Stari saveti za sex :Pravite se mrtve u mraku

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
82998919_2470261459767230_7896601685013823488_o.jpg

Има филм о томе. После ћу га наћи. Девојке успавају и онда раде са њима шта желе...

bogi, ovo je igrica. zamisli da si cerka nekog tajkuna u saudijskoj arabiji...:rotf: i pod satorom ceo dan, a uvece u svojoj sobi se razgolitis da lalas. onda dodje neki lopov da opljacka tajknuna i upadne kod tebe u sobu (tiho upadne), vidi te i navali. a ti lalas. onda s ekao probudis, pa ti on zapreti da se ne pomeras, a ti mirna ko bubica, ne trepces od straha...msm, kao straha. :lol:

bogi, ovo je igrica. zamisli da si cerka nekog tajkuna u saudijskoj arabiji...:rotf: i pod satorom ceo dan, a uvece u svojoj sobi se razgolitis da lalas. onda dodje neki lopov da opljacka tajknuna i upadne kod tebe u sobu (tiho upadne), vidi te i navali. a ti lalas. onda s ekao probudis, pa ti on zapreti da se ne pomeras, a ti mirna ko bubica, ne trepces od straha...msm, kao straha. :lol:
Шатор би се срушио од мог церекања.

Онај филм је занимљив, не могу да се сетим назива. Она долази у неку вилу, ту пије нешто да се успава и онда уживају у њој тако као без свести.

Шатор би се срушио од мог церекања.

Онај филм је занимљив, не могу да се сетим назива. Она долази у неку вилу, ту пије нешто да се успава и онда уживају у њој тако као без свести.

ja volim tu igricu ....igrica pravi se mrtva. :rotf:

Manastirka ---- Uh bre manastirka .Ti kao neka monahinja,toliko me je zapalio tvoj post,u vezi Lady red,da sam skroz mokar.Pa kada ti jednim postom,
tako palis muskarce sta bi bilo boze me prosti,kada bi ti uradila sve to,sto si opisala da radi ta Ledy Red ???
Dragi Andrej..pšem ti sada iz Manastira,u svojoj odori, pa ne mogu da imam " grešne" misli prema tebi.
Inače..., svaka tvoja želja za mene bi bila zapovest!

Back