STARKE!!!

Jaoj,saro,gde nadje ljubicaste?! Divne su!!:D

neego,videh danas neke zute i svetlozelene u nekoj radnji u Kolarcevoj..udjoh da pitam za cenu...5 hiljada.....:sad2: a tako su diivne.

treba da operm svoje bordo za vikend...da se presijavaju......:D

Poslednja izmena:
Pet 'iljada
30-1.gif
Derikože...

Da bile su u butiku slicne ovim belim,samo sto su imale crvenu crtu na djonu...ali je prodavacica rekla da pozute od pranja...a posto su se mojim roditeljima svidele,kaze moj otac "pa kupi te bele,pa mozes,ako pozute u varakinu da ih stavis" hahahaha

Lepa slicica.asocira na neki mir,opustenost...

e da vas pitam nesto ,ljudi...

uvek sam starke prala na ruke......smem li u masini na 30 stepeni...??

mislim,jeste li vi to radili?..moze li nesto da im se desi.....

Starke generalno ne vaze za udobnu obucu, a i nisu neki kvalitet, sama tkanina, ali ja ih svakako volim, imam zute :D:D i diivne su mi. Kupila sam ih pre 2-3 god, i tad sam ih jedva nasla, jer sam ja zacrtala da moraju biti zute. Nazalost, pukle su :( a mnogo mi je sad dati 4000 din za takve patike ma koliko ih volela, mislim da malo preteruju sa cenama. A i sad svako nosi starke, pa su zato i nabili cenu :thumbdown:

I ja uvek perem na ruke....uzmem lavorce i oj ha:lol:
Marta,kupila sam ih u onom novom centru Usce u pon,poslah ti por da dolazim-jesi menjala namber?

I moje crvene su u slicnom stanju kao Sibicine
A prve su bile od teksasa,a tad sam imala 3god pa se ne vazi...prve praaaaaave su o5 crvene

Прошло је доста времена од кад сам задњи пут носио старке... Имао сам неке тамно плаве, још у основној школи... Лепе су то успомене... :mrgreen:

Starke generalno ne vaze za udobnu obucu, a i nisu neki kvalitet, sama tkanina, ali ja ih svakako volim, imam zute :D:D i diivne su mi. Kupila sam ih pre 2-3 god, i tad sam ih jedva nasla, jer sam ja zacrtala da moraju biti zute. Nazalost, pukle su :( a mnogo mi je sad dati 4000 din za takve patike ma koliko ih volela, mislim da malo preteruju sa cenama. A i sad svako nosi starke, pa su zato i nabili cenu :thumbdown:

Kako bre nije neki kvalitet, ja moje crne nosam ravno 7 godina, i tek im je malo pukla guma na onim delovima gde se najviše savija dok hodam... A i meni su udobne baš.

Pa Konversove i ja imam, ostale fele ne priznajem...
Isto, imala sam josh odavno kineske i ono nisu izdrzhala ni 2 meseca, a jedne iz tamo nekog butika, ne bih mogla da se setim marke, su toliko zhuljale da nisam mogla da hodam...:sad2:
Tako da, moj izbor je konvers.:D

A evo mojih: http://www.freeimagehosting.net/image.php?c5af3d1ebe.jpg
Teget, sa svetlo plavim pertlama.:heart:
A na slici se vide i moje drech crvene pantalone.:mrgreen:
Inache, sad 'ocu da kupim karirane, al' nemam para...:sad2:

Back