Stari Srpski kalendar

šta ti znači ovaj logo INGSOC na avataru? INGSOC je naziv ideologije i glavne partije globalističke diktature Okeanija u romanu 1984 Džordža Orvela. Otkud potreba da se identifikuješ sa negativcima i to još anglosaksoncima?
Ma u pitanju je hrvatski, prokomunistički, ali nikako anti-ustaški provokator, koji na forum Istorija zasipa komunističkom propagandom u kojoj provuče i pomalo Ustaške propagande.
Obožava partizane, naručito hrvatske, ima simpatije prema domobranima, voli Mačeka, slavi Hrvatsko proljeće, plače na pomen ubistava hrvatskih biznismena od UDB-e,... A sve vrijeme se trudi da glumi komunistu Jugoslovena, ali mu nikako ne ide. Na forumu teorije zavjere se zajebava, a i profilne su mu neki vid zajebancije.
Toliko o njemu.

Ma u pitanju je hrvatski, prokomunistički, ali nikako anti-ustaški provokator, koji na forum Istorija zasipa komunističkom propagandom u kojoj provuče i pomalo Ustaške propagande.
Obožava partizane, naručito hrvatske, ima simpatije prema domobranima, voli Mačeka, slavi Hrvatsko proljeće, plače na pomen ubistava hrvatskih biznismena od UDB-e,... A sve vrijeme se trudi da glumi komunistu Jugoslovena, ali mu nikako ne ide. Na forumu teorije zavjere se zajebava, a i profilne su mu neki vid zajebancije.
Toliko o njemu.
znači kompleksan lik a ja bio pomislio da veruje u ono što piše

Nemaš potrebe da citiraš. Jesam to napisala i tri puta sam ti objasnila
zašto bih to uradila. Lažno predstavljanje ne podrazumeva samo lažno
ime. Ti si ovde slagao da ti je srpski jezik maternji. Na drugim temama
pišeš ''Naš poznati naučnik Miroljub Petrović'', čime se lažno predstavljaš
kao Srbin. Ovu temu si kao i sve druge nakaradno postavio kako bi nešto
srpsko izvrgao ruglu. Nisam zaključak izvela iz samo jedne teme, nego
te duže vreme posmatram i čudom se čudim. Kakva je to iskonska mržnja
koja te tera da radiš tako nešto.
Imas moderatora i mozes da se zalis da kako sam citirao srpske medije ,a da u stvari ''kako bi srpko izvrgao ruglu'' !
https://www.kurir.rs/zabava/ludi-sv...ar-nepogresiva-veza-datuma-i-prirodnih-pojava

Toliko o njemu.
''ustaska propaganda'' :hahaha:
Posto sam napisao kako su partizani u svakoj bici tukli ustase.

Srpski Kalendar - Skrivena istorija​

Srpsko kalendarsko znanje ugrađeno je u osnove civilizacije Evrope a iz ovog znanja stvorena je ''indoevropska'' mitologija. U Srba ova kolodarska mitologija očuvana je izvorno i u celosti te zato mi i danas možemo protumačiti poreklo reči Year i Jahr kojim se u engleskom i nemačkom jeziku označava godina.

Srpski Kalendar - Skrivena istorija​

Srpsko kalendarsko znanje ugrađeno je u osnove civilizacije Evrope a iz ovog znanja stvorena je ''indoevropska'' mitologija. U Srba ova kolodarska mitologija očuvana je izvorno i u celosti te zato mi i danas možemo protumačiti poreklo reči Year i Jahr kojim se u engleskom i nemačkom jeziku označava godina.
I kako tumacimo porijeklo rijeci Jahr, odnosno Year

Imas moderatora i mozes da se zalis da kako sam citirao srpske medije ,a da u stvari ''kako bi srpko izvrgao ruglu'' !
https://www.kurir.rs/zabava/ludi-sv...ar-nepogresiva-veza-datuma-i-prirodnih-pojava
Mogu da se žalim, ali neću. Iznela sam argumente koje si ti mogao da
oboriš, ali nisi. Mogao si umesto srpskih medija da citiraš svoje medije
i svoje stručnjake, ali si izabrao da se lažno predstavljaš kao Srbin kome
je stalo do istorije Srba.

Mogu da se žalim, ali neću. Iznela sam argumente koje si ti mogao da
oboriš, ali nisi. Mogao si umesto srpskih medija da citiraš svoje medije
i svoje stručnjake, ali si izabrao da se lažno predstavljaš kao Srbin kome
je stalo do istorije Srba.
Ti apsolutno ne poznajes materiju, nego presipas iz praznog u supljeg i to o tome o kojoj ne znas nista.
Ti si lazno predstavljas kao Srbin koji prica vatikansku istoriju.

Poslednja izmena od moderatora:
Šta je ovo, majko mila? 🤣🤣🤣
Da nema kakve veze taj kalendar i godina 5508.pne sa biblijskim nastankom svijeta prema Septuaginti, koju su računali kao godinu postanka u Vizantiji, a od koje su i računali vrijeme. Ma okle, prije će biti da je to naše, vinčansko nasleđe.
Овдје.
5508. пне је година када је Бог створио свијет по библијском преводу Септуагинти. Од те године су Византијци рачунали вријеме, а свети Сава ју је преузео и ставио у наш календар. Толико о томе.

Back