Stariji procesor!

deni68

Početnik
Poruka
4
Na mome kompu je malo stariji procesor,i to jedan Atlon Tanderbird od 1100MHz.Od jednog druga sam dobio Windows XP pa boh zeleo da ga stavim na moj komp ali sam dilemi jer se bojim da je procesor isuvise slab za XP.Dali bi neko mogao da mi odgovori puno bi mi znacilo jer zelim da koristim XP,sada koristim Milenium medjutim ja zelim da idem sa vremenom.Unapred zahvalan!
 

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
99.965
Tanderbird je veoma dobar procesor i u svoje vreme bio je najbolji u klasi.
Slobodno stavi XP posto moj kum ima isti procesor i vec godinu (mozda i vise) dana "fura" XP
Jedino nisi napisao koliki ti je HD (posto XP kod mene trenutno zauzima skoro 2Gb (i to sa iskljucenom system restore opcijom) pa vidi zbog mesta da li ti se isplati.
Takodje i vise rama mu treba ali video sam da radi i na 128 ali bolje uzmi 256.
 

deni68

Početnik
Poruka
4
Puno hvala svima na odgovorima,nisam ocekivao toliki odaziv !!!! Harddisk mi je jedan IBM od 60GB a RAM ima 384MB jer je u originalu imao samo 128MB pa sam onda stavio jos 256MB da bih jos vise ubrzao procesor.Sta bih ja sada morao da uradim,dali prvo da izbrisem Milenijum pa da stavim XP?I kako izgleda onda sa trajberima dali je istina da XP sam nadje trajbere preko Interneta za komponente koje su ugradjene?

Deni68
 

mslav

Aktivan član
Poruka
1.037
memorija ti ne ubrzava procesor
drajveri koji su ti potrebni vrlo verovatno dolaze sa XP-om jer ti je komp stariji...
Imao sam istu konf. , samo sa Duronom na 750 i sve je islo glat. ,samo se sporo dizao sistem, ali se i to da regulisati, posebno sa jacim procesorom...
 

Top