Stariji - mladja...

• Začetnik teme Začetnik teme Gax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xDDDD

Nešto me muči...Kad postajemo ravnopravni...što se tiče zrelosti?

Nikad. Uvek su ovi stariji samim tim i zreliji. Ili makar oni tako misle. :lol:

Meni je normalna razlika 3-4 godine, najviše. Nekako mi preko toga ne funkcioniše. Drugačiji su stavovi, interesi, sve. Al' dobro, još sam mlada i neiskusna, tako da ja to samo iz teorije. :mrgreen:

Sex mi je normalna stvar, nije mi tabu tema, ne razmišljam još o tome, ali verovatno za nekoliko godina hoću. Ako upoznam nekoga ko mi znači i osetim potrebu da imam odnose s njim.

Ne znam da li je ova tema bila skoro sam pristupio ovom delu,ako jeste LOCK.
Ne znam kakav je kod vas slucaj,ali u mojoj skoli katastrofa isto tako i sa mojim drugaricama.
Svaka ima decka starijeg bar 5 godina,?ZASTO?,zato sto vozi auto i ima pare ili svoju gajbu ne kontam,ako nekoj pridjem odma mi preti da ima decka od 20-21 godinu-to me neplasi toliko imam i ja svoje drustvo nego me zanima zasto.Mislim ne smeta meni sto on ima pare imam i ja,ne smeta meni sto on vozi auto vozicu i ja cim napunim 18,ja vozim skuter,i nisam uopste ljubomoran na one koji imaju zato sto imam ija,nije ovo hvaljenje nego da ne ispadne on nema pare ni devojku onaj ima pa mu sad smetaju godine...Mozda 3% devojaka kod mene u skoli je ousteno i spremno za salu ja volim da se salim,a ne da smaram devojku sa da li me volis,i nekim praznim ljubavnim pricama koje kada cujem da neko govori nekoj devojci bude mi smeno,mislim on njoj Volim te,ne mogu bez tebe i sutra sa drugom...

moja skola je puna takvih! :besna:ni ja nikada necu to razumeti...ali boze moj...sta me briga za njih na kraju krajeva..:cool:.Skoro sam bila u kaficu sa tri drugarice...posle nekog vremena jednoj je prisao neki tip ono...celav, namirisan, zlatan lanac oko vrata, deset godina je stariji od nje :mafijas:i...pitao je da izadju i rekao joj je da ce doci za 5min. da vidi sta je odlucila :roll:posto je imao jedan poslic da uradi:evil:...kao svaka normalna devojka odluci da nece da se vidi sa njim:D...dok...joj je drugarica do nje rekla: "Da li si ti normalna neces sa onakvim tipom da se smuvas.:cmok2:..znas ti kakva on kola ima...mogao bi da nas vozi po kraju...znas ono extra kola...odvrnuta muzika...bicemo prave ribetine u kraju":butkice::butkice::butkice:!!!!!!!!!!Ja samo sto se nisam prevrnula sa stolice....znaci uzassss

moja skola je puna takvih! :besna:ni ja nikada necu to razumeti...ali boze moj...sta me briga za njih na kraju krajeva..:cool:.Skoro sam bila u kaficu sa tri drugarice...posle nekog vremena jednoj je prisao neki tip ono...celav, namirisan, zlatan lanac oko vrata, deset godina je stariji od nje :mafijas:i...pitao je da izadju i rekao joj je da ce doci za 5min. da vidi sta je odlucila :roll:posto je imao jedan poslic da uradi:evil:...kao svaka normalna devojka odluci da nece da se vidi sa njim:D...dok...joj je drugarica do nje rekla: "Da li si ti normalna neces sa onakvim tipom da se smuvas.:cmok2:..znas ti kakva on kola ima...mogao bi da nas vozi po kraju...znas ono extra kola...odvrnuta muzika...bicemo prave ribetine u kraju":butkice::butkice::butkice:!!!!!!!!!!Ja samo sto se nisam prevrnula sa stolice....znaci uzassss

Koliko ti imaš godina,veoma je bitno?

Ne znam da li je ova tema bila skoro sam pristupio ovom delu,ako jeste LOCK.
Ne znam kakav je kod vas slucaj,ali u mojoj skoli katastrofa isto tako i sa mojim drugaricama.
Svaka ima decka starijeg bar 5 godina,?ZASTO?,zato sto vozi auto i ima pare ili svoju gajbu ne kontam,ako nekoj pridjem odma mi preti da ima decka od 20-21 godinu-to me neplasi toliko imam i ja svoje drustvo nego me zanima zasto.Mislim ne smeta meni sto on ima pare imam i ja,ne smeta meni sto on vozi auto vozicu i ja cim napunim 18,ja vozim skuter,i nisam uopste ljubomoran na one koji imaju zato sto imam ija,nije ovo hvaljenje nego da ne ispadne on nema pare ni devojku onaj ima pa mu sad smetaju godine...Mozda 3% devojaka kod mene u skoli je ousteno i spremno za salu ja volim da se salim,a ne da smaram devojku sa da li me volis,i nekim praznim ljubavnim pricama koje kada cujem da neko govori nekoj devojci bude mi smeno,mislim on njoj Volim te,ne mogu bez tebe i sutra sa drugom...

kako da ti kazem kad ni ja ne kontam zasto se uvek zaljubim u starijeg :D

Ne znam,sto se tice kola i para,da ne komentarisem.
sta ce meni to kad imam 16 godina? :eek: ja hocu samo ljubav. :heart: [eto,opet sam pateticna,da. [nee.] ]

i uvek mi se svide dobri,sa duzom crnom kosom,dobri kao 'leb:heart: odlicni djaci,nikad ne bi uvredili nekog. [sibil vejn zna jednoga na koga mislim :lol:]
mada sam uvek mislila da se lozim na lose. :confused:
:lol:

Pa brate, normalno da nam se svidjaju stariji kad su ovi nashi zaostali..
prvo igledaju ko klinci u odnosu na nas (devojchice, devojke, kako god :cool:)
a da ne komentarishem da im je mozak ostao zarobljen negde u 5,6 razredu.. ccc..

Ju naopako! Nadam se da ovo nije bilo na moj račun nešto.
Mada jesi upravu Limune,ali nije sve samo u sex-u.
Ja se nadam.
Mene je npr jako razočarala činjenica da svako gleda kako bi nešto pojebao.
Hvala lepo. Ja ne volim sex. I ako će neki lik biti sa mnom samo da bi me kresnuo. Ostaću sama do kraja života.
Ja verujem u ljubav,a vi kako 'oćete.

da li si probala?kako mozes da kazes da ne volis.........
takvima se najvise osladi ******...te koje ce kao da ostanu nevine do kraja zivota...........
ma do kraja 3 zivota..............

Back