JoMa92
Ističe se
- Poruka
- 2.431
Divne su!Evo ih...smao sto su tamnije nego na slici...**** me blic..a kad ga iskljucim mutno...![]()

Nigde do sad nisam videla tak'e...bar u bg-u

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divne su!Evo ih...smao sto su tamnije nego na slici...**** me blic..a kad ga iskljucim mutno...![]()
Kupila sam svoje prve starke...Teget...
Већ је била постављена ова слика,али ја тек сад видим.
Дивне су.
![]()
ja i dalje cuvam svoje crvene,kojima se to i desilo...
zao mi da ih bacim......
a ove bele me strasno podsecaju na tenis.![]()
Ja ovak'e stvarno prvi put vidimPa u Bgu ih je uzela...
Starke generalno ne vaze za udobnu obucu, a i nisu neki kvalitet, sama tkanina, ali ja ih svakako volim, imam zutei diivne su mi. Kupila sam ih pre 2-3 god, i tad sam ih jedva nasla, jer sam ja zacrtala da moraju biti zute. Nazalost, pukle su
a mnogo mi je sad dati 4000 din za takve patike ma koliko ih volela, mislim da malo preteruju sa cenama. A i sad svako nosi starke, pa su zato i nabili cenu
![]()
Kako bre nije neki kvalitet, ja moje crne nosam ravno 7 godina, i tek im je malo pukla guma na onim delovima gde se najviše savija dok hodam... A i meni su udobne baš.
Isto, imala sam josh odavno kineske i ono nisu izdrzhala ni 2 meseca, a jedne iz tamo nekog butika, ne bih mogla da se setim marke, su toliko zhuljale da nisam mogla da hodam...Pa Konversove i ja imam, ostale fele ne priznajem...