Starije zene i mladji muskarci

U pravu su ljudi koji kažu pustite ljude da žive svoj život. Ali ipak nekih 5-7 godina u oba smera je najbolje na duže staze. Kad postoji velika razlika i kod muškaraca i žena se javlja osećaj nesigurnosti. Da se ne lažemo žena/muškarac koji ima 45 će uvek imati osećaj nesigurnosti sa muškarcem/ženom od 30. Bez obzira koliko drže do sebe. Ali sto ljudi sto ćudi!

Старије су одличне.

Знају где им је место и не могу да постављају нереалне захтеве, нити да "тврде пазар".

'одма дају, јер знају да неће имати другу прилику ако изигравају бесну женску.

Slusam tako neku pricu o momku, koji ima tu oko 20 godina koji je u ozbiljnoj vezi sa zenom od 40 i kusur i pitam se sta to starije zene privlaci kod mladjih muskaraca, znaci nekih 5-10+ godina razlike.
Obicno kazu da su zene zrelije, tako da mi je tesko da zamislim momka koji ima 20 da nadje neku zajednicku temu sa zenom od 40.

Kao i dodatak temi prica o profesorici od 35 koja je imala vezu sa mladicem od 16 (inace u Skotskoj su sa 16 punoletni).
http://www.dailymail.co.uk/news/art...oy-led-bed-narrowly-dodges-jail-sentence.html

Sta privlaci to zene kod mladih momaka?
Vole piletinu, mladi momci puni snage i volje, ili jednostavno hoce malo da "poduce" momke :zper: ili glume mamu?

Moze li uopste postojati ozbiljna veza izmedju starije zene i mladjeg muskarca?

Vole li forumasice mladje i zasto, i vole li formasi starije i zasto?
Mogu s njima lakse manipulusati, duze ih zene zadrze. Muski kako postaju stariji ne padaju visr na iste fore. A oni su sa starijim zenama jer ih ne kostaju nista a torbaju stalno

Не свиђа ми се то, и мислим да сам старија жена да ми се не би свиђали млади момци, док ми је рецимо нормално да мушкарац буде старији од жене, али не више од 20 година, то је већ превише.
Pa da old fart and young girl. Ma puno je 20, to max 15. Ja imam 44 znaci neka od 29

Back