Starije zene i mladji muskarci

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Slusam tako neku pricu o momku, koji ima tu oko 20 godina koji je u ozbiljnoj vezi sa zenom od 40 i kusur i pitam se sta to starije zene privlaci kod mladjih muskaraca, znaci nekih 5-10+ godina razlike.
Obicno kazu da su zene zrelije, tako da mi je tesko da zamislim momka koji ima 20 da nadje neku zajednicku temu sa zenom od 40.

dating-younger-man-702x336.jpg

Kao i dodatak temi prica o profesorici od 35 koja je imala vezu sa mladicem od 16 (inace u Skotskoj su sa 16 punoletni).
http://www.dailymail.co.uk/news/art...oy-led-bed-narrowly-dodges-jail-sentence.html

Sta privlaci to zene kod mladih momaka?
Vole piletinu, mladi momci puni snage i volje, ili jednostavno hoce malo da "poduce" momke :zper: ili glume mamu?

Moze li uopste postojati ozbiljna veza izmedju starije zene i mladjeg muskarca?

Vole li forumasice mladje i zasto, i vole li formasi starije i zasto?

Poslednja izmena od moderatora:
uvek mi je ta razlika "unazad" bila nekako nepojmljiva, međutim...:lol:
imala sam prilike da upoznam desetak godina mlađe muškarce koji su od nekih iz moje ili starije generacije daleko ozbiljniji, staloženiji, aktivniji, optimističniji...rečju, puni energije koja pokreće na nešto konstruktivno, štagod to bilo, a ne dozlaboga skenjani čičice kojima je jedini preostali "impuls" u životu neprekidna kuknjava i bapsko naklapanje.
sad mi uopšte više ne bi smetala veza sa mlađim muškarcem, dapače:rumenka:

zar si zaboravio kakva je ovo ovde šabanija?
ne oprašta se ništa što je izvan nekog ustaljenog obrasca življenja.
ali, iskreno, baš bi me bolelo uvo šta ko misli ako bih ja bila srećna u takvoj vezi:)

a šta tačno u ovom konzekstu bi trebalo da je šabanija? to što neko tolka patetika da ne mož savata ništa mlado nego juri tetke zicere pa ga uvate isprozivaju? nego šta nego da prozivaju

Znam zenu od 43 koja se vidja sa momkom od 27. Oboje cvetaju :) Ona se podmladila, samo se smeje, cvrkuce,... Ako oboma prija- neka :heart:

Ja ne bih mogla. Uvek su me privlacili stariji. I kada krene prica o godinama, kako to nije vazno,... OK. Ali za mene definitivno ima nesto daleko privlacnije u starijim muskarcima i mladje ne mogu ni da primetim.

a šta tačno u ovom konzekstu bi trebalo da je šabanija? to što neko tolka patetika da ne mož savata ništa mlado nego juri tetke zicere pa ga uvate isprozivaju? nego šta nego da prozivaju

petljanje u tuđi život i proizvoljno tumačenje nečijih motiva. čak i da si u pravu, čemu osuda takvih pojava?
svako se pronalazi u nekoj opciji koja mu odgovara samo je šabanija sklona da ukalupljuje ostatak sveta po svojim standardima i nešto što uopšte nije tako dramatično i neprirodno, proglašava za bolest itd.
naravno, pritom ne mislim na ekstremne slučajeve što je za osudu ali i za drugačiju temu.

petljanje u tuđi život i proizvoljno tumačenje nečijih motiva. čak i da si u pravu, čemu osuda takvih pojava?
svako se pronalazi u nekoj opciji koja mu odgovara samo je šabanija sklona da ukalupljuje ostatak sveta po svojim standardima i nešto što uopšte nije tako dramatično i neprirodno, proglašava za bolest itd.
naravno, pritom ne mislim na ekstremne slučajeve što je za osudu ali i za drugačiju temu.

