STARKE!!!

Joj Bozhe...sada se setih kako sam videla srebrne i zlatne starke...ali nako gadno fenserski sa nacrtanim dijamantom:shock: :shock: :shock: :shock: ...znachi stojala sam ispred izloga jedno par minuta i samo blenula u njih :shock: :shock: :shock: :shock:

ma,najjace su one na stiklu,pa od teksasa...ili te sto Saki rece...uskoro cemo gledati seku aleksic u starkama...onako...roze s zutim(kao kada malo dete ima proliv),stiklice od 12 cm,neku prozirnu majicu(najbolje od najlona:lol: ) i minic koji jedva prekriva gace ili tange(koje i ne nose,ali da pomenem,reda radi)...

different from others...:
sto se panka tice,sto si ruzniji i sto vise odudaras od drugih,to si lepsi!kockaste pantalone,crne martinke sa roze pertlama,kravata,rokerica,kresta..(pa ako si jos zensko,mmmmm)
Mrzim kad djevojka ima kratku kosu....sta ima zenstveno u njoj kad je obrijane glave i ima krestu...nista

Ja volim starke,suknica,crvena karirana kosulja....njam :lol:

Ako je neko za kupovinu starki, ja nudim:

Ljubičaste, klasične duboke platnene HI-TOP canvas (sad mu dođu valjda polu-duboke), sa belim đonom i crnim štraftama, veličina 7.5 (41), nove, 45 EUR.

Bež, duboke platnene, X-HI canvas, mogu da se podvrnu i unutra su plave sa narandžastim aplikacijama, beli đon sa plavom i narandžastom štraftom, veličina 7 (40), nove, 50 EUR.

Ko je zainteresovan može da me kontaktira na mejl comi.comi@hotmail.com ili telefon 063/71 85 033. Beograd

Limunovo_Drvo:
Mrzim kad djevojka ima kratku kosu....sta ima zenstveno u njoj kad je obrijane glave i ima krestu...nista

Ja volim starke,suknica,crvena karirana kosulja....njam :lol:

Aaaaaa da ne bude sada da volim minice,volim one 5-10cm iznad koljena,ali vise volim one oko koljena ili ispod...

p.s:
Ja se nisam sisao vise od 11 mjeseci...sada ce godina dana...i ne namjeravam jos,iako su svi kod mene protiv kose,al' 'ebiga... :roll:

Back