STARKE!!!

108825f-03.jpg

Je li ima ovakve da se nadju negde u Nishu,eventualnu Bgu? :mrgreen:

Videla sam juce ove Pink Floyd. Mnoooogo mi se svidjaju. :heart: Duboke su, nisu kao ove.

Kad postoji tema Martinke, sto da ne postoji i starke?? :roll: Zar ne? Pa jel' ih imate, jel vas bole noge kad hodte u njima :!: :!: BUAHAHAHAHA Bas sam grozna, ukinite ovu temu ako hocete BUAHAHAHAHA :twisted: :twisted:

noge ne bole....bilo je zaebano na pocetq.....tabani boleli...sad nista......inace, obozavam starke....imam crne, crvene i bele.....:D....duboke....:)

Poslednja izmena:
ma lose je quote ispao, citirao sam tebe, a hteo sam gingera...

black sabbath? nisam ni znao da to ima... znam da imaju neke s' ozijem nesto, neko smaranje

dojaja su s' morrisonom.. al nekako mi gej.. ono "there's a dead dude on your shoe, man"

Sinoc uzeh da obujem starke,nema gde se nisu pocepale..A ja sva srecna jer su i dalje nosive.:D

Zatim mi prisla mama: "neces valjda TO da obujes,da tako ides napolje i pred ljude,sa patikama u TAKVOM stanju...:eek:????":hahaha:

Mozda je vreme da razmislim o kupovini novih...:lol:

morisona imas u knjazu mijailu... neznam kako se zove radnja, al je neka mnogo zajebana, moderna i urbana haahahahah

i poglej tamo te grejtful ded, mnogo su zajebane, moderne i urbane... cimam se, nisu, skroz su retro, acid trip....

ako je to uopste grateful dead...

svi smo mi zajebani, moderni i urbani, a neki malo manje... sejv d invajrment :D

Paa, nasla sam sad na internetu neke sa Morisonovim likom, ali ne znam da li mislimo na iste, posto ih ima nekoliko. Ali, ove sto sam videla nisu nesto. Black Sabbath mi se najvise svidjaju. Hmm, a i ove Pink Floyd duboke. :heart:
A skoro sam kupila nove, crvene. Ne verujem da cu priustiti sebi jos jedne. :(

Back