gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Kako se ponasa nesto starija zena (oko 40 god) kad joj se neko svidja? Jel ima nesto posebno ili je isto kao kod svake djevojke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NenormalnoKako se ponasa nesto starija zena (oko 40 god) kad joj se neko svidja? Jel ima nesto posebno ili je isto kao kod svake djevojke?
Zasto bih, moja najbolja drugarica ima 42 i ponasa se isto kao ja. A sto ih ti ne upoznas? A?Meni je 27 god, ne bih ti znala reci
Moze, ali u nekog od 25....ne moze zena u 40god da se zaljubi.
Sasvim uobičajeno, dohvati se sa tom simpatijom i seksaju se.Kako se ponasa nesto starija zena (oko 40 god) kad joj se neko svidja? Jel ima nesto posebno ili je isto kao kod svake djevojke?
Nije...za žene od 40 god. postoji posebno uputstvo za upotrebu!Kako se ponasa nesto starija zena (oko 40 god) kad joj se neko svidja? Jel ima nesto posebno ili je isto kao kod svake djevojke?
Kakav "vrsni" poznavalac žena, svaka čast!U smislu da su teške za saradnju, uglavnom teraju po svome i traže večito nove senzacije, tako da je najbolja spona sa njima seks, nekada je to i jedina adekvatna spona, a ostali sadržaji su neobavezni.
Sa zrelom zenom je spona seks, a sa klinkom od 20 mozes da joj poveris najskrivenije misli i osecanja, plus razgovor o smislu zivota?U smislu da su teške za saradnju, uglavnom teraju po svome i traže večito nove senzacije, tako da je najbolja spona sa njima seks, nekada je to i jedina adekvatna spona, a ostali sadržaji su neobavezni.
PropusticuNije...za žene od 40 god. postoji posebno uputstvo za upotrebu!
Zove se: "što su starije, to su luđe"!
Sta treba da navodim ime. Marina, el ti to nesto znaci?Na primjer?
Pridjes nekoliko njih i vremenom naucisKako prici takvoj zeni ako ste dosta mladji od nje?