STARKE!!!

Prilichno su nepraktichne i nefunkcionalne, ali slatke... Imam poluduboke crne ( 3 para [nekima fali ovo, nekima ono :D ), dalje imam tamno zelene, zhute i moje omiljene duboke drechavo rozze!! One su mi najsladje i njih uglavnom i nosim...
Inache nekada sam nosila iskljuchivo starke... sada ne.. ipak su mi sk8erke udobnije... kako sam odvratna, uniformisana i ostalo... shta da se radi... :P

btw mislim da je na prvoj strani ove teme neko rekao: starke su sr^nje, mrzim svaki vid uniformisanosti......... ofaj, pa, hmmm, svakako mislim da ih moj tata (koji ima 50 godina) nosi iz fazona, da, da.. ili npr kakve veze imaju moje rozze starke sa tim shto ja imam plavu kosu i slusham dark?? Mislim da se te stvari prevazilaze...

Majesty Of The Nightsky:
ili npr kakve veze imaju moje rozze starke sa tim shto ja imam plavu kosu i slusham dark?? Mislim da se te stvari prevazilaze...

pa e e....nema to veze...stvarno je odvratno kad sad ako slušaš rok i metal moraš nešto crno i mračno da nosiš i da izgledaš kao nadrogirana or smt...sa mLogo krejona blah blah....
mrzim ljude koji oblače starke da bi izgledali kao rokeri a ne znaju navesti jednu pjesmu od purple-a i tako to :-)
ja nosim starke jer su po mom mišljenju najljepša i najudobnija obuća...
nemam roze starke i nešto mi se obične roze ne sviđaju...više sam za red varijantu ;-)
ali ono sve zavisi kako ukombinuješ :-)

ma nece...sad dovlacim limuna na temu...jao kakve sam starke videla...
ovako..plave klasicne..i lik na prugicama iscrtao nasu zastavu?!!znate kako su vrh!!

limune...ajde reci i ti nesto..cmok maja budajo...:$

Evo da kazem da sam bacio starke u smece danas :twisted:

Zezam se,ne bi ih bacio ni za jednu stvar na svijetu...najbolje patike...:D
con_hi_navy.jpg

m9621red.jpg

Najljepse su ove dvije boje :D

e e supeeeeeeeerr :D

ja sam vidjela prije par dana ovamo bijele na crne tufnice i obratno, crne sa bijelim tufnicama.Znate li kaaako su jake!!....i'll try to buy them :D

a da li ste, ako imate više pari straki, više vezani za neki jedan par pa ih radije nosite od ostalih i koja je to boja???

Oktobar1864:
trenutno su mi male..moracu da odsecem nokte...:lol:

xaxaxaxaxaxaxaxxxaaaxxaxaxaa šta rećiii :-)

meni su to jedne bijele i crne...ostale manje nosim...čak i one zelene što sam prije pominjala nešto ne nosim koliko ove...i to više ove bijele...iako su one najobičnije duboke....šta reći...

Starke33-1.jpg

ove su mi prreeeeeeeeeeslatke...jako bih volela da ih imam :p
5658fe392f19098d-1.jpg

a i ove takodje....vishe i od ovih gore.....Oooooooooooooooooobzoooooooooozhavama batmana :lol::lol::lol:....i taj znaka pogotovo :mrgreen:

Back