Stariji - mladja...

• Začetnik teme Začetnik teme Gax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ozivela temu iz mrtvih samo da napisem....

ZASTO OVDE SKORO SVI KOJI GOVORE O RAZLICI VISOJ OD PET GODINA { MUSKI} ODMAH TO POVEZUJU SA PARAMA , MECKA...ONA JE SA NJIM ZBOG TOGA ....

Ja sam bila sa tipovima starijim,...i dosta starijima.I nijedan nije imao para. Ne razumem zasto deo muskih automatski povezuje starije-novac,zar toliko tesko pada da poveruju da se devojci svideo ili toliko ne mogu da priznaju to pa moraju da traze opravdanje u parama..?Ona se pali na njega,on se pali na nju-big deal . Jos ako uzmemo u obzir da velika vecina riba 90to { govorim o svom godistu } izgleda kao da imaju 25 { sto odeca,nacin sminkanja,ponasanje } to je ok. Kao drugo,odakle svima odjednom prava da odredjuju granice kao da su murija { 5,3 godine etc..} i pritom ne mislim na one koje su mirno rekli da je njima ta granica prihvatljiva,vec na o onima koji trube ili to ili burn the witch...:roll:

Eh sad...koliko je to ljubav...ne bih rekla..Vise bih rekla strast ne poznaje granice....;)

Ako je samo sex u pitanju ako hoce ona,hoce on,oboje to zele,opet...ne konatm problem.Neka ih.

A i mene to nervira on ima 22, a ona 15, nije mogao naci nesto starije, a i ona vidjela ima posao i praznu gajbu i odmah pojurila da se usteka:confused:
To me je posebno nerviralo kad sam ja imao 15-16 godina, jer sam bio ugrozen :)

Neko je ovde negde pitao zašto muškarce nazivaju frajerima, a ženske kuravama.
Pa vrlo prosto.
Da bi menjao devojke kao čarape, moraš se dosta truditi. Jako je malo likova na koje ženske trče kao nenormalne.
Sa druge strane, da bi menjala momke kao čarape - ne treba ti nikakav trud.
Mnogo je lakše dobiti sex ako si žensko, nego ako si muško.
I da dodam - taj fazon.

Back