P
Pinki
Gost
zasto je muskarcu vazno ako je stariji od djevojke dvije godine,zasto je ona za njega dijete,a izgleda mnooogoooooooooo starijeeeeeeeeeeeeee :x 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
don vito karleon:a sto volis mladje od sebe zar stariji nisu iskusniji![]()
![]()
hvala ti Gazdarice taj savjet mi je mnogooo pomogao !Najbolja si,pozdravGazdarica:Pinki, takav stav moze samo da ima neko vrlo mlad... A, ako i nije mlad, onda je nezreo...
Kao sto je Zana rekla, godine uopste ne moraju da budu mjerilo (ne)iskustva...
I, nemoj dozvoliti da te neko omalovazava zbog razlike u godinama...
to UOPSTE ne mora da znaci da ako je covek stariji da je obavezno i iskusniji. ja licno imam decka koji mladji od mene par meseci ali se izuzetno dobro slazemo i mnogo nam je lepo.don vito karleon:a sto volis mladje od sebe zar stariji nisu iskusniji![]()
![]()
nije stvar u mesecima vec u godinama!vlamarcan:to UOPSTE ne mora da znaci da ako je covek stariji da je obavezno i iskusniji. ja licno imam decka koji mladji od mene par meseci ali se izuzetno dobro slazemo i mnogo nam je lepo.don vito karleon:a sto volis mladje od sebe zar stariji nisu iskusniji![]()
![]()
Zana:Ne znam. Ja volim mladje od sebe.![]()
Zana:Ne znam. Ja volim mladje od sebe.![]()
Hah 2 god?pa to je sitnica i mislim da je gloopo mishljenje to da si dete,za samo 2 godine razlike,,,to takorekutji nije nishta 8) :?Pinki:zasto je muskarcu vazno ako je stariji od djevojke dvije godine,zasto je ona za njega dijete,a izgleda mnooogoooooooooo starijeeeeeeeeeeeeee :x![]()
A sta kazete na to da on ima 24, a ja 36?
anto..druze..prijatelju..ubicu te ko macku...Za njega se kaže babojebac, a za tebe neznam baš....![]()