Stariji momci u klubovima

:eek: Jeste, baš je čudno da se muškarci pale na žene.
Ajmo, jado crna, vreme je da se spije, treba i sutra koji dinar zaraditi...

nije mi to bilo čudno, već veliki broj mešanih brakova. nemam o tome ni negativno ni pozitivno mišljenje, ravnodušna sam jer s jedne strane, nacija vera, bla bla, ne bi trebalo da bude prepreka ljubavi, ali sa druge strane, na ovim prostorima svaka se multikulti ideja završavala na štetu srba. deca iz takvih brakova su uglavnom...."vojvođani" po nacionalnosti, što mislim da je pogubno jednako kao onomad tzv. "jugoslovenska nacija"...itd itd...da ne spamujem temu više,
nek živi ljubav...kakogod:)

Nikakav klub ne moze da zameni osecaj ispijanja piva s ekipom ispred dragstora. U pocetku sam odbijao dok nisam probao, kakvo je to druzenje, zezanje, vicevi ma tesko je i opisati dok ne probas. U poslednje vreme ima sve vise i devojaka. Klubovi su proslost, dragstori su buducnost i u to ime ziveli.

Tko je :lol: :super:! Mrzim klubove iz dna duse, (i odavno ne idem u iste) a 1993. sam godiste. Ja se osjecam glupo ( i staro :eek: ) kad udjem u klub, a kamoli nece neko stariji od mene.

87. sam godiste i upravo se vratih iz jos jednog provoda gde sam se osecao prematoro za klub u kojem se nalazim.
Krecem se sa ekipom slicnih godina i svi smo manje-vise postali svesni tog problema da je mozda vreme da se stane sa izlascima tog tipa jer su oko nas momci i devojke (da ne kazem devojcice i decaci, 95+ godista) i stvarno se covek oseca neprijatno u takvom okruzenju. Postoje mozda 2-3 mesta u Beogradu gde je ulaz ogranicen na 23+ ali i tu su u poslednje vreme poceli da popustaju.
Problem u nasoj ekipi je sto smo svi nedavno pozavrsavali neke fakultete, stabilizovali se, poceli da radimo (neki jos nisu) i taman kad bismo se malo opustili shvatis da si premator za tako nesto.
Niko od nas nije zreo za neki ozbiljniji zivot, zenidbu i slicno, i svi bismo se barem jos koju godinu istutnjali, ali gde god da se pojavimo oko nas su klinci i osecamo se kao uljezi :)
Zanima me kako se vrsnjaci nose sa ovim problemom, da li provode ogranicavate na neke kucne varijante ili nesto drugo?

nishta...posveti se aksetskom zivotu ko svaki vidjeniji maloshimnik...i nemo da si ga pipo sluchajno...odpashtje!!

87. sam godiste i upravo se vratih iz jos jednog provoda gde sam se osecao prematoro za klub u kojem se nalazim.
Krecem se sa ekipom slicnih godina i svi smo manje-vise postali svesni tog problema da je mozda vreme da se stane sa izlascima tog tipa jer su oko nas momci i devojke (da ne kazem devojcice i decaci, 95+ godista) i stvarno se covek oseca neprijatno u takvom okruzenju. Postoje mozda 2-3 mesta u Beogradu gde je ulaz ogranicen na 23+ ali i tu su u poslednje vreme poceli da popustaju.
Problem u nasoj ekipi je sto smo svi nedavno pozavrsavali neke fakultete, stabilizovali se, poceli da radimo (neki jos nisu) i taman kad bismo se malo opustili shvatis da si premator za tako nesto.
Niko od nas nije zreo za neki ozbiljniji zivot, zenidbu i slicno, i svi bismo se barem jos koju godinu istutnjali, ali gde god da se pojavimo oko nas su klinci i osecamo se kao uljezi :)
Zanima me kako se vrsnjaci nose sa ovim problemom, da li provode ogranicavate na neke kucne varijante ili nesto drugo?

Nikad nisam birao mesta za izlazak prema prosečnoj starosti mase. Ni sa 18, ni sa 26... Ako je moje društvo ok, ako je mjuza ok, ako je atmosfera opuštena (niko ti neće plasirati skakavac pod rebro zato što si ga možda u gužvi nagazio), onda ne vidim šta je problem?

Gde vam je mladost ? :) moj muz izlazi i sa 44 ;) hahah, a ja imam 22 pa moze i tamo gde su mladi sa mnom ;) tako cu ja i sa mojim sinom od kog sam starije 22 godine :) hahaha. Salu na stranu, nikad mi nije bilo bitno koje oko mene nego ko je sa mnom, sa pravim drustvom mozes i u podrum :)

Gde vam je mladost ? :) moj muz izlazi i sa 44 ;) hahah, a ja imam 22 pa moze i tamo gde su mladi sa mnom ;) tako cu ja i sa mojim sinom od kog sam starije 22 godine :) hahaha. Salu na stranu, nikad mi nije bilo bitno koje oko mene nego ko je sa mnom, sa pravim drustvom mozes i u podrum :)

Neverovatno kako ste matori svi ;) Zbog matoraca u 26oj prosto ti se ne zivi vise :(

Eh đe smo mi a đe je Evropa.

Jbt, ja sa 27 godina ispade deda :mrgreen:
Elem, mene je zelja za tim izlascima odavno napustila.
Jednostavno, nikad mi to nije ni prijalo, ali nisam ranije hteo da budem partibrejker u drustvu.

Uglavnom preferiram neki ficka, a kad zelim da izbacim energiju i izludujem, odem na neki koncert ili rock svirku...
Ti nocni budzaci, sa pijanim klinkama, napaljenim klincima, sponzorusama ili malim, debelim glavonjama, sto se sire, nisu my way of life...

Jbt, ja sa 27 godina ispade deda :mrgreen:
Elem, mene je zelja za tim izlascima odavno napustila.
Jednostavno, nikad mi to nije ni prijalo, ali nisam ranije hteo da budem partibrejker u drustvu.

Uglavnom preferiram neki ficka, a kad zelim da izbacim energiju i izludujem, odem na neki koncert ili rock svirku...
Ti nocni budzaci, sa pijanim klinkama, napaljenim klincima, sponzorusama ili malim, debelim glavonjama, sto se sire, nisu my way of life...

Posteno !! :) Mislim da je najbolji izlazak sa drustvom u kafanu ;)

smešno je što se svede da je poenta izlaska neka nužna socijalna interakcija, uklapanje i muvanje
pa mislim nisi morao ni tih 10 godina staža stajanja po klubovima i lizanja grlića zelenih flašica da nakucaš
ako ti je trulo da izlaziš sa 25 ili 30, gdegod

Back