Stari saveti za sex :Pravite se mrtve u mraku

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.950
Danas ovo izgleda smešno, ali milioni žena krajem 19. i početkom 20. veka naprosto su gutale savete
za ponašanje u krevetu koji su objavljivani u raznim časopisima, priručnicima i “ženskim knjigama”.

Muškarci moraju da budu dominantni u krevetu
“Malo je stvari na svetu koje mogu da uvrede muškarca kao žena koja ga usmerava u seksu. Priroda zahteva da muškarac bude dominantan u krevetu”, Tomas D. Horton, “What Men Don’t Like About Women” (1945)

Kupite najskuplji donji veš i neka bude roze i čipkast
“Svaka žena mora da nosi najskuplji donji veš koji može da priušti, koji bi trebalo da bude roze boje i ima čipku i volančiće. To doprinosi atraktivnosti donjeg veša i sviđa se prosečnom muškarcu”, Vilijam Džozefus Robinson, “Woman, Her Sex and Love Life” (1927)

Ne koristite lubrikant
“Lubrikant nije prirodan proizvod, namenjen intimnim delovima tela. Zato njegovo nanošenje nije mudro, sanitarno i u suštini je prljavo”, H.V. Long, “Sane Sex Life and Sane Sex Living” (1919)

Ne dozvolite nikad da vas vidi golu
“Mudroj ženi biće cilj da ne dozvoli njenom mužu da je vidi golu, niti mu dozvoli da njoj pokazuje svoje golo telo”, Rut Smiters, “Sex Tips For Husbands and Wives” (1894)

Razmak između obroka i seksualnog odnosa od ključne je važnosti za vaše zdravlje
“Pravo vreme za seks je veoma važno odrediti jer nepažnja može dovesti do poremećaja varenja, loše probave i drugih stomačnih problema. Osobe koje imaju predispozicije za ove bolesti nikada ne bi trebalo da imaju odnose neposredno pre jela, a ni neposredno posle”, priručnik dr Eštona (1861)

A ovaj savet mi je vrh :rotf:

Pravite se mrtve u mraku
“Dođe li do seksa, najbolje je da se to događa u potpunom mraku. Dobro je da se pravite mrtvi jer svaki, i najmanji pokret može sugerisati da u seksu zapravo uživate”, Rut Smiters, “Sex Tips For Husbands and Wives” (1894)

Zene, sta kazete na ovo :lol: da se pravimo mrtve u mraku i krevetu ili ne :mrgreen:

Interesantno je ne,kada se zena pravi "mrtva" u krevetu,nego videti sta bi bilo,kada bi se muskarac u krevetu,pre pocetka seksa,napravio "mrtav".
Znam da ce sada neke iskusne zene,reci ha,pa mom muzu se pre svakog pokusaja seksa,mjegov penis se napravi "mrtav". To zena ne bi smela
nikada da zameri,jer ni jedan muskarac,ne moze da komanduje svojim penisom.....

Interesantno je ne,kada se zena pravi "mrtva" u krevetu,nego videti sta bi bilo,kada bi se muskarac u krevetu,pre pocetka seksa,napravio "mrtav".
Znam da ce sada neke iskusne zene,reci ha,pa mom muzu se pre svakog pokusaja seksa,mjegov penis se napravi "mrtav". To zena ne bi smela
nikada da zameri,jer ni jedan muskarac,ne moze da komanduje svojim penisom.....
Citam tvoj i moj post i nesto mislim,ipak je tvoj gluplji,pobedio si !

Koje gluposti, majko Božja! :hahaha:
Muškarci moraju da budu dominantni u krevetu
“Malo je stvari na svetu koje mogu da uvrede muškarca kao žena koja ga usmerava u seksu. Priroda zahteva da muškarac bude dominantan u krevetu”, Tomas D. Horton, “What Men Don’t Like About Women” (1945)
A jel ima u tim savjetima što o muškarcima kao što sam ja, koji obožavaju žensku dominaciju? Da i ima mogu misliti što bi pisalo, vjerojatno bježite od njih, nije normalan ako ne želi voditi glavnu riječ u seksu, pošaljite ga psihijatru i slično.

Какве су то језе владале покушавам разумети....ајде да идем оном планинско-брђанском логиком жена не сме уживати јер је сам чин грешан а жена треба да остане чиста и ако пристаје то је само због жеље да удовољи мушкарцу јер га воли. Хмм као млад било је таквих фолирања...
Колико то тада било смислено данас би се мушкарац поред мртве жене осећао као да пљачка гробницу....морао би бити јако загорео или она јако добра да би то успело....

Боооже, ово као онај некрофил, серијски убица. Када је жени усред секса рекао- прави се мртва.
:sad2:
Требало ми је недељу дана да заборавим ту сцену.
Bogi,zabranicemo ti gledanje filmova,do daljnjega.😂

evo jos jedne preporuke :lol:
Časopis „Žena i svet", 1941.g
82507725_2464583383668371_2058058632146190336_n.jpg

Back