodi neko celjade na zemlji.Sishle poshto ih ima beskonachno...
Pre 50 godina je bilo 3,6 milijardi, znaci sislo je 4.400.000.000ako je bilo pre 50 god sedam milijardi ljudi a danas osam kojih su to milijardu duša za 50 godina sišle na zemlju![]()

Univerzum je nekako uredjen.Jel.ima tamo nekog reda il vlada ono ko ce pre da uleti.kad se rodi neko celjade na zemlji.
znači sviđa nam se ovaj pakaoPre 50 godina je bilo 3,6 milijardi, znaci sislo je 4.400.000.000![]()
ti i ne znas koliko je to lepo ako si duh.Mislim da zhivot u materijalnom svetu ima svojih prednosti, recimo mozhesh da se seksash i uzhivash, to u duhovnom svetu ne mozhe...
Chuj kao dusha mozhesh samo da sanjash, i znash da su to snovi.ti i ne znas koliko je to lepo ako si duh.
ili postoji neki bioskop pa nam se puštaju filmovi i hrlimo da probamo![]()
pa dok ne uvečeš pitona ne znaš kakav je osećaj.Chuj kao dusha mozhesh samo da sanjash, i znash da su to snovi.
Dakle snovi se jedino mogu ostvariti u materijalnom svetu...

Višak čega?@Jasna
Uzmi broj stanovnika 1900 godine i broj 2000 godine.
Otkud razlika? Od cega se reinkarnirao visak?
Tela? Ličnosti?Ajde, ajde nemo sa mnom tako.Višak čega?Tela? Ličnosti?
Ja ne razumem šta je vama višak i šta zamišljate da se reinkarnira.
sad i ja ne znamVišak čega?Tela? Ličnosti?
Imaš plamen sveće i od tog plamena se zapali deset papira iliAjde, ajde nemo sa mnom tako.
Ja nista ne zamisljam. Lepo te pitam.
Populacija ljudi raste. Od nekog pocetnog broja sada imamo mnooooooooooogo vise ljudi.
Oni pocetni su se reinkarnirali i usti taj broj.
Sta se reinkarniralo u ono mnooooooooooooogo vise ljudi?
Jel treba neki link?sad i ja ne znam
šta se to reinkarnira

Opa. Neki novi momenti. Ovo nesam znao. Pa ja mogu da se inkarniram u mnogo ljudi.Imaš plamen sveće i od tog plamena se zapali deset papira ili
sto papira. Od jednog istog malenog plamena dobiješ mnogo
plamenova zasebnih.
To nije čudno, zar ne?
Dalje ti plamenčići mogu da se gase ili da stvaraju nove,
svašta je moguće.
sad ne trebaJel treba neki link?![]()
I ti hoćeš link? Može sutra. Sad me mrzi da tražim.Opa. Neki novi momenti. Ovo nesam znao. Pa ja mogu da se inkarniram u mnogo ljudi.
Kuku mozda sam reinkarniran i u moju zenu.
Nego jel ovo ti uvodis novine u tvoju veru ili je neko pre tebe dosao na ovu ideju?
Imas u regresijama primere vise osoba koje se setile istog prethodnog tela odnosno zivota. Ako je to tako i ako u jednom telu zapravo ima vise dusa, paradoks je jos veciVišak čega?Tela? Ličnosti?

Nemo se mucis. Sam cu potraziti.I ti hoćeš link? Može sutra. Sad me mrzi da tražim
žurezaImas u regresijama primere vise osoba koje se setile istog prethodnog tela odnosno zivota. Ako je to tako i ako u jednom telu zapravo ima vise dusa, paradoks je jos veci![]()
Kazu da coveka moze da zaposedne 10, 50 pa i 500 demona. Ako je svima njima bio cilj da postanu duse onda imamo i manjak populaciježureza
Mozda je namenjena i samo onima sa losom karmom, pa se recimo pola milijarde reinkarnira a ostali imaju drugi put?Reinkarnacija kao ideja je bilo vezano samo za ucitelje transcedentnosti.
Dok za ostale ne.
Kad se rasprostranila ideja da je za sve ?
ispada da je zemlja planeta kanta za djubre hahaMozda je namenjena i samo onima sa losom karmom, pa se recimo pola milijarde reinkarnira a ostali imaju drugi put?
To bi podrazumevalo i da nove duse stalno nastaju, jednostavno rodjenjem.