Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SnowWhite69:stariji "momci" su bolji...naivni...istice im vreme pa ih mozes vrtiti oko malog prsta..he he...
Dirk:Ja sam u vezi sa zenom koja je starija od mene 15 god, ja imam 23 ona 38 i nikad u zivotu nisam bio srecniji! Za 15 dana se uzimamo. O nekim stvarima ne moze da se diskutuje ako ih niste osetili.
Poz
Vec sam navikao na takva pitanja tako da sam, uslovno receno "oguglao". Jako je tesko objasniti ljudima i okolini (pogotovo mom okruzenju) tu kolicinu emocija izmedju nas. Ne, nemam Edipov kompleks niti mi treba zamena za majku, jednostavnio je volim, koliko god je to tesko shvatiti...a sto se nje tice, nije docekala 38 god sama, vec je srecno razvedena
Zato sam i rekao, ko nije doziveo tako nesto, ne moze da shvati. 
E vidi ovako ja sam udata za starijeg muskarca! Celih 9 g je stariji od mene. Nikada nisam razmisljala o njegovim godinama ,nije mi bilo bitno.Samo znaj ako je pravi nisu bitne godine! A ako hoces naivnog nesigurnog....ima ih i medju mladjima i to poprilicno!!!SnowWhite69:stariji "momci" su bolji...naivni...istice im vreme pa ih mozes vrtiti oko malog prsta..he he...