STARKE!!!

ja se ozbiljno dvoumim da li da kupujem nove...poslednja 3-4 para su se raspala za manje od pola godine...i da, konversice, bas prave....yeah.....sad se ozbiljno dvoumim....a opet ne znam koje druge da kupim.... :S

To mi je bas cudno..Evo imam ovde strarke sa dvogodisnjim stazom,jesu pocepane,s rupama,ali nosive ((:
Ne znam sta im to radite pa se tako brzo raspadnu:mrgreen:

A u Djaku,koliko znam,imaju one Rucanor,tako da mi za njih uopste nije cudno,kvalitet je ocaj :/ Imam jedne njihove,strasno zuljaju,tako da ih ni ne nosim:confused:

Poslednja izmena:
Ma baš mi je to čudno, mislim da sam već pomenula da ja moje crne starke nosim već 7 (rečima: sedam) godina, i malko im se izlizao djon, negde je guma napukla ali u suštini, valjane su.

ne znam......imam dugogodisnje iskustvo nosenja starki...i u poslednjih dve godine su jaaako lose,a sto je jos gore i jaaako su skupe....imam jedne koje su prezivele i koncert maidena medju svim onim martinkama,i sada su cele (osim par rupa itd)...ono sto meni ode uglavnom na svim starkama je ona guma nazad, gde se naslanja peta...to se odlepi od djona i onda mi udara u petu......dacu sansu starkama jos jednom ove godine (crnim najverovanije),ako me opet iznevere, onda ***.... inace ja u njima radim sve i idem svuda bukvalno :)

E, to s kvalitetom sam i ja primetila... Gledam starke pre neki dan, i vidim neke karirane, skoro 5000 :eek:
Uzmem da ih ispipam a ono... Krpica! Imam majice s pijace koje su deblje od tog platna bre! Ali samo te karirane, ove ostale su ok...

ne znam......imam dugogodisnje iskustvo nosenja starki...i u poslednjih dve godine su jaaako lose,a sto je jos gore i jaaako su skupe....imam jedne koje su prezivele i koncert maidena medju svim onim martinkama,i sada su cele (osim par rupa itd)...ono sto meni ode uglavnom na svim starkama je ona guma nazad, gde se naslanja peta...to se odlepi od djona i onda mi udara u petu......dacu sansu starkama jos jednom ove godine (crnim najverovanije),ako me opet iznevere, onda ***.... inace ja u njima radim sve i idem svuda bukvalno :)

e to i meni odma' ode...I nakon toga platno na peti se pocepa.....:(:(

a i ja isto..nema gde ih nisam nosila...sneg,kisa,bljuzgavica,svirke...Zato mi i traju ovako malo...:sad2:

Back