ma dobro, možemo mi sad to da zavijamo u milion ukrasnih papirića i formulacijom postignemo parlamentarnost te zavaramo uho prosečne ovce ali od činjenice da je lik koji je osuđen na zapstavljene očajne matorke najverovatnije hendikepiran po nekom osnovu nema beganja. podsmeh i pritisak javnog mnjenja su tu da pomognu da se vrati na pravi put a ne samo zato što je zabavno takve podjebavati

ma dobro, možemo mi sad to da zavijamo u milion ukrasnih papirića i formulacijom postignemo parlamentarnost te zavaramo uho prosečne ovce ali od činjenice da je lik koji je osuđen na zapstavljene očajne matorke najverovatnije hendikepiran po nekom osnovu nema beganja. podsmeh i pritisak javnog mnjenja su tu da pomognu da se vrati na pravi put a ne samo zato što je zabavno takve podjebavati

tens, a šta ako je tip srećan? nametnuo bi mu savet ili sugestiju isključivo zbog predrasuda.
iz tog razloga ne volim da sudim ljudima samo na osnovu neke okvirne priče koja mi se na prvi pogled ne uklapa u sliku na kakvu sam navikla.
po toj logici svi bismo trebali obraćati pažnju na opšteprihvatljive kalupe: udaj se do 25., nemoj za drugu naciju , nemoj za mnogo starijeg, za mlađeg nipošto, nemoj sa tetoviranim, nemoj sa onim koji popije više od dva piva za dan, nemoj sa drugom rasom....i ne, nisam odjednom doživela neko liberalno prosvetljenje, samo sve više gledam da živim po onoj otrcanoj a tako ispravnoj: živi i pusti druge da žive.

tens, a šta ako je tip srećan? nametnuo bi mu savet ili sugestiju isključivo zbog predrasuda.
iz tog razloga ne volim da sudim ljudima samo na osnovu neke okvirne priče koja mi se na prvi pogled ne uklapa u sliku na kakvu sam navikla.
po toj logici svi bismo trebali obraćati pažnju na opšteprihvatljive kalupe: udaj se do 25., nemoj za drugu naciju , nemoj za mnogo starijeg, za mlađeg nipošto, nemoj sa tetoviranim, nemoj sa onim koji popije više od dva piva za dan, nemoj sa drugom rasom....i ne, nisam odjednom doživela neko liberalno prosvetljenje, samo sve više gledam da živim po onoj otrcanoj a tako ispravnoj: živi i pusti druge da žive.
naravno udaj se na vreme da ne budes matora raskantana jer to nece niko da zeni ni da ima decu sa prejahanom
nemoj sa drugu naciju fala krcu ovde rat svakih 30 godina pa malo malo u jame
nemoj za starijeg jer nece moci da te firca dugo pas da trazis **** okolo pa ce biti sranja
nemoj ni za mladjeg jer ce da te vara i sve zivo da kara
nemoj sa drugom rasom da ne rodis mutanta
to za pijanduru i tetoviranog nije tacno

eto ti prakticni razlozi sve si sama rekla pa ti biraj

- - - - - - - - - -

oc da budes moderna a da bude prakticno e pa nema toga

- - - - - - - - - -

nemeree

Slusam tako neku pricu o momku, koji ima tu oko 20 godina koji je u ozbiljnoj vezi sa zenom od 40 i kusur i pitam se sta to starije zene privlaci kod mladjih muskaraca, znaci nekih 5-10+ godina razlike.
Obicno kazu da su zene zrelije, tako da mi je tesko da zamislim momka koji ima 20 da nadje neku zajednicku temu sa zenom od 40.

Kao i dodatak temi prica o profesorici od 35 koja je imala vezu sa mladicem od 16 (inace u Skotskoj su sa 16 punoletni).
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2568580/Woman-schoolteacher-love-schoolboy-led-bed-narrowly-dodges-jail-sentence.html

Sta privlaci to zene kod mladih momaka?
Vole piletinu, mladi momci puni snage i volje, ili jednostavno hoce malo da "poduce" momke :zper: ili glume mamu?

Moze li uopste postojati ozbiljna veza izmedju starije zene i mladjeg muskarca?

Vole li forumasice mladje i zasto, i vole li formasi starije i zasto?

Katastrofa zakonski to treba zabraniti a tu profesoricu treba osuditi na minimum 20 godina zatvora

pa za istinu reć djeluješ malo liberalnije. a što se razlike tiče, nije to ništa strašno ako odmah prihvatiš da im ne ostaje ista količina godina života u kojima će oboje bit aktivni i budu svjesni da je to ljubav na kratku stazu.

Back