- Poruka
- 391.950
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"When I hear his steps outside my door I lie down on my bed, open my legs and think of England."
I ja sam samo nju primetila, ostale nisam ni videla3. мој фаворит![]()
Има филм о томе. После ћу га наћи. Девојке успавају и онда раде са њима шта желе...jedna imala fetis da se pravi da spava (zato me podsetilo ovo da se prave mrtve), i da je svucem golu i onda onako dok ona "spava" ja odradim sve po redu
to je nju toliko palilo da se posle i meni svidelo
nije to isti filmИма филм о томе. После ћу га наћи. Девојке успавају и онда раде са њима шта желе...
Има филм о томе. После ћу га наћи. Девојке успавају и онда раде са њима шта желе...
Шатор би се срушио од мог церекања.bogi, ovo je igrica. zamisli da si cerka nekog tajkuna u saudijskoj arabiji...i pod satorom ceo dan, a uvece u svojoj sobi se razgolitis da lalas. onda dodje neki lopov da opljacka tajknuna i upadne kod tebe u sobu (tiho upadne), vidi te i navali. a ti lalas. onda s ekao probudis, pa ti on zapreti da se ne pomeras, a ti mirna ko bubica, ne trepces od straha...msm, kao straha.
![]()
Шатор би се срушио од мог церекања.
Онај филм је занимљив, не могу да се сетим назива. Она долази у неку вилу, ту пије нешто да се успава и онда уживају у њој тако као без свести.
Dragi Andrej..pšem ti sada iz Manastira,u svojoj odori, pa ne mogu da imam " grešne" misli prema tebi.Manastirka ---- Uh bre manastirka .Ti kao neka monahinja,toliko me je zapalio tvoj post,u vezi Lady red,da sam skroz mokar.Pa kada ti jednim postom,
tako palis muskarce sta bi bilo boze me prosti,kada bi ti uradila sve to,sto si opisala da radi ta Ledy Red ???
Piše u uvodu teme.
Pročitaj.![]()
Da li si dobila koji od tih saveta?
Vidi se fina devojka,smerna cestita.Po pogledu se vidi da je nacisto nevina.Eh sto nisam ziveo u ono vreme.Takve cure meni trebaju za braka pobedila je poslednja na slici gore
Pogledajte prilog 856346