STARKE!!!

ne, jer sam trenutno bez boljeg fotoaparata, inache kad mi je pri ruci neki fotoaparat, bilo digitalan, bilo obichan, [pa i sa komorom :D], pravim gluposti :P [ovo je inache offtopic, al ajd dobro.]

evo jos jedan off...
ja sam pre slikala sa prastarom minoltom..i znas sta..ne moze se uporediti analogni sa digitalnim..uzmes neku prastaru masinu...sa ogromnim objektivom i pucas..
mada ja sad slikam sa digitalcem..:D

naravno da ne mozhe, jer film ima mnogo vishe pixela nego digitalac.

photoshop, kad me mrzi da radim ko chovek uzmem jednim prstom u paintu da skrnavim ;D
fireworks ponekad.

Corel i PS se ne mogu porediti :] Corel je za vektorsku grafiku [gde njegovi addoni sluzhe samo kao ispomocj] a PS je za rastersku. A oba su vrhunska komercijala. iako je InDesign mnogo bolji od Corela, al dobro, kad radim nekome za novce, radim na onome shta imam trenutno.

huper :D hahaha, to nisam video bar jedno 10 godina :D joj...

meni se iskreno ne svidjaju one kozhne starke, sa cibzarima, do kolena, i tako te forice. chiste, bele, crne, crvene, plave, zhute, zelene, te mi najvishe godu`, naravno duboke :D

danas najveci fenseraj pocheo da fura starke [ dodushe u izmenjenom obliku ] ; samo chekam kad ce i martinke da nabace . posle stvarno ne znam shta bih mogla da obujem .

zapravo trebalo bi da vas boli dupe zheshcje shta ko nosi. ja nosim martine i starke zato shto su martine nepoderive cipele [posle gomile ishutanih flasha, likova u shutkama, svega i svachega, josh uvek se sijaju, sa mozhda 1-2 ozhiljka], a starke su po meni patike maximalne slobode. ko bos da si. a ipak ti je taban zashticjen. zato nosim. ne zato shto nose svi metalci i rockeri...

shtekam pare za kaubojke :D

tyra:
danas najveci fenseraj pocheo da fura starke [ dodushe u izmenjenom obliku ] ; samo chekam kad ce i martinke da nabace . posle stvarno ne znam shta bih mogla da obujem .
pa ti da vidis jednu metalku u mojoj skoli!!!ovamo sve crno...pa ti padne pogjled na martinke...marte su joj stvarno prelepe,ali su pertle roze boje!!!a i starke nosi...klasika...a pertle,pogadjas - roze :lol: ...

Back